“Het is tijd om naar jullie water te luisteren en te leren wat het je te vertellen heeft”

Shanika via Galaxygirl | 28 januari 2023

Het is tijd om naar jullie water te luisteren en te leren wat het je te vertellen heeft”

Gegroet. Ik ben Shanika. Ik ben een zeewezen met menselijke trekken. Jullie noemen ons zeemeermensen, maar we zijn veel intelligenter dan we worden afgeschilderd. Wij gluren uit onze interdimensionale draaikolken om te zien wanneer het veilig is om naar de oppervlakte te komen. Velen van ons zijn in de aarde geweest omdat het daar een veilige haven voor ons is.

De wateren zijn zuiver en schoon.

Ik kom jullie vertellen dat er grote veranderingen op komst zijn in de wateren. De wateren zijn veel levendiger dan men jullie heeft doen geloven. In feite is niets wat jullie is verteld waar, behalve dat God liefde is.

De grote liefde die ons omringt en voedt is liefde. De corrosie vond lang geleden plaats, lang voordat mijn soort van onze plaats naar deze plaats kwam.

(Galaxy GirlZij toont mij een groot schip gevuld met water, waarmee zij van hun wereld naar de onze kwamen). Wij zoeken toevlucht in de binnenste diepe zeeën van de binnenste aarde. Ik, Shanika, spreek. De wateren leven. Ik wil dit feit met jullie delen, want degenen onder jullie die lezen zijn intelligent en zich bewust van energieën. Jullie handpalmen zijn geleiders van elektrische stromen. Je kunt je water opladen met licht. Het zal jouw kristalkracht helpen versterken, wat de ascensie symptomen zal verlichten. Je omringen met water tijdens dit energieke Aquariusbegin zal je kalmeren. Let op het water. Er vinden veel waterveranderingen plaats. (GG –Ik zie vortexen en draaikolken diep vanuit het binnenste van de aarde naar onze oceanen komen, die energieën overbruggen om de stroom in evenwicht te helpen brengen). De innerlijke en uiterlijke ladingen zijn al zo lang niet meer op elkaar afgestemd. Ik help hierbij. Velen van jullie hebben aqua-aspecten die helpen met de communicatie van het water. Het is tijd om naar jullie water te luisteren en te leren wat het je te vertellen heeft. Het is wijs, vloeibaar plasma in watervorm. Water geleidt energieën, informatie. Water is informatie. Jullie wetenschappers hebben water in het geheim bestudeerd, want zij weten dit. Het is tijd dat de massa’s de grote waarde van water en het inzicht dat het brengt, leren kennen.

Wij zeebewoners communiceren met het water, want we zijn omringd door zijn omarming. Wij stromen en vliegen erin. Wij begrijpen dat jullie in deze schepen nog niet onder water kunnen ademen, maar dat zullen jullie kunnen wanneer de tijd rijp is, en je zult de massieve energieën voelen die je ondersteunen en omringen. Water is baarmoederachtig. Er is water in de baarmoeder om vele redenen. Voor ons zijn de oceanen de baarmoeder van de grote Gaia, en wij eren haar met ons licht. Wij stromen in haar omhelzing en hebben vrede.

Ik ben Shanika aan het woord. (GG – Ze blaast nu bellen en duikt diep uit het zicht. Ze zwemt nu terug en houdt iets vast. Ze lacht naar me en laat zelfs rijen gekartelde witte tanden zien). Ik breng deze bloem naar de oppervlakte uit de binnenzeeën waar zij vrij groeit. (GG – Het lijkt op zeewier met roze margrietachtige bloemen erop die schitteren door het licht). Wij eten dit voor onze voedingsstoffen. Velen van jullie zullen genieten van de voedingsstoffen en nieuwe vormen van voeding waarvan jullie lichamen zullen genieten naarmate jullie verder evolueren. (GG – Ze begint op het stromende zeewier te kauwen en scheurt de roze bloemen krachtig af met haar tanden. Haar lange tentakelachtige ‘haar’ beweegt onafhankelijk van elkaar als vingers en omgeeft haar gezicht. Ze verandert van kleur als een octopus voor camouflage en heeft verschillende kleuren, maar voornamelijk kleibruin met blauw op haar schubben, die veranderen en glinsteren in het licht). Onthoud dat alles energie is, alles is licht in verschillende vormen. Kristallijne lichamen hebben verschillende voedingsstoffen nodig. Jullie kunnen je water zo programmeren dat het je precies geeft wat nodig is voor het moment van ascensie waarin jullie je bevinden.

Daarom zijn de wateren op jullie wereld zo verwoest. De hemelrijken werken samen met de waterrijken om de dreiging van vervuiling weg te nemen. De hemelrijken zijn onze vrienden. Zij werken samen met Gaia en eren haar grote blauwe lichaam. Ik ben Shanika. Praat met het water. Het luistert. (GG – Ik hoor het lied van de bultruggen en voel de aanwezigheid van de walvisachtigen, de wachters van de diepte. Ze duikt diep uit het zicht.)

Shanika

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: Reinier