Heavenletter 2375: Een Gouden Waterval

Heavenletter 2375:

Een Gouden Waterval 

Gepubliceerd: 27 mei 2007 / Geplaatst 11 juli 2021

God zei:

Gunstige gelegenheid is aan je rechterkant en gunstige gelegenheid is aan je linkerkant. Je bent omgeven door gunstige gelegenheid.
Het kan zijn dat je meerdere keren gunstige gelegenheden moet zien voordat het tot je doordringt wat je hebt gezien.
Gunstige gelegenheid is vaak een klein knopje, en je moet jouw ogen wijd open hebben om het te zien. Wees een observeerder.
Kijk in ieder hoekje en gaatje voor gunstige gelegenheden.
Kijk vanaf een ander gezichtspunt en jouw ogen zullen zien wat ze eerder hebben gemist. Het was er altijd, alleen zag je het niet. Het was recht voor je, en je liep erlangs.

Het is niet waar dat gelegenheden die gunstig zijn, zich maar eenmaal aandienen. Ze doen het de hele tijd. Je moet enkel naar de deur gaan. De deur openen en zeggen: “Welkom. Kom maar binnen.”

Soms is een gunstige gelegenheid anders aangekleed dan je dacht dat het zou zijn. Dan heeft het vermomming. Of eerder, jouw verwachting was te beperkt. Soms komt het naar de achterdeur en je denkt dat het te veel moeite is om op te staan. Je zult het niet eens horen kloppen totdat jouw geest open is en niet gesloten. Je hebt misschien gedacht dat er tocht bij de deur was toen de gelegenheid er was om je aandacht te trekken.

Soms gebeurt er iets dat je als een flinke bui ziet. Je hebt misschien het gevoel dat je iets bent kwijtgeraakt terwijl je in werkelijkheid een royale gunstige gelegenheid krijgt. Als je jouw baan bent kwijtgeraakt, voelt dit aan als een klap, terwijl het waarschijnlijker is dat een sneeuwploeg de weg voor je vrijmaakt. Wanneer je een sneeuwploeg ziet, zie je dat niet als een nadeel. Waarom zie je wat voor jou de weg vrijmaakt als nadeel of verlies?

Besteed aandacht aan alle signalen die het leven je biedt.
Geliefden, alles wat je wordt aangeboden is een gunstige gelegenheid.
Aan jou wordt altijd een gunstige gelegenheid gepresenteerd om te groeien. Je krijgt altijd een gelegenheid die gunstig is om het met nieuw licht te zien. Je krijgt altijd de mogelijkheid om vanuit een nieuw gezichtspunt te kijken. Verbeter eerst jouw visie, en dan zal het leven aangrijpend veranderen.

Weeg niet elke beslissing af. Beslissingen kunnen niet altijd op basis van logica worden genomen. Logica weet niet genoeg. Of je stelt de verkeerde vraag.

Weet je nog dat ik je vertelde dat je moest uitkijken naar gelegenheden die gunstig zijn om te geven? Als er een stuk papier op de grond ligt, moet je het oppakken. Gunstige gelegenheden zijn net zo. Het kan weinig zijn. Het hoeft niet groot te zijn. Het hoeft niet perfect te zijn. Het is er, oké, het is alleen dat je het moet zien. Gunstige gelegenheid is er altijd. Het wil dat jij het ziet, het is er voor jou.

Geliefden, welke gunstige gelegenheid wil je zien?

Naast dat gunstige gelegenheden graag verrassen,  houden ze er ook van om gezocht te worden. Vaak zijn gunstige gelegenheden als appels aan de boom. Je moet omhoog reiken en ze plukken.

Of gelegenheden die gunstig zijn, zijn als sterren aan het firmament, en je moet ernaar opkijken en kiezen welke je als een vlinder in je handpalm wilt laten neerstrijken. Of kies er veel. Laat ze ronddraaien in je hand als diamanten. Ah, dat is het, geliefden. Mijn voor diamanten. Je zoekt niet naar ontmoediging. Je bent niet aan het delven naar grind of naar stof dat weg zal ziften. Diamanten hebben licht waar je doorheen kunt kijken.
Gunstige gelegenheid hoeft zich niet als massief goud te presenteren.

Laat de gelegenheden die gunstig zijn als gesmolten goud.
Laat ze stromen als een gouden waterval waarmee jij vreugdevol naar beneden glijdt.

http://heavenletters.org

VERTALING DOOR: ANJA zaterdag 10 Juli 2021- voor wakkeremensen.org

FOTO: Pixabay