Heavenletter 2850: Je Bent Goddelijkheid Die over de Aarde Wandelt / Geplaatst 8 november 2017

Je Bent Goddelijkheid Die over de Aarde Wandelt
Brief uit de Hemel
Geplaatst 8 november 2017


God zei:
Niet één van jullie kent de mate waarin jullie voor Mij werken. Niemand van jullie heeft ook maar een idee van de dienst die jullie Mij en het Universum verlenen. Voor zover jullie weten loop je in de wereld rond met een lolly in je mond gepropt, lig je in je zwembad en drink je soda door een rietje. Het is verbazingwekkend hoe weinig jullie weten. Waar je bent is niet wie je bent.
Wat jij denkt en wat is, liggen vaak ver uit elkaar. Jullie zijn goed in onwetend zijn, geliefden. Hoe verstandiger je eigenlijk bent in de ogen van de wereld, hoe onwetender je misschien wel bent. Krijg nu niet het gevoel dat Ik je beledig. Ik zeg gewoon dat er veel is dat je niet weet, vooral niet over jezelf. Je ziet jezelf misschien als één of ander ding dat over de Aarde kruipt, terwijl je het onderwerp bent van Mijn hart. Wanneer Ik bedenk wat er allemaal te zien is, ben je welhaast blind. Je kunt de beste ogen van de wereld hebben en toch ben je blind. Je strooit jezelf zand in de ogen. Je laat je schouders hangen in plaats van fier rechtop te staan.

Op een bepaalde manier lijk je op de bedelaar op straat die een donkerglazige bril draagt, voorovergebogen loopt als een bedelaar uit een verhaal die zijn hand uitsteekt, doet alsof hij blind is, en zo wordt blindheid zijn bestaan en een soort bescherming tegen de wereld. Zijn zicht wordt selectief. Hij kiest wat hij niet wil zien. Hij kiest zijn rol in het leven.
Jullie kunnen onwetendheid opgeven, geliefden. Jullie hebben in je eigen valse voorstelling geloofd. Jullie zijn astronomisch goed in het niet zien van jullie waarde voor Mij en voor jezelf. Je bent de ster in het leven, en je speelt de rol van een muisachtige werkmeid of bediende. Jij die bergen kunt verplaatsen, ziet jezelf als broos en niet in staat om een vinger uit te steken. Je hebt veel energie gestopt in het bedelaar zijn in je leven. Je hebt jezelf in een verkeerde positie geplaatst.
Wanneer je jezelf ziet als een wrak, dan heb je het mis. Wanneer je jezelf als een misdadiger ziet, heb je het mis. Het maakt niet uit hoeveel misdaden je misschien wel begaan hebt, je bent geen misdadiger. Ik heb geen misdadigers geschapen. Wanneer je jezelf een misdadiger vindt, heb je het mis. Bekijk jezelf eens van een andere kant.
Wanneer je ziek bent, heb je het mis. Je bent niet ziekte. Je hebt misschien een geduchte kwaal, maar je bént geen enkele kwaal.
Wanneer je jezelf als een werkgever ziet, heb je het mis. Het maakt Mij niet uit ook al heb je 100 mensen voor je werken die jou gehoorzamen, je bent geen werkgever.
Wanneer je jezelf ziet als een werknemer, heb je het mis. Het maakt Mij niet uit hoeveel salarisstrookjes je misschien wel hebt ontvangen, je bent geen werknemer. Natuurlijk werk je voor Mij, maar dat is anders.
Koopman, dief, kaarsenmaker ben je niet. Je bent niet wat je zegt. Je bent niet wat wie ook maar zegt, tenzij men zegt dat je een schitterend Wezen bent dat door God geschapen is.
Neem niemands taxatie aan, tenzij die gelijk is aan Mijn taxatie. Natuurlijk taxeer Ik niet. Ik ken jouw waarde al vanaf het begin. Bovenal weet Ik Wie Jij Bent en Waaruit Jij Bestaat. Ik heb je immers gemaakt! Jij en Ik zijn van hetzelfde laken een pak. Ik besta uit Liefde en jij bestaat uit dezelfde Liefde.
Je bent Goddelijkheid die op Aarde rondloopt. Je gebruikt vele vermommingen, toch ben je niet de vermomming. Je kunt je omkleden tot wat dan ook voor een Gemaskerd Bal. Je kunt de slechte heks zijn of een woest uitziende man. Je kunt alles zijn wat je maar bedenkt om te zijn. En toch ben je niet wat je denkt te zijn. Dus doe niet meer alsof.
Wees het Kind dat Ik gemaakt heb. Denk vandaag aan iets om jezelf te herinneren Wie je bent.
vertaald door: ancoterpstra