BRON

 

BRON

Gechanneld door: Galaxygirl – 22 januari 2023

Bron 1/22/2023

 

Ik Ben de Bron. Ik ben de uitademing en de inademing en de ruimte daartussen. Ik ben altijd aanwezig in en door jullie vele levens heen. Ik ben bij jullie in elke richting, bij elke keuze die ik maak. Jullie moeten allemaal beseffen dat je tegelijkertijd in een veelheid van realiteiten bestaat. Dit kanaal vroeg mijn mening over een zakelijke beslissing, en ik zei haar dat alle opties goed zouden zijn. In jouw leven, in jouw uitbreiding, zijn er vele richtingen die je kunt inslaan. Alle zijn uiteindelijk in het voordeel van de ervaring, want de reis van de ziel is een lange weg met vele wendingen, met verborgen dalen die uitgroeien tot een open landschap. Soms is de schoonheid adembenemend en op andere momenten verstikt zij jouw adem, want de emoties van de zwaardere tijden zijn moeilijk te zeven en te sorteren. Maar Ik ben bij je te midden van alle dingen. Weet dit. En Ik heb je lief en heb je liefgehad in elk moment van al jouw ervaringen. Voel de vrede van het weten.

Dit kanaal is enige tijd stil geweest omdat zij heeft geïntegreerd, jullie hebben allemaal enorme hoeveelheden plasma-liefdeslicht geïntegreerd dat door jullie wereld wordt gefilterd, en als het plasma in wisselwerking staat met de dichtheid komt er veel slib omhoog, waardoor het water wordt vertroebeld. Het is net zoiets als een steen in een vijver laten vallen en het sediment eronder verstoren. De energie op jullie wereld zal nooit meer hetzelfde zijn.

Ik Ben de Bron. Alles is goed. Jullie wisten dat jullie degenen in het meer zouden zijn die met de roerende stromingen door de rommel heen zouden kijken. Af en toe heb je na een bijzonder goede meditatie het gevoel dat je gezicht door het modderige water naar de oppervlakte heeft kunnen reiken en de helderblauwe lucht, het berglandschap heeft kunnen waarnemen, en toch duik je weer in het slib. Zie met een heldere geest en een evenwichtig hart. (Galaxygirl: Ik zie vissen met lichtbelletjes om zich heen zodat ze kunnen zien in het donkere water). Je straalt zo helder voor de anderen. Zij zullen jouw licht zien en zelf leren stralen.

Ik Ben de Bron. Zie Ik maak alle dingen nieuw. Jullie, mijn ontwaakte strijders, verlies de moed niet. Het is nu de tijd om het helderst te schijnen, want er komen donkere dagen aan en jullie licht zal het hardst nodig zijn. Ik ben buitengewoon trots op mijn Lichtwerkers. Ik sta achter jullie bij elke beslissing, en ik voel jullie pijn en ongeduld. (Ik zie hoe een groot tapijt ingewikkeld wordt geweven en zie hoeveel tijd het kost om een tapijt te weven. Er zijn vele draden, details, patronen). Jullie zijn een deel van mijn ingewikkelde patroon. Zonder de Lichtwerkers en hun vele draden zou het tapijt niet houden. Er zouden gaten in zitten. Jullie licht, Jullie lichtdraden in deze analogie zijn het levende vuur dat de draden verbindt. Daarom lieten wij haar een tapijt zien dat in brand werd gestoken, en zij was bezorgd. Maar weet dat het vuur bindt, de intentie van het licht van de Lichtwerkers bindt degenen naar de nieuwe aarde die ervoor kiezen daarheen te reizen, net zoals het anderen naar een alternatief pad leidt.

Ik Ben de Bron. Ik kom dichtbij, ik ben dichtbij, ik ben altijd binnenin jou geweest. Wij zijn één. Wij breiden de grootsheid uit van wat was naar wat zal zijn, en jij maakt integraal deel uit van dit avontuur. Ik ben dankbaar voor jou. De zonsondergangen zijn altijd het levendigst als er as in de lucht hangt. Toch schijnt het licht door, hardnekkig. Alles is goed. Laat vrede jouw trillingsfrequentie zijn en zij zal je naar huis leiden.

Ik Ben de Bron.

Kanaal: galaxygirl

Vertaling: Reinier