Galactisch Commando Interstellaire Vloot: Welkom In De Hogere Dimensies

Galactisch Commando Interstellaire Vloot: Welkom In De Hogere Dimensies

Gechanneld door: Galaxy Girl – via Era of Light16 Augustus 2021

Welkom mensheid in de plooi van de hogere dimensies. Velen van jullie hebben de escalatie van de energieën de laatste tijd gevoeld, vooral met het Leeuwenpoort Portaal, of het Aardse Portaal van de Leeuw zoals wij zeggen. Want we hebben allemaal onze eigen planetaire portalen en constellaties die werken met onze eigen planetaire sterren en systemen. De Hemel is zeer complex en toch eenvoudig in zijn voorspelbaarheid van mathematische en energetische interacties. Als hemellichamen bewegen creëren zij enorme gravitatiekrachten, energetische aantrekkingskrachten en als de sterren door de draaikolken dansen worden allen beïnvloed, vooral degenen die het dichtst bij zijn. Wij zijn naar jullie gebied gekomen om te helpen, om te assisteren. Velen van jullie hebben geholpen in jullie slaaptoestand. Velen van jullie kennen ons en houden zielsveel van ons.

Omdat jullie nooit eindigende zielen zijn, hebben jullie oneindig veel avonturen beleefd in vele verschillende vormen, en dit is weer een van die avonturen die jullie beleven. Wij wensen dat jullie je ontspannen en jezelf niet zo serieus nemen, want het zal als olie en water voor jullie zijn, en de lagere dimensionale troep zal niet blijven plakken.

(Galaxygirl: Ik zie olie en water zich gemakkelijk scheiden in een glas. Het vuil kan niet in de oliebel komen, het is goed geïsoleerd in zichzelf, heel en compleet. Het is vredig in de oliebel).

Wij zijn de Galactische Commando Interstellaire Vloot. Wij zijn van geen sector of divisie. Wij geven de voorkeur aan de term ‘groepering’, want er zijn vele groepen van ons, maar er is geen verdeeldheid. We werken al millennia samen, velen van ons. Sommige van de nieuwere rekruten zijn energetisch met ons bekend uit vorige levens.

(Galaxygirl: Ik zie het binnenste van een groot zilverkleurig prachtig schip. De mensen en wezens zijn van vele rassen in verschillende gekleurde uniformen. Het is een enorme stad. Er zijn kinderen, tuinen, ontspanningsruimten, onderwijssectoren).

We staan te popelen om les te geven. We staan te popelen om om te gaan met onze geliefde broeders en zusters die zijn ondergedompeld maar niet verstrikt zijn geraakt voorbij de sluier van vergeetachtigheid.

(Galaxygirl: Het verbaast me dat er ook reptielachtigen op hun schip zijn.)

Niet alle reptielachtigen zijn de weg kwijt, Galaxygirl, en de geascendeerden, degene die verlicht zijn die zich hebben losgemaakt van het duister en het licht hebben omarmd, zijn zeer behulpzaam. Dat sommige mensen in de duisternis zijn gevallen, betekent niet dat de mensheid moet worden opgegeven. De mensheid is bezig de olie en het water van hun wereld te scheiden, en daarom hebben we jullie deze analogie laten zien. Trillingen trekken aan. Energie trekt aan. Soortgelijk trekt soortgelijk aan. Daarom is vreugdevol en luchthartig zijn van groot nut voor jullie, want jullie zullen meer van hetzelfde aantrekken.

Ik ben Tinirol, één van hen die zich heeft losgemaakt om mijn soevereiniteit te verklaren.

(Galaxy Girl: Ik zie een reptielachtig gezicht met zwarte en rode markeringen, dat wit draagt. Hij is groot) en ik heb geaarzeld om met hem te praten, maar omdat hij deel uitmaakt van deze geascendeerde vloot en ik kan zien dat hij omgeven is met licht, sta ik de verbinding toe).

Dank je, Galaxygirl. Ik ben Tinirol. De reptielachtigen zijn gecontroleerd door de AI en ook energetisch sterk gemanipuleerd. De ondergeschikten werken onder constante angst en nevel. De verhevenen op aarde hebben AI laten toegestaan zich te vermengen met de lagere, zodat ze bijna mechanisch worden bestuurd. Velen van ons kenden onze vrije wil niet. Ja, sommigen genieten van het misbruik van de mensheid, maar velen zaten gevangen in het systeem. Ik brak vrij. Ik eiste mijn licht op als een fractal van het grotere geheel. Ik zie dat dit een harde leer is. Het was moeilijk voor mij om binnen een systeem te blijven met zoveel losbandigheid, pijn en misbruik. We hoeven ons hier niet op te concentreren. Ik sta toe dat mijn aanwezigheid bekend wordt, want jullie zullen ook geascendeerde hogere tijdlijnwezens van vele rassen ontmoeten en het zal meer in de stroom van jullie ontwaken zitten als deze gedachte wordt gezaaid. Het licht komt voor allen maar niet allen zullen het accepteren.

