Lord Hureon: Jullie Zijn Aan Het Ascenderen

 

 

Lord Hureon: Jullie Zijn Aan Het Ascenderen

Gechanneld door: Galaxy Girl – 9 Maart 2023

 

Ik ben Hureon. Ik dien in een van de vele hoge raden binnen de oorsprong van Andromeda. Er is ruis in jullie luchtveld. Laat me aanpassen …. Ah, ja, nu is de ruimte meer open voor heldere communicatie. Galaxygirl, hoor je me? (Gal.Girl: Ja, nu wel, dank je.) Wij van Andromeda houden zoveel van onze aardse broeders en zusters en we bieden jullie onze energetische steun. Ik kan jullie niet precies vertellen wat er gebeurt, want ik ben niet op de hoogte van het meeste, maar vanuit ons gezichtspunt kan ik jullie vertellen dat het lijkt alsof de dingen warmer worden. De energieën stemmen zich mooi af op een snelle plasma-uitwisseling en dit zal jullie DNA-reacties en -ervaringen blijven verbeteren en versterken. Jullie ascenderen, dat zie en weet ik. We hebben eigenlijk allemaal nogal wat ontzag voor jullie en jullie inspanningen voor alles wat jullie hebben gedaan. Het is zoveel meer dan gewoon een wezen van transparantie zijn waar het licht doorheen kan schijnen, of trans-lumineren. Jullie overstijgen en transformeren de omstandigheden met snelheid en grote snelheid.

Wij van Andromeda betuigen onze grote liefde, want jullie zijn ons zusterstelsel en we weten dat onze sterrenstelsels zich over een paar miljard jaar zullen verenigen. Wij hebben het gezien op onze sterrenkaarten en weten dat dit nog een andere uitdrukking van eenheid en eenwording zal zijn. Jullie ervaren eenheid. Het ziet er misschien niet zo uit. Maar alle verschillen moeten worden gezien en opzij gezet om eenheid tot stand te brengen. De grote genezing wordt duidelijker, naarmate degenen hun innerlijke kind genezen en geheeld worden, verschuift de energie verder, waardoor meer mensen de frequentie van thuis kunnen vinden.

Velen van jullie voelen zich niet thuis in jullie huis, op jullie Aarde. Daar wil ik het over hebben. Jullie zijn een divers wezen uit vele systemen. Dat betekent dat jullie op veel verschillende plaatsen ervaring hebben opgedaan. En hoe kun je daarom echt je thuis definiëren? Als je van de Pleiaden komt, de Orion-sector, als je van universums komt die te ver weg zijn om in jouw werkelijkheid te doorgronden, en toch ben je het allemaal. En waar zou jullie thuis dan zijn? Velen van jullie hebben enorme heimwee. Ik zou zeggen dat het meer een verlangen is naar vibratie dan naar thuis. Want de hogere vibraties zijn jullie thuis. Jullie hebben deze smaken van thuis van de hogere dimensionale stroom van liefde en vriendschap vele malen in jullie leven gehad. Dat is misschien rustgevend om aan te boren, en iets waar je misschien meer van wilt creëren. Een hogere vibratiestroom is in zekere zin je ticket naar huis, want je ticket heeft altijd te maken gehad met vibratie, en hoe hoger je gaat, hoe dichter je bij het Bronbewustzijn komt. En ik weet dat jullie dit weten, maar ik wil dat jullie dit echt voelen. Wanneer je voelt, creëer je. Eenzaamheid is niet nodig als je de vrede van de hogere stroom voelt. Dit is precies waarom deze ervaring zo zwaar is geweest, want zij heeft het gevoel van thuis afgesneden en geheugenverlies en pijn gecreëerd door het gebrek eraan. Dit komt nu op gang. En dit kanaal zegt: “we weten dit, we weten, we hebben dit gehoord, we weten dat het spoedig is”, en misschien wordt er een beetje met de ogen gerold, maar we zeggen wel dat je het doet!

