Heavenletter 2830: Je Bent er Nu Klaar Voor / Geplaatst 4 november 2017

Je Bent er Nu Klaar Voor
Brief uit de Hemel
Geplaatst 4 november 2017

Goddelijke Liefde
God zei:
Je bent bang dat wanneer je de diepte en de omvang van Mijn liefde voor jou kent, jij zult verdampen. Je bent bang dat wanneer je al Mijn liefde voor jou zult kennen, jij zult verdwijnen. Vanuit jouw gezichtspunt ben je iets op het spoor. Je vraagt je af hoe je in vredesnaam al de Liefde kunt opnemen die Ik voor jou koester zonder omver gegooid te worden en gewoon uit elkaar te vallen.
Maar dit is wat er aan de hand is, geliefden. Jullie zullen juist integreren, want het is een feit dat jullie al deze liefde die Ik te geven heb, al bevatten, en dat is een aanzienlijke hoeveelheid liefde, en toch zal zelfs een veelvoud van Mijn liefde jou niet tot gruzelementen slaan. Het zal de hoedanigheid van je waarneming volledig veranderen. Het is waar, je zult nooit meer dezelfde zijn.
Je zult zó veerkrachtig zijn dat het zal lijken of je net zo direct en moeiteloos kunt vliegen als dat je nu je ogen naar de Hemel richt.

Je zult lachen en zelfs schateren van het lachen. Je zult binnenstebuiten gekeerd worden en weer terug. Het is waar. Wanneer je de omvang van de liefde beseft die Ik over je uitgestort heb, zul je niet meer dezelfde zijn. Hoe zou dat immers kunnen? Onzin zal verdwijnen. Lijden zal verdwijnen. Het verleden zal verdwijnen. Waarheid zal je bijnaam zijn, en wanneer je in de Waarheid van Mijn Liefde staat, zul je fier rechtop staan. Je zult een ander mens zijn want je zult bewust in het schitterende licht van Mijn liefde staan, dat ten volle op jou schijnt. Wat met andere woorden betekent, geliefden, dat jullie in de Waarheid van je eigen zuivere zijn zullen staan, en jullie zullen je eigen schittering kennen, Mijn schittering die helder in jou schijnt en naar buiten toe in de ether, terwijl het alle liefde die er is ontmoet en passend maakt. Op deze manier zul je een ander Universum binnengaan hoewel het eigenlijk gewoon een andere dimensie van jezelf is die je binnengaat.
In deze staat van weten, van bewustzijn, zul je al het licht en alle liefde die je al bent, herkennen en aanvaarden. Je zult je gave niet alleen maar kennen. Je zult haar realiseren. Je zult gewoonweg nooit zonder dat duizelingwekkende bewustzijn van de Waarheid over jou Zijn en de Waarheid over Mij, in deze grootste Eenheid die Wij ooit waren, ook al zal er geen sprake zijn van waren maar van zijn. Wanneer Ik zeg IK BEN, zul je onmiddellijk alles kennen waar IK BEN uit bestaat. Je zult weten wat je allemaal omvat.
Let op, je zult geen twijfel hebben. Heet die dag welkom ! Je zult geen angst kennen. Jullie zullen niet langer bang voor Mij zijn, geliefden. Je zult niet langer sidderen van angst. Je zult zelfs geen ontzag meer hebben. Wanneer je eenmaal dat aanvaard hebt waar je nu nog ontzag voor hebt, zul je daar niet langer ontzag voor hebben. Wanneer er namelijk geen afgescheidenheid is, is er ook niets om ontzag voor te hebben.
In Onze Eenheid zul je je nergens meer over verwonderen. Je zult in het licht van Onze Liefde zwemmen en je zult dat gewoon verrukkelijk vinden maar niet ontzagwekkend. Jij en Ik zullen op gelijke voet staan. Het zal geweldig zijn, maar niet langer een wonder. Aha, op dit moment ben jij er niet zeker van óf je wel op gelijke voet met Mij wilt staan, want tot Wie moet je dan nog bidden?
Maakt niet uit, je hart zal door het hele Universum heen dansen. Alle harten zullen dansen als Een. En wat een Eenheidshart zal dat zijn! Mijn hemel, op dit moment zou ontzag, als het al nog denkbaar was, veel te klein zijn. Als je ooit aan ontzag zou denken, zou ontzag zoiets zijn als een teder kind dat je een aai over zijn bol zou geven. Hoe ontzagwekkend Onze Liefde ook is en altijd geweest is, toch zul je niet in staat zijn terug te vallen in een staat van ontzag. Wanneer je de Zon bent, geliefden, kun je niet meer op dezelfde manier tegen de Zon aankijken als vroeger. Je zou nog steeds weten dat de Zon geweldig is, maar toch zou de Zon je dan vertrouwd zijn en in al je onwetendheid zou je beseffen dat je altijd al de Vlammende Zon was. Heet die dag welkom, geliefden. Hij zal weldra aanbreken.
vertaald door: ancoterpstra