Heavenletter 2532: De Ene van Eenheid / Geplaatst 16 oktober 2017

Heavenletter 2532:
De Ene van Eenheid
Brief uit de Hemel
Geplaatst 16 oktober 2017


God zei:
Je hebt een prachtig leven vóór je. Je hebt de Hemel op Aarde vóór je. Je gaat uitstappen en in het glinsterende licht treden en je zult de liefde van de Hemel kennen en weten dat het voor altijd van jou is. Je begint aan een schitterende reis die je helemaal naar je Zelf zal brengen. Er zal niet langer getreuzeld worden. En er zal ook geen inspanning meer zijn.
Het zal lijken of je in een heerlijke kano lekker achterover leunt. Je wordt zachtjes heen en weer gewiegd door de golven die je steeds dichter bij Mij brengen. Dit zit allemaal in jullie bewustzijn, geliefden, begrijp je, want je kunt niet dichter bij Mij zijn. Je kunt niet dichter bij Mij zijn dan je altijd al geweest bent. Ah, maar je bewustzijn, dat is een heel ander verhaal.
Je bewustzijn is niet nodig. Je hebt Mij nodig. Bewustzijn van datgene dat je hebt is altijd heerlijk, natuurlijk. Met bewustzijn, zink je weg in de stralende gelukzaligheid van waar je bent. Dan kun je werkelijk achterover leunen en genieten van de kanotocht. We zouden kunnen zeggen dat Ik Degene ben Die de boot vooruit peddelt. Ik, en de golven van de Oceaan die IK BEN, hebben jullie altijd gewiegd, geliefden.

Je bent Mij net zo lief als Mijzelf. Je bent Mijzelf. We hebben het hier al eerder over gehad. Voel je hoe dit nu jouw hart beroert? Voel je jezelf haast oplossen in Eenheid?
Kun je jezelf nog langer gescheiden van Mij voelen? Kun je naar een mindere staat terugkeren terwijl je alles bent dat je ooit wilde? Jouw erkenning is alles dat Ik ooit zocht. Kun je minder dan dat aanvaarden wanneer Ik, in de stille diepten van je hart, alles ben dat je ooit verlangd heb?
Misschien heb je niet geweten dat Ik het gene ben dat je hebt lopen zoeken, maar Ik heb dat altijd geweten, en nu weet jij het ook. Geliefden, Degene die gezocht werd is gevonden. Ik kan jullie niet hebben zonder dat jullie Mij hebben. Onze liefde is onontwarbaar. Het is altijd zo geweest en het zal altijd zo zijn. Onze band en onze grenzeloosheid zijn zo sterk dat de atomen in je lichaam sneller bewegen vanwege de pure vreugde van Onze verbondenheid.
Moet je eens nagaan. Jij bent verbonden met God en God is verbonden met jou. We zijn een behoorlijke Eenheid. We waren nooit een Tweeheid.
De menigten waren altijd Een, hoe onwetend ze ook waren van de Eenheid die ze zijn.
Jij bent niet langer een menigte in je gedachten. Je bent niet langer één van de velen. Je bent de Ene van Eenheid. Je begint zo dicht in de buurt van Waarheid te komen dat je hart sneller gaat kloppen bij de verwachting van hoe het zal zijn wanneer je je Eenheid met Mij weer kent en met alles dat Geschapen is. Het zal met niets te vergelijken zijn, natuurlijk, omdat er niets is dat er ook maar bij in de buurt komt. Het is alles dat je ooit verlangde, allemaal opgerold in Een. Er zal geen onderscheid zijn tussen liefde n Eenheid en Alles Dat Is. Er zal niet langer enig mysterie zijn. Alles zal wonderlijk zijn, grenzeloze wonderen die rond stuiteren, tegen elkaar aanbotsen en jullie helpen herinneren en realiseren dat je simpelweg Eenheid bent.
De engelen hebben het nu druk, met het spelen van hun muziek. Ze maken zich klaar voor de feestelijke viering waar ook zij op gewacht hebben. De gouden harpen waar ze op spelen zijn er om van te genieten. En wanneer je meer van jazz houdt, kan dat ook. Wanneer je liever een band met koperblazers hebt, kan dat ook. Alles bestaat tegelijkertijd naast elkaar in de Hemel op Aarde en Aarde in de Hemel.
Kun je het gewoon al voelen? Ben je niet de binnenkomst van de Hemel aan het oefenen en aan het verwelkomen met je gehele hart en in de volle wetenschap dat jij de Hemel bent die zichzelf verwelkomt?
vertaald door: ancoterpstra