Xylenia: Medische bedden

Xylenia: Medische bedden

Gechanneld door Galaxygirl – 12 Oktober 2021

Wij zijn het bewustzijn van de medische bedden die op het punt staan en bezig zijn de mensheid te dienen in dit gunstige moment van de overgang op jullie planetaire wereld.

Ik Xylenia, spreek, als hoofd van de medische bedden van een van de vele faciliteiten.

Velen van jullie zijn bezig geweest met jullie proces van ascensie. Afzonderlijke momenten van ascensie smelten samen tot een geheel. (Galaxigirl: Ik zie hoe één aspect van het DNA van binnenuit wordt verlicht en zich over de keten verspreidt). Elk moment van keuze voor het licht heeft een ongelooflijke impact op jullie lichaam, op jullie menselijk bewustzijn en op Gaia. We zien dat de mensen vriendelijker en liefdevoller worden met deze hogere dimensionele verschuivingen. Dit is goed. Deze zaps en zings van energieën van de Grote Centrale Zon zijn jullie verder aan het activeren. Velen van jullie vragen zich af over de medische bedden en hoe ze de ascensie van de mensheid in deze tijd kunnen dienen. Het is een interessante vraag, een die velen zich zullen stellen. Velen zullen bang zijn om gebruik te maken van hun genezende voordelen, want jullie is geleerd en zijn geprogrammeerd om bang te zijn voor datgene wat jullie het meest ten goede zou kunnen komen.

Ik ben Xylenia, hoofd van een van de vele medische faciliteiten verspreid over jullie tijd en ruimte. We kalibreren onze energieën voortdurend binnen de medische bedden, zodat we de genetica van de opklimmende mens het best en het meest geschikt kunnen harmoniseren met jullie huidige energetische golven. Het is een genomische reset, een verbetering, een wegvallen van de ziekten en genetische aanleg en neigingen die ziekten zijn geworden in het menselijk genoom. De medische bedden verwijderen die want zij zijn geprogrammeerd voor het hogere licht en het hoogste en beste resultaat. De mensheid zal stralen van licht, van liefde, van vrede, van helderheid. De mensheid zal thuiskomen bij het hogere dimensionale licht in hun lichamen. De medische bedden resetten gewoon de geïndividualiseerde mens naar zijn optimale genetica. Dat is alles. Alle ziekte, de littekens en huidige ziekten, de kunstheupen en gewrichten, alles zal worden vervangen door een hoger dimensionale vorm van gezondheid en alles zal geheeld en compleet worden gemaakt.

Wij hebben veel van deze faciliteiten. Ze zijn in de steden van licht, ze zijn ook op sommige van onze schepen. Jullie kunnen deze gebruiken wanneer jullie sluimeren en bedoelingen hebben voor optimalisatie en codeprogramma opruiming van datgene wat jullie niet langer dient. Het is heel goed mogelijk dat de lagere dimensionale waarden jullie nooit hebben gediend. Maar ze werden gemanipuleerd en in jullie genetische frequenties opgenomen en deze worden nu verwijderd. Wij begrijpen de woede en disharmonie die jullie hebben ervaren. Doordrenk het met licht voor genezing. Er zal niet langer met jullie worden geknoeid. Niet langer. Dit experiment met vrije wil diende voornamelijk de duisteren, de controleurs. Zij worden verwijderd omdat velen ervoor kiezen om niet te worden geherprogrammeerd en gereset in het licht en dus hebben zij uit vrije wil gekozen voor verwijdering. Zij zijn niet jullie zorg. Het licht is hier. De medische bedden zijn wonderbaarlijke creaties van het goddelijke. Want wij zijn binnen de goddelijke frequenties. We kiezen ervoor om onze kennis te gebruiken voor gezondheid, voor welzijn, voor eenheid en voor heelheid. Het is waar. Voor heelheid en de voltooiing van dit massale genetische manipulatieproject, zodat zij die gevangen zitten, vrij kunnen zijn en kunnen exploderen in het licht van hun hoogste potentieel binnen hun fysieke vorm.

