Heavenletter 2347: Laat Verlangens Hun Magie Verrichten

Heavenletter 2347:

Laat Verlangens Hun Magie Verrichten

Gepubliceerd: 29 april 2007 / Geplaatst 20 juni 2021

God zei:

Er zijn zaken die je gewoon aan Mij moet overlaten.
Er zijn zaken die je kunt proberen op te lossen en zelf een beslissing nemen, en al de inspanningen zullen op niets uitlopen.
Soms lijkt het erop dat hoe harder je probeert, hoe minder je erin slaagt.
Er is verdienste in die erkenning, geliefden. Laat het zo heel erg proberen los. Het is niet nodig moeizaam ren werk te doen.  Gewoon lopen en niet rennen is een goed advies. Misschien wegblijven van het moeizame.

Ik weet dat het een handeling van balanceren is, om te weten wanneer je druk moet uitoefenen en wanneer je iets met rust moet laten.

Je hebt altijd de macht van jouw aandacht. Laat het voor jou werken.
Handen ervan af is vaak een goed advies. Je kunt het tot zover alleen proberen.

Wanneer iets moeilijk voor je wordt in het relatieve, trek je dan een beetje of veel terug. Verlang naar het resultaat dat je wenst, en laat je verlangen wortel schieten. Als je wilt dat een plant groeit, blijf je er niet op duwen of slaan. Gebruik in moeilijke situaties fluwelen handschoenen.

Bekijk het op deze manier, geliefden. Bedenk dat je verlangens krachtiger zijn dan je daden. Jouw intenties zijn belangrijker dan de acties.

Ik bedoel niet dat alles in de relatieve wereld vanzelf naar je toe komt.
Ik zeg dat het je niet betaamt om altijd tegen de stroom in te gaan.
Soms is het worstelen en strijden zelf een teken om los te laten.
Door los te laten wat je als een moeilijkheid ziet, laat je het los.
Je laat jouw gehechtheid aan een bepaalde uitkomst los.
Laat een situatie zijn eigen afrekening, schikking maken.
Sta anderen toe zelf tot de conclusie te komen die jij verlangt.
Wanneer jij jouw deel hebt uitgesproken dan hebt je het uitgesproken.
Geef jouw ideeën de kans om gehoord te worden.
Soms, geliefden, doet stilte wonderen.

Wanneer je een vloeistof door een trechter giet, bereikt deze niet direct de bodem van de pot of fles. Je moet de vloeistof toestaan te laten stromen. Het dient zijn eigen gewicht te dragen.
Op dezelfde manier moet je vaak jouw kijk op een aangelegenheid laten bezinken.

Wanneer jij jouw standpunt eenmaal hebt uitgedrukt, geef het dan de ruimte. Je bent direct geweest en nu laat je het idee zijn werk doen.

Dit is moeilijk voor je om te doen. Je kunt het gevoel hebben dat het zich terugtrekt van een slagveld. Het is een retraite van dat je alles zelf hoeft te doen.

Op Aarde zijn machines bedacht om het werk van handen te doen.
Nu is er een natuurlijk mechanisme dat ervoor zorgt dat jouw gedachten hun werk kunnen doen en vorm kunnen aannemen. Je kunt niet overal tegelijk zijn. Je kunt niet alles tegelijk doen. Welke resultaten je ook wenst, geef verlangens een kans om hun magie te verrichten.

Dit is subtiele taal, geliefden, een niet aanvallende manier van taalgebruik. Dit werkt vaak beter dan het tegenovergestelde.
Geef andere partijen de kans om jouw standpunt op te nemen en te verwerken. Neem geen vaststaande, stevige houding aan, want dan sta je onbeweeglijk, en dat houdt de ander ook op zijn plaats.

Als je beweging wilt in een situatie, laat dan ruimte over om te bewegen.
In ieder geval zullen niet alle aangelegenheden in het leven de koers nemen en volgen waar jij op aandringt. Er zijn niet van die vaststaande en stevige regels voor het leven. Hoewel het waardevol is om standvastig te zijn en je aan je eigen opinie, geloof, overtuiging te houden, is het ook waardevol om te luisteren, te pauzeren, toe te staan, anderen hun zegje te doen. Hun zegje moet hun zegje zijn. Het kan niet jouw zegje zijn totdat anderen het anders zien.

Je bent niet op zoek naar victorie. Je bent op zoek naar resolutie.
Soms kun je geen compromissen sluiten, maar je kunt luisteren en kijken en wachten en vertrouwen hebben.

http://heavenletters.org

VERTALING DOOR: ANJA zaterdag 19 juni 2021

Afbeelding: Wallpaperflare.com