Ashtar & Mira: Gaia Wordt Gereinigd Gechanneld door: Galaxygirl

Ashtar & Mira: Gaia Wordt Gereinigd

Gechanneld door: Galaxygirl – 1 januari 2021

Ik ben Mira. Ik werk fulltime voor de mensheid. Onze technologieën zijn zeer geavanceerd en zullen jullie wereldsystemen op vele manieren ten goede komen. Het AI-web is gemanipuleerd tegen de mensheid. De mensheid moet tot zichzelf worden teruggebracht, zodat oorlog en verdeeldheid niet langer de norm zijn.

Ik ben Mira. Ik dien in mijn volle capaciteit. We zijn ons bewust van de uitdagingen waar velen van jullie nu voor staan. Weet dat we fulltime aan het werk zijn. Het duister geeft zijn prijs niet gemakkelijk op, maar dat geeft niet want het licht is aan het transmuteren, altijd aan het transmuteren. Jullie zijn druk bezig geweest met transmuteren op multidimensionale punten, nu vele realiteiten samenkomen om de energieën te verhogen en aan te scherpen. Gaia die is doorgedrongen van duisternis wordt gezuiverd. Dit is een multidimensionale oorlog waarbij energieën uit dit universum betrokken zijn. Het is geen gemakkelijke strijd, maar de Schepper heeft verordend dat het licht heeft gewonnen en dat zal het ook. En dat heeft het ook. Het is nog niet duidelijk in jullie fysieke realiteit waar jullie tijdelijk in ondergedompeld zijn als jullie wakker zijn. Het is duidelijk wanneer jullie in de hogere dimensionale rijken zijn, wanneer jullie slapen of wanneer jullie mediteren. Wij moedigen jullie aan om het enorme netwerk van Pleiadische helende energieën aan te boren die wij door jullie lucht, jullie ionosfeer laten stromen om te helpen bij het transmuteren van het AI-web van lagere dimensionale controlefrequenties. Wij moedigen jullie aan om frisse lucht in te ademen en de zon op je gezicht te voelen en te aarden naar jullie planetaire moeder, die vol vreugde en helende frequenties voor jullie is.

Ik ben Mira. Ik bied jullie vandaag de aanmoediging dat jullie door kunnen gaan, en dat zullen jullie, want wij hebben jullie nodig en jullie zijn meer dan goed gekwalificeerd. En hoop, want het staat geschreven in de sterren en op de gesproken adem van de Schepper dat deze overwinning voor het licht is. Onze Pleiadische technologie, onze liefde, onze harten zijn altijd in dienst van de ascenderende mensen en voor het helen van Gaia. Het is met de grootste vreugde dat ik jullie vandaag deze boodschap van liefde en licht stuur. Ik ben Mira.

Gegroet, vrienden van het licht! Ik ben Ashtar.

Jullie planeet is geliefd vanuit elke hoek van de Melkweg. Afgezanten van andere rijken en werelden zijn aanwezig om hun hulp en diensten aan het licht aan te bieden. Jullie hemelen en Binnenaarde zijn vol met hogere dimensionale wezens. Ik vertel jullie dit omdat jullie dit niet zullen horen in jullie nieuwsmedia, die op vele manieren nog steeds propaganda voor het duister zijn. Ik vertel jullie dit zodat jullie de steun kunnen voelen die letterlijk overal om jullie heen is, slechts een dimensie of twee hoger. Het is ook van het grootste belang dat jullie de hogere frequenties van licht blijven vasthouden, omdat het ons helpt met onze missies om jullie verder van dienst te zijn, en ook om de snelheid van jullie ascensie enorm te verhogen. Jullie moeten weten, grondteam, hoe adembenemend mooi jullie voor ons zijn. Jullie uithoudingsvermogen en vasthoudendheid is tip-top en wij groeten jullie. Jullie zijn niet alleen! We zijn hier naast jullie, dienend en spoedig zullen we elkaar ontmoeten. Binnenkort, in feite, jullie wereld zal veranderen.

(Ik zie pannenkoeken sissen in een koekenpan en de pannenkoek wordt omgedraaid). Ik laat je dit zien, galaxygirl, niet omdat je honger hebt, maar ter illustratie. Het sissende beslag in de pan is zich bewust dat het gebakken wordt. Het omdraaien van de pannenkoek bepaalt hoe goed hij zal smaken. Als je hem te snel omdraait en niet gaar genoeg is, is het beslag nog vloeibaar, nietwaar? En valt het uit elkaar in de pan. Maar als je wacht tot het juiste moment en hem omdraait, zullen beide kanten goudbruin zijn. Timing is alles, voor pannenkoeken en voor deze missie. Het deeg, het duister, wordt gekookt door het licht. Alles wat niet goed is, wordt goed en zuiver en goed. Hou je vast aan dit weten en voel de waarheid. De vieringen zullen het wachten waardig zijn. Jullie aarden de warmte van deze lichtfrequenties. De lichtwerkers zijn als de koekenpan zelf. Jullie bieden een geaard platform voor de hitte om het beslag te bakken. En dus voelen jullie de hitte. Jullie voelen het sissen, en jullie zijn uitgeput. Maar zonder jullie, zouden we de pannenkoek niet kunnen bakken. Het zou over het fornuis lopen, het zou geen kader voor verandering hebben.

Jullie creëren dit kader voor verandering en daardoor krijgen jullie lichamen een upgrade en verlenen jullie een enorme dienst aan het universum. Een geweldige dienst! Dank jullie wel. Het omdraaien van de pannenkoek, de grote onthulling, de timing, komt allemaal neer op het moment. Dank jullie voor het vasthouden van het licht, en in dit geval, de warmte. Voel hoe onze energieën kalmeren en troosten, en een zachte bries van vreugde brengen. Ik ben Ashtar. Ik heb nog niet eerder over pannenkoeken gesproken, dit was best spannend. Misschien ook humoristisch, maar ik hoop dat ik mijn punt heb gemaakt. Pannenkoeken overal!

(Ik zie lichtwerkers over de hele wereld zich verenigen, we zijn strategisch energetisch geplaatst. Ik zie donkere, slibachtige rasters in de atmosfeer en onder de grond. Ik zie plasmalicht dat wordt aangescherpt en naar beneden wordt gestraald vanaf de Pleiadische schepen in de lucht, waardoor de frequenties worden verhoogd. Wij aarden deze frequenties, waardoor de energieën boven en onder ons getransmuteerd kunnen worden. Ik zie astrale niveaus smelten, rokerige steden en mist worden getransmuteerd in licht. We doen zo veel meer dan we weten. Ga door, mijn vrienden. Ga door.)

Mira & Ashtar

Bron

Vertaling: Martien