Lady Amethist: Heilige Bezinning

Lady Amethist: Heilige Bezinning

Gechanneld door: Galaxy Girl 10 Februari 2022

Ik, Lady Amethyst, nodig jullie uit in deze ruimte van heilige bezinning. (We zijn in een enorme grot gevuld met amethist kristallen. Ze gloeien zacht paars en de grot wordt verlicht met deze lavendelachtige tint. Er is een sterk zoemen, een zoemen dat mijn cellen vult zodat ik het gevoel heb dat mijn hele lichaam zoemt en vibreert).

Welkom op dit heilige moment. Ik ben Vrouwe Amethist. Ik zegen jullie met dit opportune moment voor healing. Dit is een hoog vibrerende grot voor lichtwerkers om te helen en hun kern terug te vinden. Jullie zijn hier op elk moment welkom. Dit is mijn geschenk aan jullie, een backstage pas, als jullie willen. Jullie hebben het verdiend. Geliefden, het water dat in deze grot stroomt is ook heel helend en ik stel voor dat jullie hier de komende dagen van tijd tot tijd mediteren om niet alleen jullie energie aan de kristallen en het water toe te voegen, maar om ze ook naar jullie toe te laten komen. Voel de kalmte van deze ruimte en adem het diep in. Velen van jullie zijn het belang van ademwerk vergeten, wat begrijpelijk is in dit rijk van reactie. Maar het dient jullie niet om strakke, oppervlakkige, vergeten ademhalingen te hebben.

Wees opzettelijk met de innerlijke reinigende kracht van ademwerk. Op dit moment, in deze ruimte van kalmte, haal diep adem en laat deze kristallijne amethist frequenties reinigen en helpen. Er is nog veel werk te doen in jullie oppervlakkige wereld, en inderdaad, er is veel duidelijke chaos te zien. Het moet worden erkend en gereinigd. Sta niet toe dat gebeurtenissen jullie verwondingen nog vergroten. Neem deze wereldgebeurtenissen niet diep van binnen als een hartwond. Stuur in plaats daarvan licht vanuit jullie hart en de genezing van jullie wereld zal versneld worden.

Ik, Lady Amethyst, ben aan het woord. Omring jezelf met paars en denk aan de helende kracht van de violette vlam. Het is een machtig wapen van levenslicht en reiniging. Er is veel opgeruimd, veel verborgen overwinningen zijn behaald. Het licht heeft de weegschaal doen doorslaan en veel meer hoger dimensioneel licht stroomt binnen. De duistere vormen zijn verzwakt en daarom proberen zij van moment tot moment harder om meer levenskrachtenergie af te tappen. Sta het niet toe. Omring je persoonlijke sfeer met de violette vlam en kristalliseer het met een stevige buitenste kristallijne schil die ondoordringbaar is voor het duister. Je hoeft alleen maar intentie en overtuigingen te gebruiken. Jullie zijn heersers over jullie realiteiten. Stel jezelf sterk en beschermd voor, dank de engelen die je omringen voor hun kracht en bescherming. Stel je een betere, mooiere wereld voor, gevuld met licht en vreugde. De Nieuwe Aarde is om de hoek en zoals jullie weten begint die in jullie hartruimte. Jullie innerlijke trillingswerkelijkheid moet van een hogere trilling zijn. Jullie horen dit al jaren en diep van binnen weten jullie dat het waar is.

In ruimtes zijn zoals deze amethistkristallijnen grot is een manier om je herinneringen aan thuis van de hogere dimensionale plaatsen te verhogen en jullie vibratie in de hogere vlakken te versterken.

Ik, Lady Amethyst, zal je helpen met het proces en ben beschikbaar. Ik stuur jou mijn violette vlam energie van de Bron. Laat het jouw wonden helen en alle gehechtheden oplossen. Voel de violette vlam door je veld razen en wordt gereinigd. Net als het drakenvuur van de hogere dimensionale wegen, reinigt de violette vlam diep, zuivert en creëert diamantlicht uit steenkool. Jullie zijn nu het diamanten licht van de aarde. Wij zien jullie allen de blauwe bol van Gaia verlichten met stralend licht. Laat niet toe dat een ander jullie licht dimt. Sta niet toe dat een ander jouw vreugde wegneemt. Vul jouw sfeer met vreugde, jouw innerlijke heiligdom met vrede en licht. Slachtofferschap is een lagere dimensionale lineaire tijdservaring die niet herhaald zal worden. Jullie hebben allemaal geleerd wat jullie wilden leren en nu is het tijd om uit te breiden voorbij de beperkende ervaringen van de 3 dimensionale aarde. Jullie zijn de bouwers van de Nieuwe Aarde en toch is zij al geschapen in het hart van de Schepper. Jullie hebben het voorrecht om te creëren via gedachten, intentie en vreugde.

Ik, Lady Amethyst, wil jullie een geschenk geven. Ik bied jullie een prachtige amethist edelsteen aan om jullie te herinneren aan jullie ascensiereis, en hoewel die nog niet voltooid is, is hij al in volle gang. Als jullie ervoor kiezen, kunnen jullie deze edelsteen in jullie kruinchakra plaatsen om de interdimensionale lichtontvangst te verbeteren en om jezelf te herinneren aan jullie moed om te incarneren. Wij zijn allemaal enorm trots op jullie, onze lichtwerkersfamilie.

Ik ben Lady Amethyst.

Channel: Galaxygirl

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org