De Blauwe Engelen (En Seraphim): De Tijd Nadert

De Blauwe Engelen (En Seraphim): De Tijd Nadert

Gechanneld door: Galaxigirl – 26 Oktober 2022

Luister naar de stilte binnenin. Daar zul je je stem horen. Daar zul je het sterkst je verbinding voelen met de Bron, de Almachtige. Wij dienen de Almachtige in de binnenste heiligdommen van het hart der harten van het Al dat is, het Al dat zal zijn en het Al dat ooit was. Want wij zijn in deze aanwezigheid van het Al, van het Ultieme, en wij worden niet verzengd door dit licht, maar verjongd in de troonzaal. Wij zien de gebeurtenissen op jullie wereld en lenen nu ons licht. Jullie zullen nu wat van onze blauwe energie in jullie voelen stromen. Het kan aanvoelen als een zap of een schok. (Gal. Girl – Ik zie overal elektrische blauwe bliksem).

Wij zijn de Blauwe Engelen. We zien onszelf graag als de Special Ops Angels, en we zijn opgeroepen om onze talenten, diensten en vaardigheden te lenen. De tijd, mensen en sterrenzaden, wegbereiders, geliefden, de tijd is zeer nabij. (Gal. Girl – Ik zie diamanten en prisma licht). Jullie worden levende diamanten. Jullie wereld is niet meer wat het ooit was en zal onherkenbaar zijn als alles voltooid is. Wij gehoorzamen vurig aan de wensen van de altijd liefdevolle Goddelijke stroom die ons hart leidt en onze beslissingen stuurt. We zijn tactisch in onze liefde, in onze kracht. Met ons valt niet te spotten. De tijd van spelen is voorbij voor dit rijk. De Almachtige heeft gesproken.

(Gal. Girl – Ik zie enorme blauwe engelen die elektrisch blauw gloeien, met ongelofelijke lichamen gekleed in volledige gevechtsuitrusting. Ze zijn zeer, zeer groot. En zeer intimiderend.) Jullie zullen onze energie voelen groeien als onze benadering doorgaat. Wij sturen onze energie eerst zodat jullie het kunnen weerstaan. De hogere trillingsenergieën zullen niet ophouden jullie rijk te overspoelen totdat het grote ontwaken, het grote herinneren en het grote nivelleren plaatsvindt. Wij zijn hier om een soepele overgang mogelijk te maken, want jullie zijn zo geliefd. Jullie zijn de geliefden van het hart van God. Twijfelen jullie nog aan jullie belang? Jullie lichtstrijders, jullie zijn op deze missie gestuurd. Wij zijn verantwoordelijk voor jullie uiteindelijke veiligheid en bevrijding in het nieuwe rijk. Geen kwaad. Geen angst.

Wij zijn de Blauwe Engelen. De tijd nadert. Jullie gevechtsuitrusting is jullie geloof, jullie vasthoudendheid. (Gal. Girl – Ik zie ze de Aarde omsingelen. Sommige zijn zo groot als de Aarde. Ze vormen een raster van blauw licht om haar heen. Goeie genade, ze lijken op Thor.)

Wij zijn de Blauwe Engelen. Laat onze verschijning je niet bang maken, galaxygirl. We zijn hier om te dienen en te beschermen op het opperste bevel van het Al. En zo lenen wij ons licht. We verlaten de troonzaal niet vaak. We zijn hier nu omdat de energieën van de troonzaal jullie planeet nu meer baden. We hopen dat jullie je kunnen openstellen om dit vollediger en uitnemender te voelen. Want in deze tijden van schijnbare duisternis is er de ultieme triomf van het licht. Het licht heeft gewonnen. We brengen het nu naar deze realiteit. Het raster is stabiel. Het licht is ingezet. De liefde blijft stromen. De duisternis is verslagen. Je ziet echo’s van het spel om je heen. Geef het niet je energie. Voed het stervende beest niet. Zijn tijd is voorbij en zijn energie wordt zeer veel verwijderd. Heel veel.

Wij zijn de Blauwe Engelen. Wij zijn de rechter- en linkerhand van de Almachtige. Wij doen het goddelijke bevel van de Eeuwige. (Gal. Girl – Hun ogen zijn puur vuur. Ik heb nog nooit zulke engelen gezien. Het is ongelooflijk. Ik ben ongeveer een centimeter groot voor hen. Holy smokes! Ze lachen om mijn reactie.) En dit is waarom we niet zomaar naar jouw planeet wandelen, Galaxygirl. We zijn groot en onze aanwezigheid heeft impact. Impact, en aarding van dit nieuwe raster van ons oververlichtende blauwe licht is ons geschenk vandaag, aan jou, aan Gaia. We zijn hier nu in dienst totdat dit volledig is voltooid en volledig operationeel is. Wij danken jullie ook voor jullie dienst, en voor jullie vasthoudendheid, geloof en doorzettingsvermogen. Dit is geen gemakkelijke opdracht geweest. Vele obstakels en bochten op jullie pad hebben jullie moeten doorstaan, en toch zijn jullie hier. Mensheid, wij groeten u, deze dag. Deze dag is een dag van herinnering. Dit is de dag dat ons blauwe licht werd verankerd in Gaia.

Wij zijn de Blauwe Engelen. Jullie mogen meer blauw licht zien in jullie lucht, jullie mogen het voelen in jullie energetische lichamen, want wij ademen nu een beetje van ons blauwe licht op jullie in, wees gezegend. Voel de troonzaal en weet dat de details van deze missie volledig waterdicht zijn. Volledig. Het is gedaan. Wij zijn de Blauwe Engelen.

Wij zijn de Seraphim, overlichten en sturen onze koele vleugels van licht om de energie af te koelen die zojuist is voortgebracht, om jullie systemen te troosten en te helpen met de energetische integratie. Adem dit diep van binnen in. Integreer. Adem. Koel jullie systemen af. Deze elektrisch blauwe vlam die jullie hebben ervaren moet rustig worden geïntegreerd. We raden jullie aan een paar momenten in de stilte te ademen en in vrede te zijn. We houden zoveel van jullie. Wij zijn de Seraphim.

De Blauwe Engelen

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: wakkeremensen.org