De Toon van de Wereld

Heavenletter 2220:

De Toon van de Wereld 

Gepubliceerd: 22december 2006 / 28 februari 2021

God zei:

Inspiratie is een sleutel tot leven. Je zoekt inspiratie. Geef dat wat jij zoekt. Een inspirator zijn. Moedig de wereld aan om te groeien. Wees iemand die zegt Ja en Ja en Ja. Wat is inspiratie anders dan Ja te zeggen tegen het leven? Wat is inspiratie anders dan te zeggen dat wat dan ook gewenst is, zijn eigen vervulling met zich meedraagt. Inspiratie is een grote aanmoediging. Inspireer je Zelf deze dag.

Inspiratie heeft te doen met ademhalen. Wanneer je Ja hoort, verruimt de balg van jouw longen zich. Jouw hart zwelt op. Je springt naar de kans om met volle kracht vooruit te gaan. Geliefden, je moedigt jezelf aan of je ontmoedigt jezelf, evenals degenen om jou heen, evenals degenen die ver van jou af staan.

Of je inspireert groei, of je belemmert groei. Of je opent jouw armen wijd voor het leven, of je houdt jouw armen over je borst gevouwen. Of jouw gedachten blijven hetzelfde, of ze veranderen.

Je bloeit of je verdort aan de wijnstok. Het is niet mogelijk om niets te doen. Je kunt niet alleen een bezoeker op Aarde zijn. Je moet ook deelnemer zijn. Wees verlangend om buitelingen te maken. Wees verlangend om van berg naar berg te springen en verlangend om anderen aan te moedigen. Wees degene die ja zegt tegen het leven.

Wees degene die zegt: ”Dit kan worden gedaan.” Of zeg, zoals Ik het zeg: “Dit zal gebeuren.” Wees degene die het doet. Wees degene die een flikkerend licht doet ontbranden. Wees degenen die de stroomversnellingen berijdt. Wees degene die harten in vuur en vlam zet.
Wees degene die op het kampvuur blaast, aanmaakhout aanmoedigend om te ontvlammen.

Het is fijn om bij het kampvuur te zitten. Maar eerst steek je het vuur aan.

Wanneer je een lichtwerker bent, verlicht je de weg. Je haast niemand, maar je ziet dat er geen reden is om uit te stellen. Tijd is altijd Nu. Je inspireert door het goede voorbeeld te geven. Wanneer je de gedachte hebt via jezelf uiting te geven aan het leven, nu is jouw kans. Draai niet met je duimen. Doe wat van jou is en doe het met vreugde.

Wat is inspiratie anders dan vreugde. Het is groot plezier om reuzenstappen te zetten. Het is een grote vreugde om harten sprongetjes te laten maken bij de ontdekking van wat te maken heeft met Zelf. Harten zijn bedoeld om dergelijke sprongetjes te maken.

Vind daar comfort mee. Jouw hart wil geen grensgebieden, dus, spring over bergen, van de ene top naar de andere. Je bent een bergspinger, niet langer een bergbeklimmer. Jij bent een pionier. Jij bent een draaier van de wereld. Jij zet de toon van de wereld. Het is aan jou om de wereld te zetten in het vuur en de vlammen van glorie. Het is aan jou om nieuw territorium te smeden. Het is aan jou om landkaarten en routeplanners e.d. los te laten en een nieuwe koers uit te stippelen voor de wereld.

Begin bij jouw Zelf. Maak nieuwe markeringen in het zand, Er is genoeg geweest van het verleden te volgen. Het verleden is nu voorbij.
Begin opnieuw.

Niets houdt jou tegen dan beperkte ideeën. Begin opnieuw. Oud denken is oud denken. Waarheid is tijdloos. Geschiedenis is niet altijd waarheid. Leef het leven meer dan dat je het opnieuw beleeft. Revitaliseer het. Ontdek het leven vanuit je Zelf. Ontketen je Zelf van het verleden.

Het verleden is een boek dat je hebt gelezen en herlezen. Zoek een nieuw boek om te lezen. Zoek en vind om een nieuw boek te schrijven, niet als een gids vol instructies, maar als een avonturenverhaal. Je hebt genoeg instructies gelezen om een leven lang mee te gaan. Laat niet de ene na de andere instructie voortduren. Bestendig durf.

Inspireer jezelf om niet op garanties te wachten. Garanties laten lang op zich wachten. Jij bent niet iemand die wacht tot het leven bij jou in de buurt komt. Jij bent iemand die door het leven gaat en zegt, “Hier ben ik. Laten we gaan!”

Jij bent iemand die het leven beetpakt en aanhechtsels laat gaan.
Jij bent iemand die in de oceaan duikt en met zonlicht spettert en je roept tot de wereld: “Kom, laten we plonsen en spatten. Laten we de wereld vandaag nogmaals creëren.”

http://heavenletters.org

VERTALING DOOR: ANJA zaterdag 27 februari 2021

Afbeelding: HDWallSource