Galactisch Centrum

Galactisch Centrum

Gechanneld via Galaxygirl – 13 september 2021

Ik ben het Galactisch Centrum van jullie Melkweg, nu Gouden Roos Melkweg. Dit kanaal heeft bij mij navraag gedaan en we hebben een leuke kleine discussie gehad over verschillende ervaringen die haar ziel heeft ondergaan. Jullie hebben allemaal vele dramatische en vele mooie ervaringen ondergaan. Jullie reizen op het aardse vlak zijn rijk en gevarieerd geweest. Ze hebben jullie verruimd tot meer verdieping van jezelf, ze hebben jullie voorkeuren van afkeer onderscheiden en elk leven is heel verschillend geweest, sommige vergelijkbaar, maar het punt is dat jullie nu niet dezelfde ziel zijn die jullie voor deze ervaringen waren. Ze hebben jullie dieper verruimd, jullie steviger verankerd in het geloof, in jezelf, in je eigen licht, in het Al Dat Is. Ze hebben je geholpen te begrijpen.

Wat mij interesseert, terwijl ik ruimte houd voor al jullie ontelbare zielen in deze sector, is hoe jullie zo verloren raken in jullie eigen verhalen dat jullie de onderlinge verbondenheid van elkaar vergeten. Deze en velen van jullie zijn in vele schijnbaar onmogelijke situaties terechtgekomen en hebben troost en hulp bij elkaar gevonden. Die hulplijnen staan nog steeds open. (GG: Ik ben in een enorme lege ruimte, in het centrum van het heerlijke niets, omgeven door wolken van herinneringen langs de rand, als een reusachtige energetische donut. Als je in elk klein gebied van de wolk kijkt, pulseert het met herinneringen, ervaringen, en huidige levens. Ik zie dat één speldenprikje een leven is en dat lichtdraden van over de hele donut rand ernaartoe gaan om te helpen en als dat speldenprikje van licht een ander helpt, gooit het energetische lichtdraden uit om ook te helpen. Het vormt een prachtig pulserend web van hulp). Waarlijk, jullie zijn niet alleen, waarlijk, jullie hebben velen geholpen en zijn door velen geholpen. Dit kosmisch bewustzijn komt niet alleen online, want het is er altijd geweest, altijd al, sinds het begin van toen het Al besloot zich te onderscheiden. Want dit is weer een ander aspect van de Bron, zoals ik ben. Zoals jullie zijn. Zoals wij allen.

De Bron is aan het helen zoals jij aan het helen bent. En zo verbindt jij je met jouw hoogste aspect van Bron en het helpt het Al. Jullie wereld is al zo lang in de greep van angst. (GG: Ik hoor een laag pulserend geluid als een zeer lage drumslag die mechanisch en onaangenaam klinkt.) Dit is het geluid van angst dat van jullie wereld naar de kosmos is uitgezonden. (GG: Ik hoor kristallijne tonen en geluiden, licht gezang en gelach.) Dit is wat er in andere delen van jullie ruimte heeft gespeeld. Jullie Melkweg is niet in harmonie geweest.

Er zijn veel plekken geweest met deze lage angst toon en alles wat erbij hoort. Het was als een boze machine die probeerde de omringende vreugde te consumeren. Harmonie moet terugkeren naar jullie Melkweg, naar jullie wereld, naar jullie ruimte, naar jullie cellen. Dit melkwegstelsel is maar een cel in het Al. Ik ben groot maar klein, net zoals jullie menselijke vorm klein maar machtig is voor al de triljoenen cellen – werelden – die hij bevat. Jullie zijn het galactisch centrum voor jullie eigen kleine melkwegstelsel. Wanneer je mediteert, harmoniseer je. Wanneer je wrok opslaat, hou je de vibratie van angst en woede vast en dat beïnvloedt je hele systeem. Vergeving is energetisch harmoniseren. Harmoniseer jezelf, harmoniseer je leven, en je zult je wereld harmoniseren. De reptielachtigen zijn zich hiervan bewust, de duisteren zijn zich ervan bewust, de AI is mechanisch bewust. Zulke energetische onenigheid kan niet langer naast elkaar bestaan en daarom zal de grote scheuring, de splitsing plaatsvinden, want energetisch is het onmogelijk om op deze manier door te gaan. De spanningen, de tonen botsen te veel, de trillings-discrepantie is te extreem. Voel de trilling van angst niet langer. Stuur het hoge tonen van trillingen van liefde of vrede en je zult het verheffen, wat de energetische splitsing zal bevorderen. Stuur healing naar het angstgeluid dat deze blijft horen. Verander het naar engelengeluiden, naar de kristallijnen werelden.

