Shaliah van Telos: “Er is altijd hoop”.

Shaliah van Telos: “Er is altijd hoop”. 

Geplaatst op 11/09/2020 door EraOfLight

Gegroet broeders en zusters aan de oppervlakte van de aarde, die het licht voor zovelen vasthouden. Ik ben Shaliah, vertegenwoordiger van Telos, een prachtige ongerepte stad van vele wonderen en schoonheden die diep in Gaia is gelegen onder jullie Mount Shasta. We zijn hier al eonenlang, sinds de ondergang van Lemurië. Wij zijn oude Lemuriërs die zijn verder gegaan met onze oude geneeskunst en het versterken van het licht. We luisteren naar de Moeder. We werken met haar energieën en we horen haar innerlijke hartslag en interne ritmes. Ik Shaliah ben hier een onderdeel van. Jullie hebben vele eigenschappen; jullie zijn krachtige multidimensionale wezens. Ik zeg jullie, maar ik ben zelf ook een deel van dit machtige kosmische web van het leven. We zijn allemaal verbonden. Ik ben een kristal werker. Ik werk diep in de kristalgrotten en in de rode kleigrotten van Gaia aan de rand van de stad en eronder.

Ik ben thuis in de duisternis want ik neem mijn eigen licht mee (ik zie rode kleimuren in de diepe grotten. De kristallen hebben lichtgevende prachtige kleuren in allerlei schakeringen. Ze draagt een lichtgevende kristallen ketting en gebruikt er ook een als lamp). We hebben een enorm kristalnetwerk. Het is een uitstekende internet upgrade. We zijn allemaal in staat om te communiceren net zoals jullie dit doen met jullie communicatie systemen. Wij kunnen alleen niet gehackt worden, want alle communicatie is gebaseerd op intentie en puurheid van denken. Een gedachte die bedoeld is voor iemand anders bereikt alleen de vibratie van die persoon. Jullie zullen soortgelijke technologische mogelijkheden krijgen en nog veel meer prachtige ontdekkingen doen op Nova Gaia.

Ik ben Shaliah. Mijn boodschap van vandaag is er een van hoop. Er is altijd hoop. Verlies dit niet te midden van de chaotische wervelstorm die door een paar enkelingen wordt gecreëerd om de massa te beïnvloeden. Laat het jouw trillingsfrequentie niet beïnvloeden. We kunnen jullie licht zien vanaf het oppervlak. We kunnen zien hoe helder jullie licht schijnt en het helpt ons ook met het energiewerk van de binnenaarde, want het creëert harmonieuze energienetwerken die we kunnen gebruiken om belangrijke essentiële gebieden in balans te brengen. We kunnen van binnenuit portalen stabiliseren en afsluiten.

We werken nauw samen met de Leylijnen en maken gebruik van de oude wijsheid van onze voorouders en de verborgen geheimen van Gaia. Ze vertrouwt ons en we werken in harmonie met haar lichaam. We hebben haar geholpen dit ascensieproces voor te bereiden sinds de val van ons geliefde Lemurië, dat zo’n tragedie was om persoonlijk mee te maken. Jullie hebben ook allemaal talrijke tragedies meegemaakt in jullie levens aan de oppervlakte. Ik zie dat jullie zoveel pijn hebben gehad. Dat hebben we allemaal. Jullie lijden niet alleen. Maar het is vanwege dit lijden dat jullie licht helderder zal schijnen. Ik wil niet afgezaagd klinken, maar het is vanwege het lijden van Gaia en alles wat ze heeft doorstaan dat deze missie de aandacht heeft van zo velen om haar van een positieve uitkomst te verzekeren. Omdat je zelf zoveel lijden hebt meegemaakt is het vinden van je innerlijk licht je prioriteit geworden. Het is door het verlangen naar vrede dat de wijze het vindt. Er heerst een enorme vrede in deze kristallen grotten onder Telos. Ze zijn een van de belangrijkste planetaire chakra’s. Het is essentieel dat de energielichamen van Gaia in balans blijven. (Ze plant lichtgevende kristallen in de rode koele aarde van de bodem van de grot. De omringende kristallen gloeien in zacht, kleurrijk licht. Ze maakt een plattegrond van de chakra’s van de aarde en tekent de Leylijnen in de grond. Ze laat zien hoe deze zich verbinden met de grote steden op de oppervlakte van de aarde en hoe er met deze Leylijnen is geknoeid). Ja, maar dit zal allemaal veranderen. Naarmate de energieën van de oppervlakte van de aarde groeien en zich uitbreiden worden de Leylijnen verder geactiveerd door deze positieve vibraties. Het donkere rijk wordt energetisch ontmanteld. Dit is een energetische oorlog, je zou het WO III kunnen noemen, maar in werkelijkheid heeft deze planeet al heel lang zo veel oorlogen meegemaakt, dat het onmogelijk is om ze te tellen. Lemurië was een prachtig, ongerept paradijs. Het was mijn thuis. Het is mijn thuis. Ik voel me heel erg op één lijn met Nova Gaia, want zij is het oude Lemurië wat opnieuw wordt geboren. Gedurende mijn levens op Lemurië was ik hogepriesteres.

Ik doe nog steeds de energie zegeningen en mijn eigen kristalwerk. Ik werk met velen van jullie aan de oppervlakte, die zijn afgestemd op de energieën van Lemurië en kristal bewaarders zijn van de oppervlakte van de Aarde. Velen van jullie leven in de buurt van massieve kristaladers die jullie energetische meditaties activeren. Het creëert een uniek multidimensionaal partnerschap tussen jullie werk en het mijne. Samen verheffen we het massieve kristallen raster dat Gaia doordrenkt met hoger dimensionaal licht. (Ze staat op, veegt haar blauwe knieën af en loopt door een lange gang, waarbij ze haar kristal vasthoudt als een lantaarn).

