Ayaeshion en de Siriaanse Hoge Raad: Sterrenzaad Activeringen

Ayaeshion en de Siriaanse Hoge Raad: Sterrenzaad Activeringen

Gechanneld door: Galaxi Girl – Geplaatst door: EraOfLight

Gegroet, vrienden en collega’s. Wij zijn de Siriaanse Hoge Raad. Wij hebben gewaakt over deze en velen van jullie die deze woorden lezen, want vele sterrenzaden activeringen komen nu online voor hen die van Siriaanse afkomst zijn. We zouden graag zeggen ‘van Siriaanse afkomst’ voor de luchtigheid, want jullie spreektaal is een vreemde taal. Jullie menselijke taal is zo bewapend. Ook dit zal veranderen. Alles komt op één lijn. Het is waar dat jullie je steeds meer zullen herinneren van jullie vorige levens en afstammingen, van jullie uitstapjes naar andere werelden en rijken en avonturen van het licht en het niet-zo-licht. Jullie hebben veel ervaringen met de duisteren gehad. Deze ervaringen hebben jullie gehard, op de proef gesteld en vele mogelijkheden geschapen voor groei en onderscheidingsvermogen.

Dit kanaal had te maken met de overstroming van haar kelder en dus moest ze alles verwijderen en schiften en sorteren. Veel van dit schiften en sorteren gebeurt nu in jullie rijk terwijl de energieën stijgen. Het is een uitputtende intense week geweest van sterrenzaad activaties en -upgrades, maar we zeggen jullie – jullie zullen ze nodig hebben. Wees er dankbaar voor. En rust wanneer je kunt om deze codes dieper in je wezen toe te laten. (Ik zie dat een natte spons gemakkelijker water absorbeert dan een droge spons.) Ja. Meditatie lest je dorst naar de hogere dimensionale vibraties en stelt je er meer en meer voor open zodat je ze kunt absorberen. Mensen die als droge harde sponzen zijn, zullen niet zo snel opnemen en staan niet zo open voor de ervaring. We zien dat veel van de mensheid is verschoven. De ervaring van mens-zijn is veranderd. Het zal een mooiere toekomst voor jullie worden.

Ik ben Ayaeshion, spreker voor deze raad, alleen in deze periode. Wij vervullen om de beurt een leiderschapsrol in stappen van drie jaar, zodat wij fris en evenwichtig blijven in onze perspectieven en leiderschap. Wij zijn bijna volledig uitgelijnd met onze energieën van ons thuissysteem, Sirius, en jullie wereld van jullie huidige belichaming. Wij zijn bij jullie. We zijn dicht bij jullie. We bieden onze nederige hulp aan en we zijn benieuwd naar jullie standpunten over hoe we onze geliefde sterrenzaden, die zich misschien heel alleen voelen, het beste kunnen helpen. We verzekeren jullie dat jullie niet alleen zijn. Eenzame ervaringen dwingen groei af en jullie groeien allemaal in een verbazingwekkend tempo.

We zijn heel blij met jullie vooruitgang, en we weten dat jullie dat ook zullen zijn. Jullie hogere zelven houden dit hele proces nauwlettend in de gaten. Wij zijn allen één. We geven om jullie standpunten, want we willen zo effectief mogelijk helpen. We zijn tenslotte wetenschappers.

(Galaxygirl: Ik zie bewegende wiskundige vergelijkingen die hyperdimensionaal zijn.  Ik krijg multidimensionale wiskunde en ruimtelijke waarschijnlijkheden te zien, terwijl de tijdlijnen op elkaar inwerken en vervagen of morphen, morpht de wiskunde. Het is een levende, ademende computer die alle mogelijke variabelen voor zonnevlammen en bewustzijnsreactiviteit berekent.)

Galaxygirl, alles is in beweging, maar de wil van de Schepper is zeker. Wij ervaren jullie ascensie allemaal op onze eigen manier, want als Bronwezens hebben wij allemaal onze eigen geïndividualiseerde vonkvormige kijk, onze eigen perceptie van gebeurtenissen. We hebben ervan genoten vandaag met jullie te wandelen en jullie wereld te zien vanuit het gezichtspunt van een belichaamd mens. Wij koesteren de natuur in onze samenlevingen.

