Joshua van Vega: Jouw Grootsheid / Gechanneld door: Galaxy Girl

Joshua van Vega: Jouw Grootsheid

Gechanneld door: Galaxy Girl – 26 mei 2021

Gegroet vrienden, mede-sterrenzaden. Ik ben Joshua van Vega. Deze heeft zich nog niet eerder telepathisch met mij verbonden hoewel ik niet nieuw ben bij Team Ascensie Gaia (hij lacht). Ik ben oud zoals je kan zien aan mijn zilveren haar. Wij zijn betrokken geweest bij Gaia sinds haar ontstaan. Ik zeg ‘wij’ want ik ben omringd door mijn eigen lichtfamilie van Vega die ‘hallo’ en ‘groeten’ wil zeggen tegen onze belichaamde vrienden. Jullie zijn niet alleen. Hoewel ik één stem ben, vertegenwoordig ik mijn familie van licht die bij mij staat.

Ook jullie hebben een enorme lichtfamilie die in de coulissen op jullie wacht en jullie allemaal omringt, want wij zijn allen één. Sterrenzaden hebben deze keer zo’n verpletterende eenzaamheid gevoeld, en in werkelijkheid tijdens de meeste belichamingen, want dat is het proces, dat staat op de verklaring die jullie ondertekenen voordat jullie naar Gaia komen. Jullie zullen je alleen voelen, maar jullie zullen dit voelen zodat jullie je kunnen uitbreiden naar meer van je eigen grootsheid, je eigen licht, je eigen hogere/hoogste zelf. Zo ontwikkelen wij onze vermogens want het dwingt ons dieper naar binnen te reiken naar onze eigen goddelijke vonk. Ik verzeker jullie, jullie zijn niet alleen. Velen van ons hebben vele incarnaties gehad op Gaia, maar zo niet, dan zeker op vele andere planeten.

Wij zijn een stem van Vega, de thuiswereld van velen van jullie en misschien zullen mijn woorden voor jullie resoneren als een OM stemvork. Deze geniet van haar Solfeggio stemvorken die zij heeft aangeschaft en wij bevelen dergelijke hulpmiddelen voor het helen van de trillingsafstemming aan voor de massa’s, voor Gaia. Wij houden van deze analogie want wij zien jullie, lichtwerkers, als deze vibrationele afstemmingsapparaten voor Gaia. Jullie zijn de hogere licht afstemvorken om haar velden terug in balans te brengen. Liefde is haar natuurlijke trillingsfrequentie en is de frequentie die de creatie van het universum is. Liefde. Ik word gebaad in liefde dat klinkt als licht. Ik voel dit als de oorspronkelijke lichtuitbarsting van liefde die uitstraalt van Moeder-Vader. Ik zie het als vibrerend licht in de planten, de bomen, de oceanen, de mensen.

Sommige mensen zijn zwak, als piekerige rook en het vibrerende licht gaat door hen heen en creëert een rookpluim waar zij stonden. Anderen zijn in staat om deze lichtstraal vast te houden en het binnen hun veld te houden. Bij anderen komen deze licht-liefdecodes vast te zitten in een been of een lichaamsdeel dat gewond is geraakt of waar zij een gehechtheid hebben en deze plek moet worden geheeld. Dit zijn mensen die niet aan zichzelf gewerkt hebben of nog meer werk te doen hebben om de lichtcodes vrij door hun energievelden te laten stromen. Ik voel dat deze straal van liefdeslicht een golf van liefde is, maar het klinkt als een vibratie, een frequentie, een afstemming. Ik krijg tranen in mijn ogen, het is krachtig. Ik zie de dieren blij rondrennen terwijl ze het licht absorberen, gevuld met deze lichtcodes. Ik zie codes van lichttaal die goudkleurig is en gloeit binnen dit liefdeslicht dat ons DNA ontsluit en de blokkades opheft. Sommige mensen zijn stralend gevuld met licht en stralen licht uit en zij helpen de anderen die niet in staat zijn om te assimileren. De rokerige wezens zijn weg).

Ik ben Joshua van Vega met mijn familie van licht. Wij toonden deze de vibrationele impact die nu hier is en die dagelijks meer en meer binnenkomt met de zonnestromen en stormen, en uiteindelijk de grote centrale zon. Gaia assimileert deze frequenties goed, maar ze is uitgeput en verwond door de mensheid, daarom is de assimilatie door de lichtwerkers van deze lichttaal code stromen, codices van informatie, zo kritisch. Maar ik heb dit gezegd. Ik weet dat dit geen nieuwe informatie voor jullie is. Ik ben er zeker van dat jullie staan te popelen om over Vega te horen. Wel, Vega staat te popelen om over jullie te horen! We zijn allemaal zeer geïnteresseerd, gretig, bieden onze steun, onze talenten, onze gaven en helende capaciteiten aan Gaia en degenen die op dit moment op haar zijn.

