Opperhoofd Eagle Feather: Herontwaken

Opperhoofd Eagle Feather: Herontwaken

Gechanneld door: Galaxigirl – 10 Augustus 2021

Hou. Ik ben Opperhoofd Eagle Feather.

Mensen van de Aarde, van Gaia’s herontwaken. Moeder Aarde heeft jullie nu nodig. Jullie zijn hier voor zulke tijden die voor ons liggen. Jullie moeten niet vermoeid raken of zwak van hart worden. De krijger rust tussen de strijd. Jullie zijn in een bijna constante strijd geweest voor energie kaping, opruiming. Rook. Salie rook helpt. Ik blaas het nu naar jullie om jullie te kalmeren, machtige krijgers overal om me heen zie ik luisteren. Ik zie niet veel praten. Ik zie veel luisteren, een stilte is gekomen over de geaarden van Gaia. En dit is goed. (Galaxy Girl: Ik zie een oud indiaans opperhoofd met lang zilver haar en vrolijke rimpels die naar me glimlachen. Hij rookt een lange pijp en blaast cirkels van rook rond Gaia).

Ik ben opperhoofd Eagle Feather. Ik stuurde deze een boodschap via een witte veer op de parkeerplaats waar ze langs liep. Tekens zijn overal. Ze zag het en ze hoorde me. Ze stapte niet op het teken. Ze luisterde met haar hart. En ik sprak tot haar net zoals ik nu tot jullie spreek. Velen stappen op het teken. Zij zien het niet. Ze luisteren niet met hun hart.

 Ze luisteren met hun verstand gevuld met wat de media, de pratende monden zeggen te zien. En dat is wat ze zien. Maar een ontwaakte ziet echt. Het is alsof je in rook hebt geleefd. De rooklucht is letterlijk overal. Vele vuren branden nu op de grote moeder.

Het is een treffende voorstelling. Rook zien, leven, inademen is giftig. Je hebt in een giftige omgeving geleefd. Dat weet je. Oh, ik zie je met je ogen rollen, en zeggen “Moet ik blijven luisteren en deze woorden van een oude man lezen?” Deze oude man is eeuwig net als jullie jonge – en oude – strijder. Wij zijn één en dezelfde vanaf de dageraad van de Schepper van het nieuwe leven. Wat ik wil zeggen is, jullie omgeving van de matrix. Rokerig. Het brandt weg. Jullie zullen duidelijker kunnen zien wanneer het liefdeslicht alle rook en ziekte wegblaast. Het zal zijn als een warme omhelzing van de Moeder. Het zal jullie opwarmen. Het zal de giftige stoffen wegblazen, de rook van onbegrip. Dit zal een schok teweegbrengen, een stilte en dan een oproer.

Zij die niet kunnen zien en zij die ervoor kiezen om op de veer te trappen, als je wil, zij zullen vertrekken. Degenen die de tekenen zien en open zijn, maar nieuw op hun reis, wel, zij zullen het moeilijk hebben. Daarom heeft de hemel jullie hierheen gestuurd, jonge krijgers van Gaia. Jullie zijn gestuurd om te leiden. En daarom denk ik dat het misschien tijd is dat jullie dat doen. Jullie leiden op jullie eigen manier.

Ze zijn allemaal verschillend. Sommigen zijn effectiever dan anderen, maar allen zullen het vinden. Zij zullen hun stem vinden. Je zult jouw stem weer vinden. Het zal niet tot zwijgen worden gebracht. Want het ontwaken van Gaia kan niet tot zwijgen worden gebracht. De Hemel is aan het klappen, juichen. De hemel is heel dichtbij. Jullie zijn de handen en voeten van de hemel. Vuile handen zullen schoon worden.

