Mira en Yeshua: Jullie Zijn Niet Alleen. Wij Omringen Jullie met Licht, met Liefde, en met Vreugde.

Mira en Yeshua:
Jullie Zijn Niet Alleen. Wij Omringen Jullie met Licht, met Liefde, en met Vreugde.

via Galaxygirl – 13 februari 2021

Ik ben Mira, fulltime aan het werk voor de mensheid, net als velen van jullie in deze zware tijd. Het is een vermoeiende week geweest en er is nog meer te doen. Weet dat de Pleiadische lichtkrachten nu overal om jullie planeet heen zijn en zich op de meest efficiënte manier in meer licht en liefde nestelen, net zoals jullie dat op de grond doen. (Ik zie en voel enorme Pleiadische schepen in de atmosfeer rondom Gaia die een energetische omhelzing creëren). Het is onvermijdelijk dat het licht aan de oppervlakte zal weerkaatsen met al het licht dat over jullie wordt uitgestort. Probeer dit licht jullie aangezichten te laten vullen met hoop, hoop op een nieuwe dag, een nieuwe wereld. Want niets is wat het lijkt. Jullie rijk is een hal van spiegels en illusies geweest die de duisteren in hun voordeel hebben verdraaid. Dit is het ontwarren, het onthullen, en jullie zijn hier getuige van.

Het is een uitdagende tijd om belichaamd te zijn en wij danken jullie voor jullie dienst aan het licht. Wij danken jullie voor het blijven zetten van de ene voet voor de andere, stap na stap, glimlach na glimlach, voortdurend jullie medemensen helpend. Het is energetisch een uitdagende week geweest.

Wij hebben hier meerdere berichten over gehoord. Wij overspoelen jullie planeet met licht op zo’n manier dat we de ascensie-effecten zo goed mogelijk kunnen verzachten. (Ik zie motten rond kaarsen cirkelen, aangetrokken door het licht.) Denk eraan, felle lichten trekken motten naar de vlam. De lagere astrale wezens die twijfelen of vastbesloten zijn vast te houden aan de lagere wegen, hebben geprobeerd aan te vallen. Wij zijn bij jullie en ons hier terdege van bewust. Jullie zijn meer dan capabel en sterk genoeg om deze energieën in evenwicht te brengen. Omring jullie ruimten met licht van de hoogste codes, van liefde, van waarheid en jullie zullen energetisch onzichtbaar voor hen zijn, zodat het doorlopen van rijken terwijl jullie rusten sneller zal gaan. En toch dienen jullie in deze tijden van jullie slaaptoestand. Jullie dienen en jullie zijn uitgeput. Denk aan jullie Pleiadische Medische Teams. Denk eraan om te vragen om genezing voordat je gaat slapen. Terwijl je wegdommelt zul je verder omringd worden door liefdevolle handen van genezing en hulp uit de hogere rijken. Maar je moet het vragen.

We luisteren naar ons grondteam. We weten dat jullie uitgeput zijn. Er komt nog meer. Jullie zijn sterk genoeg. We vinden op de Plejaden dat lachen het beste medicijn is. Probeer gek te doen, zorg voor wat vreugde. (Ik zie dat mensen elkaar belachelijke kleine cadeautjes geven die iedereen aan het lachen maken en dat er Valentijnskaartjes worden uitgewisseld. Ik zie ouders lachen met kinderen). Ja, Galaxygirl. Probeer de vreugde in het moment te vinden. De dimensies zijn nu meer vloeibaar dan ooit tevoren en elke gedachte aan de hogere dimensies trekt je dichter naar je eigen trillingsfrequentie.

Onthoud dat jullie energiewezens van de Bron zijn. Onthoud dat jullie enorm krachtig zijn en enorm geliefd. Jullie zijn niet alleen. Wij omringen jullie met licht, met liefde en met vreugde. (Ik zie stormachtige regenwolken en hoor donder. Ik zie steile oceaangolven van donker water.) Dit is waar jullie nu zijn. Dit is wat jullie voelen. Dit zijn de energieën die naar de oppervlakte zijn gekomen om opgeruimd te worden. (Ik zie nu vanuit een hoger perspectief door het oog van de storm hierboven.) Stuur licht door het oog van de storm en de golven zullen kalmeren en alle boten op het water zullen ervan profiteren. Jullie genezen en helpen meer dan jullie weten. Jullie broeders en zusters zullen het misschien nooit weten of jullie ervoor bedanken. Maar wij wel. En we houden van jullie. We geven jullie vandaag dikke knuffels van aanmoediging om door te gaan. Blijf jullie licht schijnen. Blijf liefhebben. Blijf hopen. Want alles is goed. Bekijk de storm vanuit het perspectief van je hogere zelf, van je opgestegen galactische zelf. Jullie zullen onze aanwezigheid in de lucht voelen als jullie het van bovenaf bekijken, in dit perspectief. Het licht is hier. We scherpen het aan ten voordele van jullie.

