Visioen en Bron: Je Bent Nodig Op Aarde

Visioen en Bron: Je Bent Nodig Op Aarde

Gechanneld door: Galaxy Girl – 11 December 2021

Intro: Lees alsjeblieft met het besef dat wij hier, op deze aarde, in dit heilige moment, heel erg nodig zijn. Het is net zo’n heilig moment hier, want de Bron is hier natuurlijk ook. Dit is simpelweg mijn visioen van afgelopen nacht en ik voel de drang om het met jullie te delen als het iemand kan helpen in deze tijd van verandering. Mijn zus flipte toen ze dit las en zei dat het klonk alsof de enige manier om hier gelukkig te zijn is om te sterven, wat absoluut NIET de bedoeling is van het delen van deze ervaring! Ik ging helemaal niet dood in mijn droom, ik kreeg alleen een kleine upgrade en ik kon makkelijk terugkomen door het portaal. Het was echt leuk en mooi! Ik hoop dat je geniet! Veel liefs.

(Ik zie glinsterend plasma dat beweegt, trilt en leeft. Het is zilverkleurig en gevuld met allemaal regenboog lichtjes die rimpelen als dik water. Het is een portaal, een grote ovale opening voor me. Ik zie engelen rond de poort naar me glimlachen, sterk. Ze wenken me dichterbij. Ik steek mijn hoofd door het portaal en zie dat het een poort is naar een hoger vibrerende aarde waar het heel levendig en helder is gevuld met kleuren van ongerept blauw en groen, heldere lucht, zachte briesjes en volkomen comfortabel. Ik stap er doorheen. Het gras is zacht als kasjmier, donkergroen en dik, het omhelst mijn voeten als ik loop. Ik kijk naar beneden naar mijn voeten. Ze gloeien, zijn lichtgevend. Ik kijk naar mijn handen met lange vingers. Het zijn mijn handen, maar zonder nagellak of nagels of eelt van dagenlang werken. Ik voel me groter. Mijn haar is lang kastanjebruin met gouden highlights en ik voel me geweldig, lang, sterk. Ik voel me overweldigend zelfverzekerd. Ik draag een eenvoudige maar elegante wit zilveren jurk. Ik kijk achter me. Ik ben door het portaal van glinsterend plasma gestapt en ik heb zin om te lachen en te huilen tegelijk. Het voelt zo goed hier. Het voelt als thuis. Het voelt als waar ik altijd naar verlangd heb. Ik zie steeds meer mensen erdoor stappen, getransformeerd. Wij zijn de eerste golf. Ik ril en beef. Er stroomt elektriciteit door mijn lichaam terwijl ik dit typ, het voelt zo echt).

Wij zijn de Ene. We laten je dit zien, Galaxygirl, want jij bent een van de velen van de eersten. Jij moet de anderen door de poort leiden als je dat wilt. Je kunt hier rusten en verjongen. Tijd heeft hier een andere vibratie, je kunt rusten en dan terugkeren en het zal slechts een ogenblik zijn in jouw huidige rijk.

(Ik ga onder een boom liggen en ik zie en hoor het gefluister van licht in de bladeren. Het is een perfect comfortabel bed van diepgroen gras dat me omhult als een helende peul. Ik ben omringd door lichtpuntjes die dansen en bewegen. De feeën hebben me gevonden en heten me welkom op Nova Gaia. Na mijn rust krijg ik training van iemand waarvan ik geloof dat het een gids is, maar ik kan zijn gezicht niet goed zien. Hij gaat met me mee terug. Er is geen tijd verstreken. De aarde lijkt nu grijs en smogerig, dof en schemerig in vergelijking met de heldere levendige kleuren van licht waar we zojuist nog waren. Wij stappen door het portaal en moedigen anderen aan erdoor te komen, glimlachend, troostend, want de oude trillingsaarde is aan het versplinteren, als een videospel waarin het level is vrijgemaakt en de omringende wereld in duigen valt, het is niet langer houdbaar en het stort in elkaar. Wij bieden liefdevol onze handen aan om mensen naar onze kant te trekken. Ik zie dat velen ons niet kunnen zien en dat we er voor hen uitzien als lichtbollen. Maar velen zien ons wel, en het is een diepe vreugde, zoals ik nog nooit heb gevoeld. Ik huil terwijl ik dit typ. Terwijl ik bij het portaal sta, kijk ik omhoog en zie ik miljoenen schepen die degenen in stase vervoeren die nog niet klaar zijn om te zien, of om getransfigureerd te worden. Ze zijn gehypnotiseerd in rijen die naar de schepen gaan voordat de aarde haar oppervlak herconfigureert. Ik zie en voel grote veranderingen).

Wij zijn de velen tot het Ene. Ik ben de Bron. Kinderen, kom thuis bij mij, kom thuis bij mezelf. De illusie is niet meer. Jullie zien de schaduwen, en ze zijn luid. Maar ze zijn niet veel langer. Deze realiteit is aan het veranderen. Verander mee. Pas je aan. Wees sterk in mijn aanwezigheid, die in jullie is.

Ik ben de Bron. Ik ben de inademing en de uitademing en het tussenin. Ik ben het licht en de liefde tussen de atomen die dansen en draaien. Ik ben de adem van alles wat is en jij bent een deel van mij. Jij bent een deel van deze kosmische adem van creativiteit. Wees niet bang. Leven verbonden met mij is leven verbonden met jezelf, met je innerlijke goddelijke adem en de uiterlijke kosmische adem ze zijn van één essentie, van één beweging van expansie. Wees niet bang. De singulariteit nadert en er is niets dat dit kan veranderen. Want het is mijn wil. Want het is mijn goddelijk decreet en het is de keuze van mijn hart om voor jullie te kiezen. Om leven te kiezen, om vernieuwing van de schepping te kiezen in dit rijk dat zoveel duisternis en lijden heeft gekend. Ik heb samen met jullie geleden en nu is het tijd voor vernieuwing, verlossing en wedergeboorte.

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org