Heavenletter 2513: Jij Bent een Wezen van Licht / Geplaatst 14 oktober 2017

Jij Bent een Wezen van Licht
Brief uit de Hemel
Geplaatst 14 oktober 2017


God ze :
Als je teleurgesteld bent, ben je in jezelf teleurgesteld. Het is niet dat je teveel van het leven verwacht. Jij bent het die teveel van jezélf verwacht. Jij verwacht dat jij de koers van je leven bepaald. Maar natuurlijk doe je dat, alleen het leven zingt niet altijd jouw lied. Op momenten als deze, maak je teveel van iets en niet genoeg van jezelf. Waarom de moed verliezen om het een of ander? Geef jezelf meer vertrouwen. Jij bent niet een van die figuren op de markt die telkens tegen de grond gaan als ze geraakt worden.
Meesterschap over het leven wil niet zeggen dat je er alles over te zeggen hebt. Het betekend dat je meester over jezelf bent. Het betekend dat je boven het maaiveld uitsteekt. Het betekend dat je weet dat niets jou afkeurt. Jij bent degene die beslist hoe je het leven en zijn gebeurtenissen ervaart.
Jij kunt beslissen of je naar San Fransisco rijdt en op de snelweg gaat je auto stuk. Is dat een reden om bij de pakken neer te gaan zitten? Jouw auto heeft hulp nodig en die komt er. Het is niet catastrofaal, geliefde vrienden. Dit is ongemakkelijk. Het leven is niet altijd gemakkelijk. Aan jou, een kind van God, zou ik adviseren om boven de waarheid van ongemakkelijk uit te stijgen. Ongemak betekend iets voor het ongemak. Het heeft niets met jou te maken. Het betekent niet dat je je vergiste om naar San Fransisco te rijden. Het betekent niet dat het leven er is om jou te pakken te nemen. Het betekend alleen maar dat je auto enig onderhoud nodig heeft.

Als je naar San Fransisco rijdt en je raakt de weg kwijt, wat is er kwijtgeraakt, geliefden? Je hebt alleen de mogelijkheid gekregen om een gedeelte van de wereld te zien welke je wellicht anders niet had gezien. Je hebt een mogelijkheid gekregen om jezelf te ontwikkelen. Hou meer dan een kaart in je mouw. In feite, gooi de kaart van wanhoop weg. Die heb je niet nodig. Gebruik deze nooit. Als je het niet dicht bij je hart houdt gebruik je deze kaart nooit.
Wanhopen is niet van deze tijd. Het is een overblijfsel uit het verleden. Laat wanhoop bij de romans. Jij bent al door de hel van wanhoop, verstoringen en ontevredenheid gegaan. Loop nu door het Paradijs waar je weet dat alles prachtig en goed is. Waar je ook loopt laat het het Paradijs zijn. Hou je schouders recht. Geliefden, er is geen reden voor wat dan ook om je te verpletteren, niet voor enig moment.
Jij bent een Wezen van Licht. Jouw licht wordt door niets tegengehouden en jij zult altijd het licht zijn wat je bent. Je kunt ongemak als duister ervaren, en toch, waar jouw licht schijnt, waar kan er dan duister zijn? Herroep je eigen licht en laat het jezelf zien. Wat er gebeurt in je leven is niet – Ik herhaal – is niet meer belangrijk voor jou. Laat niets aan jou voorafgaan. Laat niet jou afleiden van het licht dat je bent. Jullie zijn Mijn licht, lieverds. Waarom in Hemelsnaam vergeet je dat en herinner je wanhoop of iets dergelijks? Herinner Wiens gelijkenis je bent. Herinner Wiens licht je draagt. Wat kan jou dan uit evenwicht brengen?
Je auto stuk? Lach erom. Wie zegt dat dat niet kan. Je verdwaalt met je auto? Het betekent niets. Het betekent zeker niet dat je de controle erover moet verliezen. Jij bent niet verdwaalt. Jij bent waar je bent en je weet waar je bent. Je bent op de plek waar je niet voor gekozen hebt maar jij bent nog steeds jij. Hoe kun jij verdwaalt zijn? Alleen maar een ander terrein, geliefden. Een kleinigheid.
Alles is klein vergeleken met Liefde. Verdrink jezelf in Liefde en laat alles van minder belang los. Herinner Liefde en herinner dat jij Liefde bent. Schenk geen aandacht aan iets minder.
vertaald door: Kirt