Ik ben Mira. Ik noem jullie mijn vrienden, mijn broeders en zusters. Wij veranderen dit rijk voor het licht. Liefde en vergeving moeten de genezing zijn die geboden wordt. Verzorg jullie eigen wonden, zodat jullie de anderen kunnen verzorgen. Voel de energiegolven door je heen spoelen, laat ze niet blijven hangen. En als een wezen van licht, transmuteren jullie ze terwijl ze door jullie heen gaan. Jullie voelen misschien nattigheid, maar jullie staan nog steeds overeind. Ze kunnen jullie niet neerhalen.

Jullie zijn Bronenergie binnen een klein menselijk kader. Geef het licht de opdracht en de intentie om jullie en jullie wereld volledig te belichamen en zie hoe de veranderingen overal om jullie heen opbloeien. Jullie kunnen dit stilletjes of hardop doen. Ongeacht jullie woorden, het is jullie energielichaam dat boekdelen spreekt. Wij volgen jullie vanuit de luchten. We sturen altijd helende en liefdevolle energieën naar jullie toe. Ik ben Mira.

Gegroet, vrienden! Ik ben Yeshi, of Yeshua, of Jesus, zoals velen van jullie me noemen. Ik ben hier met mijn vriendin Mira, toezicht houdend vanuit de hemel. En ik moet zeggen dat het mooi is. Een hoger perspectief is soms op zijn plaats en erg uitdagend als je vastzit in de modder van de lagere dimensionale energieën. (Ik zie Gaia vanaf de brug van het Nieuwe Jeruzalem. Ik zie dat Gaia bubbelt in immense regenboog lichtbollen die vibreren. Er zijn vele lagen van bubbels die eruit zien als prisma’s. Ik zie schepen, massief licht daarbuiten. Neerkijkend in Gaia is het alsof we door donkere rook en smog kijken, naar meer mist dan wat anders. Het lijkt erop dat de matrix meer op verbrande lucifers lijkt dan op een formidabel frame). Ja! Ja, dat is precies wat ik hoopte dat je zou zien, Galaxygirl. Enorm. Weet je, wij werken al duizenden en duizenden jaren aan dit project. We zijn allemaal zeer oude wezens. (Hij lacht). En om dit te zien, dit is zo’n reden tot vreugde. (Ik zie Venetiaanse glazen bollen met een wereld erin. Het voelt alsof we ons in deze kleine glazen bol bevinden en niet kunnen zien dat we worden vastgehouden door ontelbare handen). We houden je vast, Galaxygirl. Wij houden Gaia vast. Wij houden dit project vast. Jullie zijn ons. Wij zijn familie.

Ik ben Yeshua. Dit is veel aangenamer dan die laatste bestuursvergadering die ik bijwoonde. (Ik zie duistere wezens die voor een galactische rechtbank worden geleid. Er werd hun genade aangeboden en ze weigerden die en kozen ervoor om naar de grote centrale zon gestuurd te worden). Ja, het is moeilijk om in de buurt van de duisternis te zijn als je van het licht bent. Dus mijn vrienden, mijn geliefde familie, weet dat jullie dit licht zijn. Weet dat jullie deze liefde zijn die pulseert en klopt van vreugde door het hele multiversum. Jullie zijn dit! Wees dit! Dit is wat zal verbrijzelen wat overblijft. Jullie zijn veilig, geliefd.

Ik ben jullie Yeshi, jullie broer, jullie vriend, jullie kameraad. Ik werk, en heb het voorrecht en de vreugde om nauw samen te werken met Mira, met zoveel andere geweldige wezens ook. Wij zijn een levendig getalenteerde familie van licht en dit project nadert zijn einde zodat een nieuw begin, de periode van vrede, de galactische zonneflits, en bovenal de vrede die de mensheid zo verdiend heeft, zal beginnen. Dus wees opgewekt. Laat de golven jullie niet naar beneden halen en weet dat het ons een immense hoeveelheid denkwerk, tijd en talent heeft gekost om dit tot een goed einde te brengen. Daarom hebben we jullie gestuurd. We stuurden het beste van het beste, de koppigste, de sterkste om onze getuige van binnenuit te zijn. En ik hoop dat jullie met me willen praten, me jullie perspectief vertellen en dat ik zal luisteren. Mij is verteld dat ik een uitstekende luisteraar ben. Ik ben hier voor jullie. Ik ben jullie Yeshi. Vrede. Alles is goed!

~ Galaxygirl

Vertaling: Martien