Het Team: Ascensie Is Goed Onderweg

Het Team: Ascensie Is Goed Onderweg

Gechanneld door: Galaxygirl – 3 December 2022

Ik werd vroeg wakker met de opmerking “Hemelvaart is geen hobby het is een full time baan.” Ik antwoordde dat ik een fulltime baan heb. Vervolgens hoor ik: “Dan heb je 2 fulltime banen, voor een tijd.”

Te allen tijde ben je omringd door je team, je helpers. Het is aan jou om gebruik te maken van hun vaardigheden. Het is aan jou om naar hen uit te reiken en hen in te schakelen. Je moet het vragen. Er komen tijden dat het engelencollectief en het mensencollectief als één geheel zullen werken, want er is engelen-DNA dat in een proces zit van decodering.

Alles draait om codering, alles draait om frequentie. Jullie begrijpen dit figuurlijk, maar het is het weefsel van jullie bestaan. Jullie wereld vibreert. Alles is een frequentie. Elke beslissing om dit te eten of dat te drinken of dit of dat te denken, alles is een trilling die iets toevoegt of afdoet aan die van jou. Frequentie creëert je ervaring. Alles is een code.

Het is tijd voor de codering om naar de volgende harmonische te springen, en we zien dat ascensie goed op gang is. Daarom maakten we haar vanmorgen wakker en fluisterden in haar oor om te typen. Dit is haar team. Jullie hebben allemaal een team, jullie hebben allemaal talenten en vermogens die nu snel online komen. Dit is de tijd van snelheid, van de grote verandering. Er is geen weg terug, dat punt is allang voorbij.

Wij moedigen jullie aan om te luisteren naar de innerlijke influisteringen van jullie teams. Het engelachtige uur tussen het moment waarop je wakker wordt en het moment waarop je ’s morgens volledig wakker bent, dit is momenteel het moment waarop onze stemmen het luidst worden gehoord. Als je ervoor kiest om te luisteren naar de frequentie van onze stemmen zul je ons horen. En we moedigen jullie aan om deze influisteringen op te schrijven, want we geloven dat ze jullie hart zullen troosten in de komende dagen en dat ze zullen dienen als een leidraad voor jullie, een gids.

Er bestaat hiervoor nu geen handleiding, want je schrijft het nu door je eigen ervaringen. Dit is nog niet eerder gedaan als collectief (om te ascenderen) en toch hebben wij de voltooiing en glorie ervan gezien omdat wij buiten de tijdlusmatrix staan die jullie momenteel doorbreken.

Bron kan niet worden ingedamd, tenzij vrijwillig. Jullie zijn aspecten van de Bron. Zijn jullie bereid om ingesloten te blijven? Dat is de vraag. We zien verdere waarheden naar voren komen. We zien de mensheid de diepe vragen stellen en wanneer een vraag wordt gesteld, komt er meer licht in de leegte van die vraag als een antwoord wordt gecreëerd, gezien en ervaren.

Alles is ervaring. Velen van jullie zijn vermoeider dan ooit tevoren. Het is een uitdagende tijd. Maar het universum is een barmhartige plaats als men barmhartigheid zoekt. Er is rust als men rust vindt in het moment waarin men zich bevindt. Wat je zoekt, vind je. Zo is het altijd geweest. Het is tijd om volledig uit de droom te ontwaken en je kracht op te eisen.

Wij wensen dat ons lichtwerkerteam de krachtcodes in deze boodschappen voelt, maar meer nog van de zon, en nog meer om in deze tijd vollediger met hun eigen spirituele teams te wandelen. Nu is de tijd van de grote samenwerking vóór het grote schudden. Jullie wereld zal volgend jaar niet meer in deze vorm bestaan…

… Deze maakt ruzie met ons en de stroom werd verstoord.

Mogen we doorgaan? Ze aarzelt om ‘dit jaar’ te schrijven. Want wat betekent dit jaar eigenlijk? Betekent het 2022, dat bijna ten einde is? Betekent het een cyclus van tijd? Het kan veel dingen betekenen. Heb je de verbrijzeling niet gevoeld? Jullie wereld barst uit en de vulkanen zijn actiever, de veranderingen op aarde zijn overal om jullie heen en weerspiegelen de milieu-energieën. Het is een spiegel van gedachten. Als het menselijk collectief uitbarst en zich uitbreidt, zullen massale veranderingen op aarde dit weerspiegelen.

Er komt een tijd dat jullie dachten dat dit de gemakkelijke periode was, de ademperiode en dan zal de ademwerkperiode beginnen. Maar het is tijd om je nu vollediger met je ascensiereis bezig te houden. De hitte staat nu aan.

(In mijn hoofd spelen ze “de hitte is aan”).

Er is geen ruimte voor angst. Angst vertroebelt de ervaring. Het is tijd om de handen van je engelen, die je met grote liefde en tedere zorg door dit proces proberen te loodsen, tastbaar vast te houden. Het is tijd om je eigen engelenvleugels uit te strekken en te voelen dat je misschien meer kunt zijn dan je zelf weet.

Velen van jullie zijn gefrustreerd omdat jullie het gevoel hebben dat jullie vermogens, die in de doofpot zijn gestopt, nog steeds sudderen, net buiten bereik. Als je al je vermogens tot je beschikking had, dan zou je de vermogens waaraan je wilde werken niet aanscherpen voordat je hier kwam.

We zien dat de tijd voor de grote ontsluiting nabij is. Het ontsluiten van overtuigingen, schepen en voorheen slapende vermogens, en in onze tijd gebeurt dat nu. We voelen het gerommel van het menselijk collectief en het zal niet gestopt worden. Jullie zijn hier om het licht te aarden en mededogen te bieden.

De ascensie vindt plaats in real time.

Zo ziet het er nu uit.

Omarm. Ontspan je. Accepteer. Stroom.

Sta toe dat de warmte van de zon je huid raakt.

Laat je hart verwarmen door het licht dat overal om je heen is.

Voel jullie engelachtige en galactische families dichtbij. Het is tijd.

Dat is alles voor nu.

Het Team

Vertaling: wakkeremensen.org