Ik ben Chief Eagle Feather. Ik heb dit nog niet eerder gedaan. Dit is een nieuwe manier van spreken voor mij. Ik hoop dat jullie genieten van mijn boodschap. Het is bedoeld om jullie op te vrolijken. Maar weet dat er grote veranderingen op komst zijn. Dat ik niet eerder contact heb opgenomen met een channelaar zoals deze, wil niet zeggen dat ik ook niet klaar ben om uit te breiden. En dus probeerde ik iets nieuws. Wanneer was de laatste keer dat jij iets nieuws probeerde? Nieuwheid komt eraan. Jullie zullen je uitbreiden in de nieuwe gaven die de hemel jullie schenkt, is dat niet opwindend? Het leven is rijk. De giften van de aarde zijn rijk. Jullie herinneringen zijn rijk. Ze zullen jullie worden teruggegeven. Jullie zullen herinnerd worden aan jullie kracht. We hebben er nooit aan getwijfeld. De anderen zullen je vragen te leiden. En leiden zul je. Je bent niet alleen.

Ik ben opperhoofd Eagle Feather. Ik leid mijn volk door een grote overgang. Ik ben vele malen op aarde geïncarneerd en het heeft me veel moeite gekost, maar ik heb me verruimd en ik heb diep liefgehad. Ik hield intens van mijn familie van licht, en de dieren, de planten, zij werden mijn aardse familie. Omringd door mijn volk, met grote liefde en eer werkten we met de planten. We spraken met de sterren en zij spraken terug met ons. We eerden de grote dierlijke geesten wanneer zij hun levenskracht voor ons voedsel neerlegden. We eerden hen. Er is veel oneer gedaan. En de hele hemel weet dit. De hele hemel ziet het. (Galaxy Girl: Ik zie grote tranen langzaam over zijn verweerde wangen stromen.)

Ik ben opperhoofd Eagle Feather. Vreugde is op komst. Er komen moeilijke tijden aan. Wees sterk, krijgers. Onze liefde voor jullie reikt tot de sterren en weer terug. Jullie zullen duidelijk zien en het zal schokkend zijn. Het zal verontrusten. Jullie moeten het licht van hoop en kracht voor de anderen vasthouden, want op dat moment hebben ze geen hoop en kracht meer. Het zal zijn alsof een krachtige wind hen tegen een rotswand slaat en zij geen adem meer kunnen halen. Jij zult adem voor hen zijn. Adem van hoop, van troost. Moeilijke tijden scheiden zich van nieuwe onbezorgde tijden. Het is nog steeds een groot mysterie voor ons aan deze kant van het licht, maar weet dat zoals de planeten hun ster omcirkelen, en hun sterren hun systeem omcirkelen en de systemen de Universums omcirkelen en de Universums de Bron in perfecte precisie omcirkelen – weet dat jullie net zo belangrijk zijn als een aspect van de Schepper. Onze gebeden, ons licht, onze liefde omcirkelen jullie. Wij zijn allen zoals de machtige planeten, wij zijn cellen van de Schepper, en hoewel jullie je alleen zullen voelen. ZIJN JULLIE NIET ALLEEN. Hoe kan één planeet in een universum van triljoenen andere planeten zich alleen voelen? Alleen als ze niet verbonden zijn. Maar JULLIE zijn verbonden. Het licht komt. En ik zie dat het niet alleen bij jou begint, maar dat het zich door jou heen uitbreidt. Vele rimpelingen maken golven. Vele golven maken grote plons. Het water is nog steeds water. Het is nat. Het is voedend, het is ervaring. De waterdruppel – voelt hij zich verbonden met zijn broeders en zusters? Of voelt het zich alleen in de vijver? Herinnert het zich dat de waterdampen boven broeders en zusters in verschillende vormen zijn? Kijkt het naar de hemel en ziet de wolken en voelt het zich alleen? Ziet hij dat alle dieren en planten waterdruppels in zich hebben? Ze zijn allemaal met elkaar verbonden.

Ik ben Opperhoofd Eagle Feather. Dank jullie voor het herinneren van jullie verbinding. Jullie zijn vibrationeel al thuis als jullie je dat diep kunnen herinneren en opeisen. Jullie zijn kleine waterdruppels die allemaal verbonden zijn in een enorme oceaan van bewustzijn en licht. Grote verandering is op komst over jullie planeet. Niets zal hetzelfde blijven behalve de goede dingen. En dat is inderdaad heel goed. Let op de tekenen. Kijk uit naar veren. Hou.

Eagle Feather

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org