Bericht van Stefon en Mira: Jullie Stralen / door: Galaxygi

Bericht van Stefon en Mira: Jullie Stralen

Gechanneld door: Galaxygirl – 25 maart 2021

Stefon, Pleiadische commandant van intergalactische vlootdivisie 6.

Gegroet, vrienden van het licht, ik ben jullie broeder en vriend, Stefon.

Ik kom hier vandaag door met een boodschap van hoop voor jullie, want de aardse tijden lijken op zijn best moeizaam.

Wij vullen jullie hemelen met licht, liefde en met helende modaliteiten en technologieën. Wij staan volledig achter de tsunami van liefde van de Moeder die zich naar jullie gebied uitstort.

De duisteren zijn zich hiervan bewust en hebben niet veel tijd meer. Zij zijn zich hier zeer van bewust en proberen steeds nieuwe tijdlijnen van angst te creëren om hun complot voort te zetten, dus is het het beste om een hoge vibratie te handhaven om dit te dwarsbomen.

Er zijn veel voordelen van het handhaven van een hoge vibratie. Jullie die dit lezen weten het, maar misschien zijn jullie je niet bewust van al de vele voordelen.

Ten eerste, je huid creëert een uitstraling. In jullie heilige verhalen over hen die het licht van God hadden gezien en overstraald werden, is dit hoe jullie zullen beginnen te verschijnen voor de anderen wanneer de vibraties van jullie mooie blauwe bol blijven stijgen. Jullie zullen gloeien.

Wen dus maar vast aan het idee en weet dat u inderdaad ten goede aan het veranderen bent. Deze innerlijke uitstraling die jullie nauwgezet aan het cultiveren zijn door jullie dagelijkse praktijken van licht-zoeken, zal zijn uiterlijke verschijning blijven hebben.

Waarom vertel ik jullie dit? Omdat jullie lichamen blijven veranderen.

Jullie hebben veel pijn gehad met transmutatie en innerlijk lichtwerk, en het opruimen van duisternis. De uiterlijke tekenen zullen duidelijker beginnen te worden voor het getrainde oog.

Jullie innerlijke uitstraling zal een gloed creëren. Er zijn veel lichtwerkers, velen van jullie doen dit en het transformeert de planeet want het aardt de gloed van de hogere dimensionale variaties van frequenties die regenboogcoderingen van golflengtetransmissies uitzenden.

Maar ik loop op de zaken vooruit. Hoe dan ook, het gloeien voelt goed. We willen dat jullie je goed voelen! Voel je goed in de wetenschap dat je innerlijke transformatie de uiterlijke transformatie creëert die zo gewenst is door zovelen.

Ik ben Stefon. Jullie bevinden je midden in een intergalactisch schaakspel dat zich uitstrekt over meerdere millennia van manoeuvres en uit-manoeuvres.

Het licht keert in volle kracht terug en eindelijk zullen de seksen in evenwicht zijn.

Jullie zijn een samenleving geweest van seksueel energie mismanagement. De goddelijke opgang van gelijkheid van de seksen, van koestering en kracht zal standvastig blijven als een voortdurende herinnering aan de anderen in andere balancerende sterrenstelsels hoe het moet.

Dit is in essentie wat de tsunami van liefde van de Moeder is. De grote helende golf van liefde, van acceptatie, van verzorging.

Er is veel behoefte aan verzorging op jullie wereld en daarom is het essentieel dat jullie jezelf voeden, dat jullie beginnen in je eigen microsfeer van werkelijkheid. Want innerlijke verzorging creëert genezing, evenwicht en een gevoel van veiligheid.

Het goddelijk mannelijke wordt verondersteld dit gevoel van goddelijke veiligheid, van bescherming en zekerheid te creëren.

Het goddelijk vrouwelijke is uiteindelijk de voedster, de genezer, de houder, de ruimte-plaatser.

Alles is in evenwicht. Een plaats die gevoed en beschermd wordt is een veilige plaats, waar bewoners opbloeien omdat hun innerlijke wonden zijn geheeld en vergeten en zij sterker, zekerder, meer solide zijn.

Deze stevigheid van de hogere dimensionale rijken zal zo goed voor jullie voelen, zo vertrouwd voor jullie. Want jullie zijn ondergedompeld geweest in het rijk van mist en onwaarheden, van bedrieglijke spelletjes. Jullie laten dit alles achter je en alles zal vergeten worden, want jullie zullen jezelf vinden in een ruimte en plaats van heling en heelheid.

Ik ben Stefon. Hogere dimensionale lichten omringen jullie. Voel de koestering en de bescherming van hen, van ons, jullie broeders en zusters in de lucht en op de grond. Ik ben Stefon en ik heb de hoogste achting voor jullie.

Stefon uit.

Ik ben Mira. Ik vertrouw erop dat jullie genoten hebben van een korte boodschap van mijn collega, Stefon. We werken samen aan veel projecten.

Ik veeg de tranen uit je ogen. Het duurt niet lang meer tot we herenigd zijn en de door oorlog verscheurde slagvelden van overleven groene velden van vrede zullen worden.

Voel deze vrede in jullie harten.

Voel de hogere dimensionale energieën overal om jullie heen. Overstroom de onderaardse ruimten met liefdeslicht, net zoals het magma in IJsland dat doet.

Vele onderaardse ruimten en plaatsen worden overstroomd door water of licht, in dit geval lavastromen om diepe innerlijke ruimten te helen die de kinderen en jullie planetaire moeder zo hebben verwond.

Haar genezing is aanstaande.

Jullie genezing is een keuze.

Zullen jullie ervoor kiezen?

We weten dat degenen onder jullie die deze woorden lezen dat waarschijnlijk zullen doen. Sommigen zullen dat niet doen. Velen zullen kiezen om te vertrekken. Laat hen gaan. Laat hen gaan met onthechting en liefde.

Het is een genade voor hen die niet klaar zijn om de hogere dimensionale wegen te ervaren om verder te gaan op hun eigen gekozen pad van verlichting.

Sommigen nemen de lange weg. Anderen willen de kortere weg. Niet dat dit een kortere weg of een gemakkelijke weg is.

Oh, maar wees niet verbaasd als degenen waarvan je denkt dat ze er klaar voor zijn, dat niet zijn. Want het hart moet ontwaken tot zijn eigen innerlijke muziek, je kunt hen niet dwingen hun eigen melodie te horen. Zij moeten luisteren.

Dit is een van de voordelen van dit stiltejaar, omdat velen meer ruimte en gedwongen tijd hebben gehad om te luisteren, na te denken, vragen te stellen.

Boosheid is een deel van de rouwende reactie.

Dit is waarom goddelijke neutraliteit zo helend is, want jullie houden ruimte voor de anderen terwijl zij rouwen door het proces.

Op deze manier verschaffen jullie de liefde van het goddelijke vrouwelijke, houden jullie ruimte en goddelijke stilte vast.

Jullie aarden dit licht.

We zouden niet verder kunnen gaan zonder jullie, grondteam. We zijn nu met jullie op de grond, dat zijn we al een tijdje, maar nu groeit ons aantal.

Onthoud dat jullie niet alleen zijn. Ook jullie komen van de sterren.

Jullie zijn vreemd aan de lagere dimensionale manieren, jullie zijn hier om goddelijk te helen en steun te bieden.

Wij steunen jullie in dit proces van jullie persoonlijke en planetaire ascensie.

Vrede.

Ik ben Mira.

We houden van jullie.

Bron

Vertaling: Martien