Heavenletter 2411: Wat Gelukkig Zijn Inhoudt / Geplaatst 11 oktober 2017

Wat Gelukkig Zijn Inhoudt
Brief uit de Hemel
Geplaatst 11 oktober 2017


God zei:
Hoe je ook maar dacht dat de Hemel op Aarde eruit zal zien, het zal zelfs meer dan dat zijn. Je zult meer vreugde beleven dan in je stoutste dromen. Jij – Ik heb het tegen een ieder die Mijn woorden leest – zult ongelofelijk gelukkig zijn. Je kunt je niet voorstellen hoe gelukkig je zult zijn. Jouw geluk zal op popcorn lijken dat de pan uit springt, en het zal niet tegen te houden zijn.
Jouw gelukkig zijn zal tevoorschijn komen zoals een deskundige kaartspeler snel kaarten deelt. Daar komt nog bij dat al de kaarten in het spel aces zijn, geliefden, met een paar boeren, koninginnen en koningen erbij om jullie en de mensen in jullie leven te vertegenwoordigen.
Feitelijk zal een ieder’s lot nu voorspoedig zijn. De teerling is geworpen.
Tot nu toe heb je niet geweten hoe geweldig je leven bedoeld is om te zijn. Spoedig zul je je leven leven zoals het bedoeld is in al zijn glorie. Je zult al je lijden achter je gelaten hebben. Je zult je hele verleden achter je gelaten hebben. Je zult met stomheid geslagen zijn door alles dat zich aan je voor zal doen. Je zult van de ene verbazing in de andere rollen. Je zult jezelf wel twaalf keer per dag in je arm knijpen en merken dat je toch wakker bent.

Het leven op Aarde zal het uitkomen van al Onze dromen worden. Het leven zal volgestapeld zijn met dromen die uit komen. De wereld zal één groot weerklinkend Ja! worden. Het woord “nee” zal zozeer verbleken dat je het niet meer zult horen, en dan zal het zelfs helemaal verdwijnen. Het zal gebeuren dat het begrip “nee” volledig verdwenen zal zijn. “Nee” was als een kwade betovering die over Aardbewoners lag, en nu is die betovering opgeheven en bestaat niet meer.
Niemand’s stem zal nog het woord “nee” kunnen uitspreken. Het geluid dat er het dichtst bij in de buurt zal komen zal “nu” zijn.
Er zullen geen blokkades meer zijn voor evolutie, geen onderbrekingen, geen pauzes. Je zult gewoon door blijven ontwikkelen en iedereen met je meenemen. Je zult maar rond- en rondgaan vol vreugde hoppend van Melkweg naar Melkweg. Feitelijk zul je rond de zon draaien met duizelingwekkende snelheid. De sterren zullen voor je uitwijken en naar hun oorspronkelijke plek terugkeren zodra jij langs gekomen bent. Je zult stil staan en toch zul je overal heen getransporteerd worden.
Je zult naar de diepten van de oceaan afdalen, en je zult vliegen in de hoogtes van Heaven. Er zal geen horizon meer bestaan, want de samensmelting van Heaven en Aarde zal volledig zijn. Je zult met gemak door het oog van de naald gaan. Er zullen geen beperkingen meer bestaan. Alle toegangen zullen zo ruim zijn als de Grand Canyon. Alles zal wijd open staan, in het bijzonder zullen vooral je ogen wijd openstaan.
Je leert om te zien. Je leert het Universum lezen in Braille en in elke andere taal. Het zal niet langer een gekkenhuis zijn. Iedereen zal begrepen worden, want harten zullen gekend worden, en alleen de taal van liefde zal gesproken worden. Spreken zal niet langer nodig zijn, en toch zal het gedaan worden vanwege de schoonheid van klank en ritme daarvan.
Dansen zal niet langer gekend worden als specifieke bezigheid, want iedereen zal dansen. Niemand zal les hoeven krijgen. Dansen zal zijn als een ononderbroken rij die oplicht door stalende lach.
Het zal een hink-stap-sprong zijn naar waar je maar heen wilt gaan. Je zult de dimensies en het dimensieloze berijden zoals je op een walvis mee zou varen. Je zult elke vorm zijn die je maar wilt verkiezen te zijn, en je zult herkend worden, en toch zul je vormloos zijn. Je zult naadloos zijn. Je zult weten dat jouw buikriem ruimer is dan de omvang van Aarde, en je zult weten dat Heaven onmetelijk is, en toch zal Heaven afgemeten worden aan onmetelijke liefde. Zet je hoed op, geliefden, want jullie zijn er klaar voor om jezelf onder te dompelen in geluk en eindelijk zullen jullie, voor eens en altijd ontdekken, wat gelukkig zijn inhoudt.
vertaald door: ancoterpstra