Ashtar via Galaxigirl –

 Ashtar via Galaxigirl –

1 Januari 2021

Gegroet galaxygirl, gegroet geliefde strijders van het licht! Welkom in 2021!

Welkom bij de hogere energieën, want ze stijgen beetje bij beetje op en jullie aardse rijk zal over een jaar bijna onherkenbaar zijn, en vrij hoger energetisch. Deze energieën die jullie mooie bol in het gouden licht van de liefde voor de Bron baden, worden gevoeld in de planten, in de rotsen, in de harten van de mensheid en we kunnen dit het meest concreet zien vanuit ons gezichtspunt in de schepen. We beschikken over talrijke technologieën om dergelijke stijgingen van de trillingssnelheid te meten en het is heel spannend om te kunnen kijken en te observeren en een handje te helpen als we dat mogen. Jullie mogen ons vragen om jullie te helpen, weet je.

Wij staan graag klaar en dienen de Bron, het Alles wat liefde is en we dienen jullie met liefde in ons hart. Want we zijn allemaal verbonden en we hebben er absoluut baat bij als jullie profiteren van deze hogere dimensionale energieën. We zijn al enige tijd in de hogere dimensies (lachend) maar het voelt nog steeds goed. Dit is de reden waarom veel bronnen jullie vertellen dat jullie jezelf toestemming moeten geven om te voelen. Geef jezelf toestemming om je goed te voelen, om de liefde en de vreugde en de goedheid om jullie heen echt te voelen, want het zal zijn alsof een magneet meer goede gevoelens naar jullie toe trekt. Dit zal jullie helpen om niet alleen door deze maanden van verandering heen te gaan, maar om echt te genieten van deze maanden van verandering, en dat is wat we hopen dat jullie kunnen doen. We hopen dat jullie deze keer kunnen genieten, en we weten dat jullie hogere zelven ook hetzelfde voelen. Verandering is nooit gemakkelijk, maar het is noodzakelijk om vooruit te komen en te groeien en een uitgebreid perspectief te hebben.

Ik ben Ashtar, commandant van mijn vloot. Ik voer het bevel in liefde, in dienstbaarheid. Daarom word ik gerespecteerd. Het wordt tijd dat leiders met een hogere dimensionale geest beginnen op te staan en hun energieën van vergelijkbare vibraties laten uitbreiden. Dit gebeurt. De huidige structuur brokkelt af, verandert en metamorfoseert in nog meer licht, wat heel spannend is om te zien vanuit ons gezichtspunt. En we weten dat het verontrustend en misschien ontmoedigend is vanuit jouw perspectief. Maar probeer te doen alsof je dit vanuit een hoger perspectief ziet en je kunt het, want je bent multidimensionaal en andere aspecten van je juichen je toe en zeggen: “Ga, ga! Wees het licht, voel deze liefde die we op je neerstralen!” We hopen dat je het kunt voelen. Als jullie je huidige rijk bekijken met al het gerommel en geschud en gebeef dat jullie weten, dan weten jullie absoluut dat het niet kan blijven duren.

En geeft je dat dan geen grote vreugde? Want is dat niet waar je over nadacht, op wachtte, verlangde of? Is dat niet waarom jullie nu hier zijn, om de grote aanstichters van verandering en vernieuwing te zijn? Wij denken van wel. We denken dat jullie je roeping snel zullen herinneren. Zelfs als het alleen maar de intense innerlijke roeping is om licht te zijn. Dat is genoeg. Want dat is wat nodig is. Jullie zijn onze transistorradio’s van de frequentie. Wanneer jullie mediteren en afgestemd zijn op het licht en de liefde binnenin jullie, en de Bron in en om jullie heen, stralen jullie dit licht verder uit, naarmate meer van jullie wakker worden verhogen jullie exponentieel het bewustzijn van de mensheid op dit moment. Spannend!

Ik ben Ashtar. Ik hou heel veel van jullie. Ik ken jullie allemaal. We werken al een tijdje samen. We zitten in de laatste fase. Jullie zullen je herinneren wie jullie voor 2021 waren. Wie jullie zullen zijn zal anders zijn, nieuw en verbeterd. Dus blijf bij jullie meditaties en doelen, want jullie houden van jezelf. Zie deze Nieuwjaars resoluties niet als afgezaagd en lachwekkend. Het kunnen levensveranderende en bevestigende mantra’s zijn van verdere zelfliefde, van verder naar beneden en naar buiten stralen van meer licht en liefde naar de planetaire sfeer die jullie momenteel belichamen.

Jullie belichamen ook andere planetaire sferen, onthoud dat. Jullie zijn nu slechts hier in deze fysieke kleine menselijke vorm die jullie ervaren. En dus ervaar. (Ik zie sappige aardbeien en ik voel de zoete smaak.) Ik voel de vreugde van mijn voeten in het warme zand en de koele oceaangolven kalmeren met tussenpozen. Ik herinner me dat ik voor het eerst het hoofdje van mijn baby heb aangeraakt. Ik herinner me dat ik al deze momenten van eenvoudige geneugten heb gezien en hun vreugde heb gevoeld). Vreugde! Ja, dat is wat we willen dat je dit wegneemt. Wees in vreugde. Straal je licht. Voel de zalige energieën die van overal en van binnenuit worden neer gestraald.

Dat is de sleutel. Het koninkrijk van de hemel is binnenin, een vaak verkeerd begrepen leer, maar dat komt omdat jullie altijd probeerden je hoofd er omheen te wikkelen vanuit een lager perspectief. Als jullie je herinneren en herroepen en echt het gevoel hebben dat jullie Bronwezens zijn, dan is het koninkrijk van de hemel natuurlijk in jullie. Want jullie kunnen de vreugde en de gelukzaligheid van de hemel in jullie hart ruimtes creëren, want het is binnen in jullie. Het duister kan dit niet verpletteren. De duisternis kan deze ruimte niet aanraken, tenzij jullie je licht laten verduisteren en vergeten dat het binnen in jullie is.

Doe dit niet, vrienden. Denk aan jullie vreugde. Voel jullie innerlijke vonk van bron-licht en lach met de pure vreugde van het in leven zijn – belichaamd zijn – een enorm voorrecht in dit nu-moment – en onthoud wie jullie zijn. Denk aan het licht en de liefde en de vreugde van deze aardse belichaming. Jullie hebben veel vreugde gehad. Herinner ze en het zal jullie helpen je uiterlijke werkelijkheid te transformeren in de hemelse rijken van het licht dat jullie zoeken.

Ik ben Ashtar. Ik hoop dat deze boodschap er een van aanmoediging is geweest en een grote om het nieuwe jaar dat jullie ervaren te beginnen. Wij ervaren dit samen met jullie. We houden volledig, compleet, enorm veel van jullie. Ga zo door, jullie doen het geweldig. Ik ben Ashtar.

https://youtu.be/qQ5swuCJ95M

~ galaxygirl

Bron

Vertaling: Martien