 (Galaxygirl: Laat me jullie vertellen dat toen ik langs een zwembad in de buurt liep, ze geschokt waren over de chemicaliën in het water. Ik kon voelen hoe ze de giftige stoffen in het water berekenden en ze walgden er absoluut van. Zij toonden mij in plaats daarvan spelende en lachende kinderen in kristalheldere meren op de Nieuwe Aarde in ongerepte omstandigheden).

Ja, we genoten van dat inzicht met jullie. En toch, de aardse kinderen, deze hoog vibrerende wezens momenteel belichaamd in kleine kindervormen, ze waren zo gelukkig bij het zwembad, Galaxygirl. Hun vreugde was oprecht. Ze waren volledig levend in de ervaring. Wij wensen voor jullie om zoals deze kleine kinderen te zijn. Vind de vreugde in het moment waarin je je bevindt. Omringd door gifstoffen of niet, vind de vreugde erin. Dit zal je bewustzijn met lichtsnelheid verhogen. We hebben gezorgd voor de chemicaliën in dat zwembad, galaxygirl. We helpen op onze eigen manier wanneer we mogen. Wij zullen ons niet bemoeien met de vrije wil, en daarom zweven wij in de lucht bij veel van jullie huizen, vriendelijk en afwachtend, en willen weten hoe wij het beste van dienst kunnen zijn. Vertel het ons alstublieft.

Wij zijn de Siriaanse Hoge Raad. Ik, Ayaeshion, spreek namens velen. Het is een grote eer om de sterrenzaden van Gaia toe te spreken in deze tijd van intensieve planetaire verandering en overgang. Weet dat de dingen nu snel toenemen en dat jullie wereld onherkenbaar zal zijn tegen deze tijd volgend jaar. Wees niet bang. Wees vol verwachting van goede dingen en zij zullen jullie vinden. Dit is hoe men zich manifesteert. Nu velen van jullie meestal met beide voeten in de 5d trilling staan, manifesteren jullie gedachten zich razendsnel. Het is een grote verantwoordelijkheid en een grote eer om je bewust te zijn van deze gave van kracht wanneer je belichaamd bent. Velen doen dat niet. Velen creëren onbewust hun eigen realiteit, dag in dag uit. De pandemie veranderde de werkelijkheid, en dwong velen om naar binnen te kijken en hun eigen goddelijke vonk te vinden of plotseling geattendeerd te worden op het gebrek aan vreugde in hun leven en de noodzaak om diepere relaties te cultiveren met anderen en vooral met hun hogere zelf.

Het gaat allemaal om jullie reis naar huis, en jullie hogere zelf zijn jullie in volledig verlichte vorm, jullie gekerstende zelf. Sta open voor richting want je paden kunnen veranderen want als de energieën stijgen kan niets hetzelfde blijven. Niets zal ooit nog zijn zoals het was en dit is een enorme zegen voor Gaia want zij heeft zo diep geleden gedurende zo’n lange tijd. Het is tijd om haar volledig, compleet en concreet te verwelkomen in de hogere dimensionale realiteiten. Alle aspecten van de aardse samenleving moeten verschuiven. Het zal geen gemakkelijk pad zijn, maar jullie zijn hier niet gekomen voor ‘gemakkelijkheid’. Jullie kwamen hier om op briljante wijze een zeer moeilijke opdracht uit te voeren, en dat doen jullie. We zijn enorm trots op jullie. Vergeet niet om ons te vragen en een open dialoog met ons te hebben, zodat we jullie behoeften kunnen indivudueren en jullie sterrenzaad verbindingen kunnen verbeteren. Zie ons als jullie collega’s. Dit is het ultieme in netwerken, want we zijn allemaal één netwerk van licht. Gaia is aan het veranderen. Sta jezelf toe met haar mee te veranderen en alles zal goed komen. Alles zal anders zijn. Zij die ervoor kiezen om weg te kwijnen zullen dat doen. Zij die ervoor kiezen om het Christusbewustzijn van de hogere dimensionale wegen volledig te belichamen, zullen dat doen, en hun thuiswerelden trots maken. Wij eren jullie. Het is een groot en nobel ding dat jullie nu doen. Ik buig voor jullie in dienstbaarheid.

Ik ben Ayaeshion van de Siriaanse Hoge Raad.

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org