Heavenletter # 459 Op Aarde als in de Hemel

Heavenletter # 459

Op Aarde als in de Hemel

Gepubliceerd:  23 januari 2002 / Geplaatst 13 maart 2022

God zei:

Er is geen moed voor nodig om God te zijn. Er is moed voor nodig om mens te zijn. In het menselijk leven bestaan tegenstellingen. Maar in de Hemel zijn er geen tegenstellingen. Er is enkel liefde en vreugde.
Er is niets anders om in de Hemel te zijn dan liefde en alles wat daarbij hoort. Onwaarheid bestaat niet in de Hemel.

Daarom is er in de Hemel geen moed nodig. Er is geen angst.

Er is geen angst om de verkeerde noot te zingen of een tel of de boot te missen of te vallen. Er is geen boven en er is geen beneden, dus er is geen manier om te vallen en er is geen behoefte aan wat je moed noemt.

Er is een gelijkheid in de Hemel, maar het is een gelijkheid die erg hoog is.
Er is geen middenweg. De Hemel is geen compromis.
Het is wezen van zijn op de hoogten, en toch is er geen plafond.
Er is geen vloer.  Er zijn geen muren. Er is puur zijn. De Hemel is een koor van engelen. Geen noot kan zoeter zijn.

Als de Hemel een vibratie is, dan is de Aarde dat ook.
Als men lager kan vibreren, kan men hoger vibreren.
Zelfs op Aarde kun je hoger vibreren. De Aarde trilt met jouw wijsje.
De Aarde is er niet om je naar beneden te trekken. Je moet het omhoog trekken.

Het leven op Aarde beweegt met jouw ogen. Als je omhoog kijkt, staat de wereld op zijn kop. Wanneer je dubbelzinnig kijkt, is de wereld dubbelzinnig. Wanneer je naar beneden kijkt, is de wereld naar beneden.

Het woord “down” is gaan betekenen “depressief”. De remedie is om omhoog te kijken. De remedie is om verder te kijken in de genade van het leven op Aarde. Genade uit de Hemel is op Aarde verneveld. Kijk meer naar de Bron van het leven op Aarde dan naar de verschillende stukjes leven op Aarde.

Kijken naar het leven op Aarde is het uit elkaar halen. Kijken naar de Hemel is het samenvoegen. En jij bent hier voor het bij elkaar voegen van de Aarde.

Jij bent op zoek naar heelheid. Je bent echt niet op zoek naar de stukjes van de puzzel. De stukken zijn verspreid. De stukken zonder de heelheid van waar ze vandaan komen, missen betekenis. Je hoeft de stukken niet in elkaar te zetten. Je moet het beeld van de heelheid in gedachten houden.
Het probleem is dat als je alleen naar de stukjes kijkt, je je afvraagt wat ze daar doen, en je kunt hun betekenis niet vinden.
Ze zijn niet steekhoudend. Maar als je weet dat ze deel uitmaken van een enorm beeld, kun je een beetje ontspannen.

Er is een plek voor jou op Aarde. Jij bent daar. Jij hoort daar.
Je past erbij. Je hebt een doel. Je bent geen extra stuk. Je bent een integraal onderdeel van het hele ontwerp.

Vertrouwen is niet blind. Vertrouwen is scherpziend. Vertrouwen ziet heelheid. Vertrouwen weet. Vertrouwen hoeft niet op tast te vinden. Het heeft geen versterking nodig. Vertrouwen weet dat er een gouden link naar de Hemel is. Het verbeeldt zich niet. Het tovert niet. Het praat zichzelf er niet in. Het weet dat de link naar de Hemel sterker is dan welk metaal dan ook op Aarde. Het is sterker dan de Aarde zelf.

De verbinding tussen Hemel en Aarde hoeft niet te worden gesmeed. Het bestaat al. Je liet een pool glijden naar beneden met een wiegende beweging. Deze pool is nooit verwijderd. Je kunt het zien als een pool als van een telefoonverbinding van de Aarde naar de Hemel of als een gouden keten of als een lichtstraal die zich uitstrekt van de Hemel naar de Aarde en dus ook van de Aarde naar de Hemel. Zonder de Hemel zou er geen Aarde zijn en jij bent volledig verbonden met de Hemel.

Je kwam van de hoogste autoriteit. Til je vleugels op. Vlieg met Mij mee.
Je zult een andere Aarde zien. Als je weer op Aarde neerstrijkt, zullen jouw voeten een nieuwe Aarde raken, allemaal omdat jij met Mij hebt gevlogen.

http://heavenletters.org

VERTALING DOOR: Anja voor wakkeremensen.org 12 Maart 2022.

Afbeelding: Wallup.net