Ik Xylenia nodig je uit om op bezoek te komen, kom en zie voor jezelf. Kom en ervaar een medisch bed verjongingsproces. Het zal als thuis voelen. (Galaxygirl: Ik hoor een aangenaam gezoem in mijn oren. Ik zie Xylenia, een lange dunne mensachtige met paarse huid en grote ogen in een lange witte medische jas. Ze gebaart me te komen met haar lange paarse vingers. Ik zie een enorme ruimte op een schip gevuld met duizenden gloeiende, vrolijk

zoemende lavendel peulen die op een bepaalde manier leven. Ze zijn gevuld met licht en zacht van binnen als het meest comfortabele bed waar je ooit in hebt gelegen. Ik spring er in een. Het is prisma, gloeiend. Er spelen frequenties. Het zachte materiaal onder me vormt zich om me heen zodat ik perfect comfortabel lig en omhuld ben door licht. Ze glimlacht en sluit het deksel en ik zit in een peul van licht, geluid en liefde. Ik communiceer met de paarse peul. Hij kent mij. Het is mijn medisch bed. Het kent mijn voorouderlijke lijn, het is gedownload met mijn herinneringen omdat het energetisch met mij verbonden is. Ik zie dat het zo zal zijn voor hen die genezing willen en openstaan voor de ervaring. Ik zie flashbacks van levens die ik geleefd heb en waar imprints hun stempel op mij gedrukt kunnen hebben. Ik word geheeld met licht, zodat alles van mij licht is. Ik voel een vibratie door mijn hele lichaam en het zoemen verheft mijn cellen, verenigt ze in een hogere vibratie. Ik kies voor vrede. Ik kies ascensie. Ik zie dat dit een keuze is voor velen. Zij die er klaar voor zijn zullen van deze ervaring genieten en het zich herinneren. Ik zie dat mijn DNA wordt geüpgraded. Ik voel dat ik het universum van mijzelf ben en dat ik licht kan sturen naar gebieden die het het meest nodig hebben, maar dat kan deze peul ook. Hij werkt met mij en laat me zien waar ik mijn bewustzijn moet verschuiven, zodat ik dat gebied van mij kan laten groeien en helen. Ik word gewikkeld in een deken van licht in alle kleuren, elk behorend bij de trillingsfrequentie die nodig is voor de herinnering die geheeld wordt. Het is een orkest van geluid en licht. Ik laat het licht binnen, en dan is het stil. Dit lichte gevoel van heelheid is heel troostend. Het voelt als thuis. Xylenia staat naast de peul als deze uit zichzelf opengaat als we de sessie hebben afgerond. Mijn lichaam voelt lichter, is gloeiend en een beetje doorzichtig. Mijn haar is langer geworden en ik voel me langer, vorstelijker, heel. Het is een verbazingwekkend gevoel. Xylenia scant mijn vitale functies en een van de vitale functies is de verhouding tussen koolstof en kristallijn. Ze glimlacht en houdt mijn hand vast).

Jij, Galaxgirl, bent niet de eerste die de peulen gebruikt, maar je bent een van de eersten die je ervaring opschrijft en het zich volledig herinnert. We nodigen alle lichtwerkers die lezen uit om hetzelfde te doen. Kom en bezoek jouw pod van licht en voel het verschil. Dank je voor jouw bezoek vandaag. Zegeningen. Het is een eer om te dienen. Ik ben Xylenia.

Een persoonlijke noot: Zoals velen, sta ik te popelen om deze technologie in de fysieke wereld te zien verschijnen. Ik geloof dat dat eraan zit te komen! Toch vond ik deze ervaring lichamelijk heilzaam en ik hoop dat anderen dat ook vinden. Liefs voor iedereen,

Channel: Galaxygirl

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org