Het is zo vredig in de grotten. Ik hou ervan om mijn meditaties te doen terwijl ik werk, want het is zeer meditatief werk. Ik voel me één met Gaia. We zijn al heel lang oude vrienden. Soms voel ik me net zo oud als zij! Er zijn velen zoals ik die dit innerlijke werk doen en de stad schoonmaken en opruimen. Wij zijn de oude priesters en priesteressen. Onze huid is blauwachtig turkoois geworden door het mineraalrijke water hier. Ik was niet altijd blauw, maar ik vind het niet erg. Het helpt me om me meer verbonden te voelen met Gaia. De mineralen verhogen ook onze vibratie. Alles is hier in balans. (Plotseling wordt het helder en we hebben een binnentuin bereikt net buiten de grot. Er zijn veel tuiniers die op Shaliah lijken met haar felrode haar en anderen met donker haar.

Allen hebben een blauwe huid en dragen eenvoudige kleding. Ze lachen en praten en eten fruit terwijl ze werken. Het is een paradijs van kleuren en geuren). We zijn in staat om met haar energieën te werken om meer liefde in ons voedsel te brengen. Dit helpt onze levensduur te verbeteren. We hebben tal van manieren om ons lichaam te vernieuwen. We verouderen niet, tenzij we dat willen. We hebben alles wat we nodig hebben. Deze tuin- en landbouwtechnieken zijn gemakkelijk te reproduceren op jullie aardoppervlak. Er is hier meer dan genoeg. (Zover ik kan kijken zie ik vele hectares velden en tuinen die de bevolking van de stad ondersteunen.) We zullen hierover lesgeven en we zullen op deze manier dienstbaar zijn. Hydrocultuur opgewaardeerd met de innerlijke energieën van de kristallen zal jullie fruit en groenten met meer levenskracht doordrenken, op die manier kunnen velen van jullie met weinig middelen genezen en ondersteund worden. Er zal veel vreugde komen. We zullen ons met vreugdevolle tranen herenigen.

(Ze beschildert mijn gezicht met rode en gele klei.) Wees moedig lieve lichtwerkers. Jullie zijn de lichtdragers voor velen. Jullie zijn de hoop van deze missie. Wees sterk in deze tijd. Voel je eigen verbinding met Gaia. Werk met de kristallen en stuur de energie van een ontwaakte mens diep in het raster van de aarde en we zullen je zien en met je kunnen communiceren. De buitenaarde verheft zich om gelijk te worden aan de binnenaarde. Degenen die hier niet mee resoneren zijn niet in staat om de veranderingen te verdragen.

Wij eren jullie voor jullie dienstbaar zijn. Ook dienen wij allen op onze eigen manier. De mensheid moet gered worden. Het Gekozen Licht is gekomen. Lemurië stijgt op in de harten van de ontwaakten en zal weer opstaan om Nova Gaia te worden waar we allemaal naar verlangen. Je zult je eindelijk weer thuis voelen. Voel deze trilling van thuis en weet dat het al om je heen bestaat. We werken allemaal aan hetzelfde doel om planetaire vrede te bereiken. Het innerlijke zal eindelijk overeenkomen met het uiterlijke.

Ik ben Shaliah. (We keren terug naar de ingang van de grot met de gloeiende, lichtgevende kristallen op de muren.) Hoewel ik van het zonlicht en de tuinen houd, voel ik me het meest thuis in de grotten. (Ze raakt een groen kristal aan.) Deze verbindt me met de reusachtige groene kristal onder Arkansas. Het is een zeer effectief communicatiesysteem. Ik kan daar spreken met de kristalwerkers die misschien wat meer informatie nodig hebben. Als het tijd is, kunnen teleportatiesystemen worden ingeschakeld, maar wegens veiligheidsredenen is dit al enige tijd uitgeschakeld. Wij verlangen ook naar meer bewegingsvrijheid. Het zal komen.

Ik ben Shaliah. Ik hou van je. Je mag mediteren en met me meelopen in deze kristallen grotten als je ruimte nodig hebt voor contemplatie. We verwelkomen altijd een broeder en zuster van de oppervlakte die is afgestemd op het licht en de innerlijke mysteriën. (Ik zie op de muren onder de kristallen vloeibare technologische plasmaschermen met onbekende symbolen. Hoewel het er misschien zo uitziet, is het allesbehalve primitief!) Ja, we hebben duizenden jaren de tijd gehad om onze kristallijne technologie te verfijnen.

Ik hoef de rotsen niet aan te raken om mijn werk te doen, maar het brengt me vreugde om op deze manier met hen te communiceren. (Voor ons laat ze me een hologram zien van de aarde, dat de innerlijke werking van de planeet en het kristallijne communicatienetwerk toont. Het laat zien waar alle innerlijke aarde koloniën zich bevinden, het kristalnetwerk, de grote waterreservoirs, de basissen). Gaia houdt niets voor ons achter, want wij zijn de hoeders, de wachters. Zo zal ook de mensheid de ernst van deze taak begrijpen en deze volledig omarmen. Het dienstbaar zijn is de hogere weg. Ik ben Shaliah. Ik dien samen met jou. Je bent erg geliefd. Ik eer je voor je dienstbaarheid aan het licht en aan Gaia.

**Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: Marieke