Heavenletter 2962: Gouden Licht en Gouden Liefde / Geplaatst 2 december 2017

Heavenletter 2962:
Gouden Licht en Gouden Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 2 december 2017


God zei:
Moeten Mijn kinderen nu echt denken dat er iets met hen aan de hand is? In termen van leven in de wereld, geliefden, zullen jullie nooit volmaaktheid bereiken, dus wees gewoon wie je bent. Onvolmaakt zijnde ben je toch volmaakt. Begrijp je Me?
Individualiteit heeft zijn waarde. Niet twee van Mijn kinderen zijn hetzelfde. Individualiteit is op een prachtige manier zeer onderhoudend. Hoe kunnen er toch zoveel vertegenwoordigingen zijn van de Ene? En toch zijn ze er. Er is nooit iemand geweest waar ook maar ter wereld en wanneer ook maar die precies als jou
was. Zelfs wanneer we duizend jaar terug in de tijd zouden gaan, zouden we niet een ander vinden die precies zo is als jij. Dus, geliefden, probeer niet net zo te zijn als ieder ander.

Jij bent jij en er is voor jou geen reden om iemand anders te zijn. Waar jullie gebrek zien, zie ik uniek zijn. 
Waar jullie een smet zien, zie ik schoonheid.

In de betekenis van de wereld, kun je niet alles zijn. Je kunt alleen iets zijn. Wat zou je ervan vinden om jezelf niet met welke andere dan ook maar te vergelijken ? Je hoeft niet magerder of dikker te zijn.

Je hoeft niet slimmer te zijn. Je hoeft niet succesvoller te zijn. Je hoeft niet succesvol te zijn in de betekenis van de wereld. Alles dat je hoeft te doen is te zijn, en dat kost geen inspanning. Span je minder in, geliefden.
Een intentie maken is gemakkelijk. Maak je intenties, en ga dan verder met je leven. Je bent geen pop die leert lopen. Je kunt wel zelfstandig lopen. Geniet ervan.
Je wandeling door het leven hoeft niet volmaakt te zijn in de betekenis die jullie aan volmaaktheid geven. Het is prima om geheel en al jezelf te zijn. Ik heb je niet als een ander gemaakt. Ik heb jou als jou gemaakt. Ik heb jou gemaakt. Vast en zeker, je groeit.
En je zult groeien. Maar toch zoals het nu is, doe je jezelf geen plezier. Ik vraag je om plezier te hebben.

Ik vraag je om jezelf te accepteren en vriendelijk voor jezelf te zijn. Ik zeg dat je ongenoegen over jezelf of wie ook maar en wat ook maar weg moet doen. Ik vraag je om tevreden te zijn met hoe je er in de spiegel uitziet, en Ik vraag je om tevreden te zijn wanneer je niet in de spiegel kijkt.
Waar gaat al deze aandacht voor de buitenkant eigenlijk over? Is het niet voldoende dat je naar Mijn beeld geschapen bent? Ik was niet even afgeleid toen Ik je schiep. Ik wist wat Ik deed, en Ik schiep je als de zegen die je bent. Je zult een nog grotere zegen zijn wanneer je niet zo over jezelf inzit en over wat je bereikt hebt en over hoe je er voor de buitenwereld uitziet. Weet dit: je bent nu een zegen.
Echt hoor, is er een ander beeld dat je nodig hebt? Ben Ik niet beeld genoeg voor je? Je werd naar Mijn beeld geschapen, niet naar iemand anders zijn beeld. Je hoeft niet als ieder ander te zijn. Je kunt niet eens als ieder ander zijn.
Ik zeg niet dat je het leven maar op moet geven. Ik zeg niet dat je maar in een hoekje moet gaan zitten en niets doen. Ik zeg je dat je jezelf moet waarderen. Leef vanuit de plaats van waardering.

Wees waarderend over jezelf. Herinner jezelf er aan dat je in Mijn licht werd gemaakt en in Mijn liefde. 
Hoe slecht kun je zijn? Je kunt helemaal niet slecht zijn.
Hoe dan ook, je bent Mijn Goddelijk Kind. Dat is waar het om gaat. Vergissingen, zonde en dat soort dingen zijn niet de dingen waar het om gaat. Ik ben het waar het om gaat. Ik ben waar het voor jou om draait. Ik ben jouw Vader. Wanneer je aanvaardt dat je Mijn kind bent, kun je dan echt nog wel een laag zelfbeeld aanhouden? En als je dat wel zou kunnen, waarom zou je dat dan doen?
Wanneer je jezelf niet gewaardeerd hebt, waardeer jezelf nu dan. Je zult leven zoals je jezelf ziet. Zie jezelf als gouden liefde en gouden licht. En kijk wat er dan gebeurt.
vertaald door: ancoterpstra