Ik Hureon spreek. Oorspronkelijk toen ik me aan dit kanaal voorstelde zei ik mijn eigenlijke titel, of één ervan, Lord Hureon. En toch hoef ik mijn titel niet te gebruiken, want ik ben vele dingen geweest. Ook ik heb op vele posten gezeten. Ik dien momenteel op een hoog niveau voor mijn planeet en mijn koninkrijk, net zoals jij waarschijnlijk vele hoge titels en posities hebt gehad. Mijn waarde ligt niet in mijn titel. Mijn waarde ligt in mijn identiteit als een fractal van het Ene, het Licht, het Al. Dat is mijn waarheid, mijn identiteit is licht. En misschien helpen deze woorden je om je thuis te voelen, om het thuis van deze waarheden in je wezen te voelen, en dat is jouw heilige ruimte, jouw waarheid, jouw thuis. Niemand kan thuis zijn als hij het niet voelt. Er zijn veel aardse huizen die geen thuis zijn, waar weinig liefde en weinig licht is. En er zijn veel zwervers op de paden van zelfontdekking die weinig bezittingen hebben, maar hun waarheid is sterk en zij zijn daarin inderdaad zeer rijk. Hun thuis is in henzelf. Dat is waar jullie profeet Yeshua over sprak, ‘het koninkrijk van God is binnenin’. Zien jullie dat?

En dus naarmate de Aarde meer in overeenstemming komt met haar ware oorspronkelijke doel, om een thuis te zijn, een toevluchtsoord voor de interdimensionale hoogtrillende zwerver die misschien moet zitten en rusten, en een mooi landschap moet zien, zoals de oorspronkelijke bedoeling was. Wij zien dit gebeuren nu alles op één lijn komt. Dat jouw waarheid van trillingsafstemming als thuis, ook die van Gaia zal zijn. Ze vibreert hoger en hoger zie ik, we zien dit vrij gemakkelijk vanaf onze schepen. Wij Andromedanen zijn nogal nerdy zoals je zou zeggen. Wij houden van onze statistische algoritmen die interdimensionaal zijn in hun flux (Gal. Girl: hij gaat maar door en ik ben de weg kwijt). Ik zie dat ik nu uit de pas loop met mijn channelaar, want zij is geen interdimensionale natuurkundige met een voorliefde voor wiskundige stromen, in ieder geval niet op dit moment. Misschien krijgen we haar uiteindelijk over de streep. Waar was ik gebleven?

Oh ja, ik geloof dat ik beter ben in het leiden van de raadsvergaderingen waar een agenda is, dan misschien vloeiend converseren. Een dialoog met jullie is zo’n genot, ik ben opgewonden en loop misschien op de zaken vooruit. Weet dat Aarde, dat Gaia’s succes verzekerd is. Dat maart een grote maand voor jullie is, op vele manieren die nog moeten worden onthuld en dat het allemaal draait om de stroom en de energetica ervan die jullie herinneringen en ervaringen op gang zullen brengen. Onthoud alsjeblieft dat thuis al in jullie is. Jullie zijn Bron en jullie realiseren je dit. En daarom zijn jullie thuis. De Bron heeft alles gemaakt. Waar iets is, daar is Bron. Bronfractals zijn altijd thuis als ze zich afstemmen op de energetische trillingsfrequentie van vrede, licht en liefde.

(Gal. Girl: Hij houdt een zilveren staf vast met een heleboel interessant gevormde gloeiende knoppen erop. Hij is lang en slank, met een witte bijna lichtblauwe huid en een soort kristallen medaillon in goud gewikkeld als een kroon op zijn hoofd. Hij draagt blauw zilver, een uniform met een duidelijke hoge rang). Ja, ik probeer niet op te scheppen, galaxygirl. Ik bied je gewoon een energetische genezing aan. Hier zijn wat vibraties van thuis voor jullie sterrenzaden. Ik heb de vibraties verzameld van de meest voorkomende thuiswerelden waar jullie vandaan komen en stuur ze nu naar jullie toe.

Onthoud sterrenzaden, jullie zijn thuis. Onthoud dat er van jullie gehouden wordt. Onthoud dat dit niet voor altijd is en dat wij jullie steunen. Jullie moeten weten dat velen van ons van jullie verschillende thuiswerelden heel dichtbij zijn, als dat jullie rust geeft. Jullie zijn niet in de steek gelaten. Jullie zijn niet alleen, verre van dat. Gaia is een zeer bevolkte planeet en luchtruim. Momenteel is het hier praktisch een volle parkeerplaats.

Ik groet u.

Ik ben Hureon.

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: wakkeremensen.org