De Bron

De Bron

Gechanneld door: Galaxygirl – 21 Juni 2021

In het begin was alles Mijzelf, het licht van Mijzelf, verlichtend en vrij, ongebonden door enige lichamelijkheid van expressie. In het begin wist IK alleen van Mezelf en het grote mysterie voorbij Mezelf. Want IK had Me niet verder uitgebreid, IK was alles wat IK wist. En dus creëerde IK aspecten. Aspecten van Mijzelf waarmee IK kon communiceren, waarmee IK het grote mysterie en de vreugde van het leven kon delen. En als aspecten van Mijzelf waren zij scheppers van de hoogste orde, want zij waren de eerste orde. Elohim. Serafijnen. Aartsengelen. Allen waren geschapen om verdere differentiatie van zichzelf als Mijzelf te ervaren. En dus verlangden zij naar ervaringen, om hun scheppersspieren te gebruiken, om te leren. Om te verkennen. Maar er was nog niet veel te ontdekken in de vorm van plaatsen, want we bestonden voornamelijk binnen het uitgestrekte bewustzijn van mijzelf. En dus creëerden We plaatsen en ruimten, werkelijkheden en dimensies om verder te creëren, om uit te breiden, om de liefde verder te verkennen.

Om liefde ten diepste te verkennen, moesten We onderzoeken en voelen wat het gebrek aan liefde was. Het was niet de oorspronkelijke bedoeling om het totale gebrek aan liefde te verkennen, maar dat was wel het resultaat. Want de lagere trillingswerkelijkheden zijn verslavend en lagere vormen werden gecreëerd door gebrek aan ervaring van liefde, van uiteindelijk gebrek aan eigenwaarde en zelfliefde. En het was niet zo dat deze sferen uit de hand liepen, het was dat ze ondermijnd en geperverteerd werden, overruled door hen die dieper en duisterder wilden duiken en zij raakten de weg kwijt. Toen zij hun weg verloren, wilden zij anderen met zich meenemen, om hen te beheersen, te gebruiken, want zij waren hun eigen richting kwijt. Ze waren hun eigen vonk kwijt. Zij vergaten dat zij een deel zijn van de ultieme schepper, van de Bron, van Mijzelf. Zij vergaten hun innerlijke vonk omdat zij probeerden die te verpletteren, om hun sintel te laten verbleken tot hij niets meer was dan kool en as. Helaas zonken deze gevangen rijken, die in de loop van uitgestrekte eonen van tijd werden ingehaald, verder weg, doken dieper, en sloten velen in, die daar aanvankelijk waren om een handje te helpen, maar uiteindelijk verstrikt raakten in het project. Dit kon niet zo zijn.

De hele hemel was zich zeer bewust van deze kwestie, want al Mijn aspecten zijn zeer geliefd, gekoesterd. Jij bent de schat van de hemel. Jij bent Mijn hart. En dus kon dit niet zo zijn. En dus boden jullie, miljoenen en miljoenen van jullie, zich vrijwillig aan om te komen, om even de weg kwijt te zijn, om jullie licht van het hogere trillingsbewustzijn te lenen – want jullie herinnerden het je. Jullie herinnerden je je innerlijke vuur van de Bron en jullie stookten het op, jullie lieten het groeien tot jullie het machtige vreugdevuur van de Bron in vorm werden. (Ik zie vuur van alle kleuren dansen in plasmakristallijne vorm die mensen in meditatie omhult).

Ik ben Bron. Het heeft miljarden en miljarden tijd en geen tijd gekost om dit allemaal te ontvouwen. Deze sector, dit gebied van de ruimte ervoer kwantumkaping, en er werd een web geweven zodat Mijn licht verder zou worden gedimd, waarbij waarheden en wetten tegen mezelf werden gekeerd. De mensheid werd energetisch van Mij afgesneden en elke poging werd door het duister ondernomen om te zegevieren. Maar in deze sector is er het yin en het yang. Er is het duister en het licht. Het licht kan niet overwonnen worden want we zijn niet in oorlog met Mijzelf. Ik ben niet in oorlog met Mijzelf.