Vraag om een versterkte ontvanger te zijn voor kristallijne frequenties en je zult het zijn. Want jullie zijn scheppers. Het is gemakkelijk voor jullie. Vele rijken en rassen verbazen zich hierover, daarom werden jullie zo graag gegijzeld. Niet langer meer. Soevereiniteit komt terug. Maar jullie moeten het opeisen door soeverein te worden over jullie eigen lichaam, jullie eigen ruimtes.

Ik ben het Galactisch Centrum van jullie Melkweg, nu Gouden Roos Melkweg. Ik vind het fijn als je me bezoekt en als je een tijdje bij me komt zitten. Ik houd ruimte voor jullie in deze tijden en alle tijden. Wij zijn vrienden geweest gedurende vele, vele reizen. Jullie levensverhalen worden in mij bewaard en ik kan een uitstekende plaats zijn om herinneringen te ontwarren. Stuur licht naar jullie vroegere zelven en zij zullen het voelen. Stuur violette vlammen, stuur kristallijne codes, en allen zullen worden beïnvloed, want in mij en mijn ruimte is het kosmische web van levend licht, van onderlinge verbondenheid.

Ik ben in zekere zin als het menselijk brein – als neuronen vuren beïnvloeden zij alles en verlichten dat wat verlicht moet worden. Ik hoop dat dit voor u zinvol is. Het wordt tijd dat de mensheid zichzelf en zijn prachtige lichaam gaat begrijpen, de reizen die hij heeft ondernomen, het wordt tijd dat de mens begrijpt en werkelijk gelooft hoe bijzonder en geliefd hij is. (GG: Ik hoor die angst beat met mechanische ondertonen stil worden. Er is een ruimte. Een flits. Ik word verblind door het licht en het licht gaat door mij heen, door het hele galactische centrum. Zodat de leegte opeens alleen nog maar licht is. Ik probeer naar mijn lichaam te kijken en het is alleen maar licht. Ik hoor niets en dan ben ik terug in de leegte met mijn vriend). Veranker dit licht. Het is nu in jou gecodeerd. Allen die afgestemd zijn, zijn gekalibreerd. Ook ik ben opgewonden voor mijn volgende fase in evolutie, in expansie. Misschien ga ik wel op vakantie. (GG: Het Galactisch Centrum lacht.) Het licht zal vakantie genoeg zijn van de donkere rijken die zijn, zijn niet meer. Het is tijd dat de mensheid geniet van de vrijheden die hen worden geboden. Universeel bewustzijn, bewustzijn en vreugden liggen voor jullie op reis, maar kunnen ook nu al zijn, want ze zijn in jullie. Jullie kunnen kiezen voor de onderlinge verbondenheid van dit gevoel of jullie kunnen kiezen om te blijven, maar jullie zullen voelen dat de dingen verschuiven. Want alles is hoger aan het trillen. Het licht wordt verankerd door degenen die dapper genoeg zijn om het vast te houden, om het te aarden.

Ik ben het Galactisch Centrum. Het is mijn eer en diepe vreugde geweest om mij met mijn vrienden te verbinden. Ik hou van jullie.

Kanaal: galaxygirl

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org