Galaxygirl’s Team: Niets zal hetzelfde zijn

Galaxygirl’s Team “Ochtend Fluisteringen”: Niets zal hetzelfde zijn

Gechanneld door: Galaxy Girl – 4 December 2022

We zouden willen dat jullie gewoon even de energieën in je opnemen. Ze zijn sterker, nemen dagelijks toe. Dit zal zich voortzetten en jullie zijn er klaar voor. Het licht van de Centrale Zon zal zich verder intensiveren en dat valt te verwachten want dit is het moment waarin jullie je nu bevinden. Sommigen noemen het de gebeurtenisdoorgang. Maar in werkelijkheid is het gewoon waar jullie je nu bevinden.

Velen van jullie bevinden je nu in diverse situaties in je leven waar je je ogen uitwrijft en jezelf afvraagt: “Is dit echt waar ik wil zijn? Is dit wat ik wil doen? Wil ik met deze persoon leven?” De broeders en zusters om je heen bevinden zich allen in diverse stadia van ontwaken en diverse stadia van helen of niet helen. En dus zullen er dingen voor hen opkomen, net zoals ze voor jullie al een hele tijd opkomen. Dit valt te verwachten. Het is niet per se aangenaam. Maar verlies het eindspel, het eindresultaat niet uit het oog.

Het eindresultaat is de bevrijding van een planeet. Hoe kan dit altijd een volledig aangename ervaring zijn? En toch, zoals we de vorige keer al zeiden, de wereld is een spiegel. Wat jullie ervaren zijn de ontelbare verwachtingen van mensen, versplinterde programmeringen en onterechte overtuigingen. Daarom is jullie hologram zo ongrijpbaar wanneer je op zoek bent naar waarheid. Het is een tijd waarin iedereen op zoek is naar zijn eigen waarheid. Jij moet die van jou zoeken. De programmeringen van de 3D kerk zijn misschien niet helemaal het puzzelstukje dat nu bij jou past. Velen van jullie zijn hier sterk van doordrongen naarmate de kersttijd nadert. Maar het gevoel achter Kerstmis, de liefde en de vreugde ervan, dat verandert nooit en neemt in feite in intensiteit toe.

Yeshua’s geur van liefde en zijn leer hebben een onuitwisbaar stempel achtergelaten en de energetica van deze planetaire matrix voor altijd veranderd. (Galaxy Girl: Ze laten me een barst zien in een raam dat verder barst, de barsten breiden zich uit. Nu zie ik hoe het raam aan diggelen gaat.) 
Daar zitten jullie nu middenin in. Yeshua heeft de verandering in gang gezet. Jullie allemaal – iedereen die dit leest – jullie zullen het afmaken. Het is een enorme eer. En dus, als je kijkt naar de geboorte van Yeshua, kijk er dan naar met liefde. Zijn leringen gingen over liefde, over de Christus zijn waar je je op wat voor moment ook bevindt. Dat is de boodschap. De boodschap dat je niet gebonden bent aan programma’s of tijd of ruimte, dat je verbonden bent met je Vader/Moeder God en dat we allemaal een zijn.

Er zijn veel konijnenholen als je op zoek bent naar de waarheid. Ben jij een konijn? Brengt het je vrede om in die diepe, donkere holen te zoeken? Het kan een tijdje, als deel van het ontwaken, iets blootleggen terwijl je aan het blootleggen bent. Maar uiteindelijk kan het een obsessie worden en leiden tot moedeloosheid en depressiviteit. Jij bent een geliefd wezen van licht, een fractal van de Bron. Jij bent licht. Jij verlicht de donkere plekken waar je ook bent. En dus zoekt de duisternis het licht, het is een yin en yang en we brengen nu evenwicht naar deze wereld.

Daarom is de grote zonnevlam zo belangrijk, maar in essentie brengen jullie de grote zonnevlam hier. De codes die jullie belichamen en van de zon in je opnemen brengen heling naar jullie wereld. Daarom is het essentieel dat jullie de komende tijd zonlicht op je huid krijgen wanneer je maar kunt daar het jullie zenuwstelsel tot rust zal brengen. De Galactiers stoppen er extra verzachtende codices in om het menselijk zenuwstelsel tot rust te brengen terwijl het metamorfoseert tot wat het altijd geacht werd te zijn.

De Schepper en wij allemaal zijn blij met jullie vooruitgang,. Het wordt tijd dat jullie ten diepste beseffen hoe geliefd jullie zijn. Hoe gekoesterd jullie worden en hoezeer het sterrenstelsel jullie waardeert, ieder van jullie. We wensen jullie toe dat je de liefde voelt die zich overal om je heen bevindt.

Het is winderig waar deze persoon zich vandaag bevindt en het huis schudt in de duisternis van de vroege morgen. En het huilt en beweegt en klinkt een beetje verontrustend. Maar ze is veilig en warm terwijl zij typt; ze is op haar gemak. Ze zou zich niet zo voelen als ze ervoor koos om te proberen deze boodschap buiten in de storm te typen. Jullie moeten luisteren naar jullie team en je in  vrede hullen. Wees waarheen je wordt geleid en jullie zullen onze stemmen horen, jullie zullen de verbinding met jullie galactische familie dieper voelen.

De tijd voor grootschalige veranderingen nadert snel. Alles verandert. Niets zal hetzelfde zijn, behalve de vasthoudendheid en liefde van het Lichtwerkerscollectief en het helende licht dat van hen, van de luchten en van Gaia uit zal gaan. Er zal veel heling plaatsvinden. En dus, wanneer de wind giert, stuur hem je liefde, je licht. Er is veel gehuil op komst, maar jullie zijn veilig te midden van de storm. Wees wijs en luister en je zult je helderheid vinden. Alles is goed.

Dat is alles voor nu.

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org