Aanvaard het licht. De genezing zal diep zijn. Velen zullen niet wensen te genezen. Velen van mijn broeders en zusters zullen verdampen wanneer het licht komt, want dat is hun keuze en de exit-strategie van hun ziel. Mijn strategie was om het licht te kiezen, om de diepe pijn van genezing te kiezen, zodat ik bevrijd kon worden. Ik bied jullie mijn liefde aan, als een geheelde reptiel en ik strek mijn armen uit in dankbaarheid en dienstbaarheid aan het geheel, aan Gaia. Ook ik hou van Gaia. Het probleem is dat vele rassen betrokken zijn geweest bij dit project en zij eisten het eigendom van de planeet op. Ze zijn de vrije wil van Gaia vergeten. Haar stem wordt gehoord en haar vrije wil zal niet langer worden geschonden, net zoals de stem van de mensheid wordt gehoord, wat de reden is waarom zoveel sterrenzaden zijn gekomen om beide aspecten van dit project te helen. Dit is niet alleen de bevrijding van de mensheid. Dit is de bevrijding van deze sector, van Gaia’s genezing en van haar wedergeboorte. Gelukkig betekent dat dat wij allemaal een kans krijgen om energetisch herboren te worden, want de lichtgolf waar al zo lang over gesproken wordt, is onderweg. Ik ben Tinirol. Ik waardeer alles wat jullie doen voor Gaia en nogmaals, ik reik mijn handen uit in dienst aan jullie en aan het licht.

Wij zijn de Interstellaire Vloot van het Galactische Commando. Onze groepering is afkomstig van vele sterrenstelsels.

(Galaxy Girl: Ik zie veel mooie Pleiadiërs, Andromedanen, Siriërs en andere wezens die ik niet herken. Ze zwaaien naar me, glimlachen.)

Wij zijn verenigd in onze kleine vloot en wij wensen dat deze energie van eenwording door onze woorden stroomt en door jullie absorptie ervan. Integratie en eenheid is wat nu nodig is in dit recept voor genezing op Gaia. Wij zijn geheeld van onze galactische oorlogen. We hebben allemaal onze eigen verhalen van genezing door pijn en het kiezen om in hoop te geloven. Wij zien veel hoop voor Gaia want haar genezing is nabij. Stuur haar deze helende woorden, deze frequenties van licht. Wij vertegenwoordigen de balans van het geheel met de enkeling. Jullie vertegenwoordigen jullie eigen sterrenfamilies met jullie fysieke belichaming op Gaia.

Energetisch als vele miljoenen lichtpuntjes komt deze sector weer in harmonie. Voel de harmonie om je heen en als je ernaar reikt, reik dan naar binnen want daar zul je het vinden. Innerlijk evenwichtswerk is werk wanneer het belichaamd wordt in een lager dimensioneel rijk, want je ziet het niet. Je voelt het niet. Het is niet gemakkelijk. Maar het is de moeite waard. Want je bent daar om de heelheid van de Bron te ontdekken, de eenheid binnenin en het licht dat doordringt. We zien de lichtflits. We zien wat er gaat gebeuren. We kijken reikhalzend uit, maar we willen ook dat jullie weten en begrijpen dat wat jullie nu ervaren net zo opwindend is als de flits. Wacht er niet op. Creëer het nu door het naar binnen te trekken. Trek het naar je toe en omring jezelf met de gloed van licht. We zullen zeggen Christuslicht voor jullie, want jullie Christus met dit begrip daarmee zijn jullie vertrouwd.

In onze sterrenstelsels hebben we andere woorden voor licht, want we hebben andere leraren gehad, andere ervaringen, maar het is allemaal licht van de Bron waar het uiteindelijk om gaat. Wees deze brandende lichten. Wij zien dat jullie dat zijn.

Wij zijn de Interstellaire Vloot van het Galactische Commando. Ik, Ashania, spreek.

(Galaxy Girl: Ik zie een jonge vrouw die half in het water lijkt te zitten en dun en blauw is met talloze mooie groenblauwe en indigo tentakels uit haar hoofd als haar. Ze heeft enorme paarse ogen en een grote glimlach.)

Dit is zo opwindend voor mij! Ik heb altijd al de sterrenzaden van Gaia willen toespreken! We houden zoveel van jullie! We bidden voor jullie, we sturen jullie onze liefde en licht, jullie zijn zo geliefd! Dank jullie wel dat jullie mij deze dag door laten komen, dit is een van de grootste eerbewijzen van mijn leven. Ik dien door middel van hypnose genezingen. Ik dien op vele manieren. Ik stuur mijn vermogens van immense liefde, want dat is een van mijn gaven is mij verteld, en hypnose healing is een van de modaliteiten die ik graag doe. ( Ze laat me beelden zien van broodjes en kinderen die met een bal spelen en een stralend zandstrand. )

Vele goede tijden liggen in het verschiet! Verlies de hoop niet! Zoek je geschenken en pak ze uit. Het grote uitpakken is hier. We houden van jullie.

Ik ben Renaldo.

(Galaxigirl: Ik zie een klein mannelijk wezen met een snor naar voren stappen.)

Wij laten jullie zien hoe verschillend we zijn, en toch hoe we allemaal hetzelfde zijn. Wij tonen u hoop voor uw toekomst als uw verschillen samensmelten. Jullie zijn allemaal vele dingen geweest. Veel lichamen, veel rollen, veel ervaringen. Nu is het tijd om je te verenigen. Om jullie planetaire moeder, waar we van houden, op te ruimen. We zijn hier omdat we van Gaia houden en we houden van de mensheid. Wij geloven in de goedheid van de mensheid. Wij geloven dat jullie je dat ook zullen herinneren.

(Galaxygirl: Hij buigt en stapt achteruit.)

Wij zijn de Interstellaire Vloot van het Galactisch Commando en sturen jullie onze liefde en licht. Vrede op uw reis.

Vrede.

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org