Heavenletter 2653: Een Overvloed Aan Grenzeloze Liefde l Geplaatst 21 oktober 2017

Heavenletter 2653:
Een Overvloed Aan Grenzeloze Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 21 oktober 2017

God zei:
Wat voor geweldige Heavenletter ga Ik, God, vandaag op schrift stellen ? Wat zal Ik vragen om op te schrijven ? En maakt het wat uit ? Ik denk dat het belangrijk is dat Ik met jou spreek, en dat je Mijn woorden leest vanwege de geheimen van liefde die ze bevatten. Natuurlijk is Mijn liefde niet een geheim en toch wil je steeds maar weer over Mijn liefde lezen. Welke mens op Aarde kan ” Ik houd van je ” te vaak horen ? Zeer waarschijnlijk niet vaak genoeg.
Ik zal Mijn liefde vanmorgen rotsvast opschrijven :
” Ik houd van jou. Ik houd van jou met heel Mijn hart. Je bent om van te houden en er wordt van je gehouden. Je bent de zonneschijn van Mijn hart. Ook Ik kan geen genoeg van jou krijgen. Ik heb je liefde niet nodig en toch krijg Ik er geen genoeg van, en wil Ik meer en meer, voor Mezelf en voor jou.

” Ik zou willen dat je het hart van goud kent dat binnen in jou ligt. Ik zou willen dat je volledig de uitbottende liefde kent waar je hart boordevol mee zit. Ik ben een goed onderwerp voor jouw liefde. Ik aanvaard jouw liefde zonder enige discussie. Ik weeg het niet, en ook houd Ik liefde niet bij jou weg noch bij enig ander. Voor Mij is het allemaal hetzelfde, en toch verlang Ik meer en meer naar jouw liefde.
” Ik geef toe aan jouw liefde. Ik gooi het in de lucht als een appelflap, en dan vang ik het weer op, draai het om, aanbid het en drink het in. Steeds maar weer, gooi Ik je liefde op, en het komt altijd weer op zijn pootjes terecht.
” Zoals Ik al zei, jouw liefde is niet noodzakelijk voor Mij, maar Ik ben er wel blij mee. Ik heb jullie nodig, geliefden, jullie zelf. Ik heb het nodig om jullie te zien.
” Voor Mij ben je een heerlijke zonneschijn, schitterend in Mijn hart. Je borrelt op van binnen uit Mijn hart. Je bent als een harteklop van Mij. En dus werd je geschapen vanuit Mijn hart van liefde, en je werd geschapen voor Mijn vreugde, en dat ben je.
” Ik vergeet jou nog niet een miljoenste deel van een seconde. Jij bent de kern van Mijn aandacht. Ja, er komt geen einde aan de kern van Mijn aandacht, en toch gaat Mijn aandacht uit naar Een. Er is Een liefde in Mijn hart, en dat ben jij. Jij bent Mijn Eenheid. ”
Denk niet dat dit een vage verschijning is, die Ene Liefde die Ik ken. Voor Mij is het erg helder. Voor Mij is de liefde waar jij uit bestaat, onuitwisbaar. Het kan niet verdwijnen. Het kan niet vervagen. Het zicht van Mijn ogen is onfeilbaar. ” Maar Ik ben hier vanochtend niet gekomen om het in Mijn schrijven voor jou over Mij te hebben. Ik kwam om over jou te schrijven en onze Wederzijdse Liefde. Onze liefde breekt door alle geluidsbarrières heen. Er is niets dat Onze Liefde kan voorkomen, Onze Eenheid van Liefde, hoewel je het soms vergeet. Nou ja, laten We genieten van al deze Eenheid nu Ik je aandacht heb.
” Voel je Mijn liefde in je hart ? Voel je hoe Mijn liefde je hart doet kloppen ? Voel je hoeveel Ik van je houd en al de vreugde die Ik aan je beleef ? Nu zou Ik graag willen dat jij vreugde aan jezelf beleeft. Ik zou graag willen dat je Mijn liefde verder brengt en uitdeelt, tot je er van over loopt, ja het zelfs overal rondbazuint zonder enige andere reden dan dat je er vreugde in schept en omdat Ik dat van je vraag. Jij bent de vermenigvuldiger van Mijn liefde, en het is deze liefde van Mij, die Ik je vraag om te vermenigvuldigen. Zonder te kunnen rekenen, kun jij dit doen. Voel gewoon Mijn liefde, en dan rest jou niets anders dan die te delen. Er is een continuüm van Mijn liefde, en jij bent degene die het continueert.
” Nu geen woorden meer. Alleen maar liefde. Alleen maar een overvloed aan grenzenloze liefde. “
vertaald door: ancoterpstra