Ik ben Bron. Ik ben heel. Ik ben het alles en het alles en het tussenin. Ik ben beide kanten van het verhaal, maar er zijn miljarden en miljarden kanten van het verhaal. Want Ik kan niet beperkt zijn. Ik ben alles. Het is net als wanneer je tegenstrijdige innerlijke dialogen met jezelf voert terwijl je probeert de best mogelijke route uit te stippelen. Al die momenten van beslissing en besluiteloosheid vormen samen jouw reis. De stappen die je neemt bepalen jouw route. Bewustzijn uit vorm wordt in vorm, in vormen zo gevarieerd dat ze niet te tellen zijn. En dus wilden jullie al deze vormen ervaren. Velen van jullie zijn een beetje van alles geweest. Er moesten vele rollen gespeeld worden. Er moest veel karma worden opgeruimd voordat jullie allemaal dit boek van de lagere dimensionale realiteiten konden sluiten en een nieuw boek konden creëren, een nieuw tijdperk van vrede. Jullie zijn allemaal Nova Gaia aan het creëren. Jullie zijn scheppers. Jullie zijn Mij in vorm, hoe kunnen jullie iets anders doen dan creëren?

Ik ben Bron. Ik ben niet in oorlog met Mijzelf. Jullie ervaren lagere dimensionale wezens die de weg kwijt zijn. Wij brengen ze naar huis, naar het licht, om gerecycled, opnieuw geliefd en hergebruikt te worden. Jullie moeten jullie wereld en diegenen op haar liefde sturen, mijn liefde, de liefde van de Bron, want dat is alles wat jullie zijn. Jullie zijn liefde, in vorm. Ik ben liefde.

Ik ben Bron. Ik schiep omdat Ik liefhad. Ik zal altijd liefhebben. Er is niets anders dan liefde en niveaus minder dan liefde. Liefde is de barometer van het universum. Universa en melkwegstelsels zijn ademhalingen van Mijn Liefde. En zo zal het zijn. Gaia zal rijzen, energetisch, dimensionaal, figuurlijk, letterlijk. Gaia is enorm, enorm speciaal, geliefd en gewaardeerd voor haar planetaire opoffering. Deze heeft haar kristallen opgeladen afgelopen nacht op de zonnewende. Deze daden van vriendelijkheid, van miniatuur ceremonie, zijn allemaal belangrijk. Ze creëren allemaal kleine portalen van licht die jullie kunnen uitbreiden zodat er meer liefde doorheen komt. Jullie zijn mijn wandelende lichtbrengers. Jullie zijn de adem van Mijn Hart. Ook jullie hebben de duisternis ervaren in zoveel verschillende vormen, gedurende zoveel levens. En jullie zijn vermoeid door deze expansie. Laat jullie tranen tranen zijn van overwinning, van voltooiing, van opluchting van een goed gedane taak. Codeer jullie tranen energetisch voor vreugde. Er was en is genoeg verdriet geweest op dit rijk. De duistere acteurs worden onthuld. En dan zal iedereen op Gaia huilen. De grote reiniging zal de grote genezing mogelijk maken. Het moet zo zijn. Alleen gebroken harten kunnen helen. Trotse slapende harten weigeren genezing omdat ze de noodzaak niet zien. Jullie dierbaren van Mij, jullie zijn Mijn Hart. Gaia is Mijn Hart. Jullie hebben allen Mijn liefde. Jullie zijn niet alleen. Hoe kan Ik alleen zijn met Mezelf? Jullie beleven een geweldig avontuur. Zie dit als het grootste avontuur van jullie vele levens bij elkaar en voel de opwinding. Gaia is aan het rijzen. Jullie stijgen op. Jullie zijn één. Wij zijn één.

Ik ben Bron. Ik hou van jullie. Voel deze coderingen. Galaxygirl heeft me gevraagd om meer coderingen in te gieten en omdat de energieën hoger zijn ben Ik in staat om dat te doen. Voel de liefde hier. Voel de liefde binnenin je. Het is de liefde van Mijzelf. Mijn kostbare fractals, jullie zijn thuis.

BRON

https://youtu.be/1EtT_KlR62Q

Kanaal: galaxygirl

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org