Vega is een oude wereld, ouder dan Gaia. We hebben onze reeks stormen gehad maar zijn er overheen geascendeerd en zijn gegroeid in het proces, onze schepper god capaciteiten verder verbeterend. Wij genieten van vele vrijheden die ook jullie zullen genieten. Persoonlijke soevereiniteit moet innerlijk, diep worden opgeëist. Jullie zijn je eigen meester wanneer jullie het ego en degenen die het willen afzwakken of controleren de baas zijn geworden, beseffend dat dat onmogelijk is tenzij het wordt toegestaan. Want jij bent de schepper van je eigen werkelijkheid. Jullie bevinden je in een hologram dat uiteen aan het spatten is. Jullie zijn meesters van het licht van de scheppingsfrequentie en creatie. Alles is vibratie. Alles is gecodeerd. Moeder-Vader gebruiken de code van liefde, van licht. Beheersers van de duistere agenda gebruiken tegengestelde middelen om jullie te verwarren, te misleiden, tegen jezelf en je eigen grootsheid op te zetten. Maar jullie worden hier wakker van en het is nu slechts een moment van tijd. De duisteren hebben geen scheppend vermogen. Zij ‘creëren’ alleen door vernietiging van een perfecte template. Stuur hen licht en verander hun sjabloon, want jullie zijn sterker, vooral wanneer jullie op één lijn staan met jullie innerlijke goddelijke waarheid.

Ik ben Joshua van Vega. Ik dien in vele hoge raden die deel uitmaken van het beheren, leiden, promoten van licht naar Gaia. We hebben de verschillende ingewikkeldheden van multidimensionale wiskunde en formules beheerd, maar uiteindelijk leiden we met licht, met ons hart, want we zijn in volledige dienst en vibrationele afstemming met Moeder-Vader en wegen alleen om de mensheid te dienen met het beste van ons vermogen. Wij zien dat wanneer het licht eenmaal doorzet zoals dit werd getoond, alles zal worden veranderd. Nova Gaia wordt gecreëerd en is reeds stevig gevestigd. Jullie zijn allen een sleutel en cruciaal onderdeel voor deze missie om Gaia te helpen met haar ascensie om haar te verlossen van haar last van de lagere dimensionale manieren. Zij zal een voorbeeld zijn voor alle andere planetaire systemen en haar verhaal is legendarisch en dat is het al een hele tijd. Velen dachten dat ze verloren was en gaven het op, omdat geen enkele planeet in staat is geweest zo lang onder zulke omstandigheden te overleven met alles wat ze heeft moeten doorstaan. Dat is waarom jullie belichaamd zijn, mijn vrienden. Herinneren jullie je dat?

Deze missie gaat niet zozeer over jullie en jullie groei als wel over Gaia en haar genezing. Jullie zijn al gegroeid. Jullie hebben het opstijgen al volbracht in vele planetaire sterrenstelsels. Jullie zijn de koningen en koninginnen, de meesters en magiërs en dus is dit enorm frustrerend voor jullie geweest omdat jullie weten hoe dingen zouden moeten zijn maar jullie zijn nog steeds geïncarneerd in een rijk dat verdraaid is. Jullie herinneren je het hogere dimensionale licht. Jullie herinneren jullie thuiswerelden waar alles in balans en vreugde was. En dus voelt dit als een gevangenis voor jullie. Dat is het al een hele tijd, een gevangenis, dat is waar. Maar jullie zijn dit aan het veranderen. Jullie breken de ijzeren tralies af door ze te doordrenken met jullie licht, want jullie herinneren je je macht.

Jullie tijd van genezing en vreugde zal komen. We moedigen jullie aan om te proberen het nu te vinden. Want jullie weten nu wat je doet. Jullie zijn je bewust van je eigen kracht. Probeer er wat plezier aan te beleven. Creëer wat meer vreugde in jullie levens terwijl jullie de matrix verder afbrokkelen met liefde, met licht, met de pure vreugde van het weten dat jullie al bereikt hebben wat jullie persoonlijk in vele andere levens hebben moeten bereiken. Jullie zijn hier om Gaia te helpen haar vrijheid te verwezenlijken, en dat doen jullie. We zien dit allemaal al gebeuren.

Ik ben Joshua. Wij wensen te vertrekken met een Vega zegening. We sturen nu een download naar jou. (Ik zie een kristallijnen en gouden DNA helix neerdalen gevuld met bloemen en gelach. Ik zie het licht verspreiden in alles wat het aanraakt en ik hoor de frequentie van evenwicht erin. Mijn hoofd tintelt.) Adem dit in. Het is ons geschenk aan jullie.

Joshua

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: Martien