Ashtar: Een Galactische Hartslag komt naar jullie toe, alles zal in een oogwenk veranderen…..De tijd voor waarschuwingen is voorbij….alle partijen hebben allang gekozen. / 5 februari 2018

Ashtar: Een Galactische Hartslag komt naar jullie toe, alles zal in een oogwenk veranderen…..De tijd voor waarschuwingen is voorbij….alle partijen hebben allang gekozen.
5 februari 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
Groeten aan het grondteam! Ik Ben het, Ashtar van de Galactische Federatie en ik vraag jullie of jullie de winden van verandering kunnen voelen. Verandering doet zich snel voor op het oppervlak van onze geliefde planeet, Moeder Gaia, die snel in de barensweeën van ascensie is. Net zoals jullie, lieve vrienden!
Het is waar. Terwijl er oppervlakkig nog veel hetzelfde blijft gebeurt er veel meer achter de schermen dan waar jullie je momenteel bewust van zijn. De verandering is er, mijn lieve vrienden, en jullie behoren tot de bevoorrechte zielen om te ervaren en de lichtcodes te gronden en te versterken en de realiteit te scheppen waar jullie binnenin je harten naar uitkijken.
Wij kijken uit naar jullie volledig ontwaken en volledig bewust en geboren zijn voor jullie volledig potentieel als de goden en godinnen waarvan jullie al zo vaak is verteld dat jullie die zijn; de veranderaars van het spel, de helers en de lichtbrengers die jullie zijn. Jullie zijn een stukje van de Bron, verpakt in een tere, menselijke vorm die momenteel een gigantische metamorfose ondergaat in jullie NU-moment.

Verandering is zeker hier en blaast als de wind de duisternis weg om plaats te maken voor het glorieuze licht. Wij zien jullie en hebben veel achting voor jullie. Wij doen ons eerlijk aandeel door zekerheid te hebben, te beschermen, de lucht schoon te maken, jullie luchten. Jullie, het grondteam, maken dit avontuur tot een succes want jullie verankeren het licht diep in de bodem waarop wij onze fundering van Nieuw Gaia zullen scheppen en bouwen.

De dieren voelen deze verandering al zeker aan. Als zij problemen hebben, behandel hen dan met zachtheid, zoals zij dit ook zo vaak bij jullie hebben gedaan. Zij plaveien het pad voor jullie ascensie……. voor de mensheid. Eer hen zoals zij jullie eren. Respecteer de Moeder, al het leven, want alles maakt in deze tijd een grote transitie door.

Het is waarlijk zeer opwindend en ook een zeer opwindende tijd om in een lichaam te zijn op onze geliefde Gaia.

Wij verzekeren jullie dat jullie helemaal klaar zijn voor de komende transitie want jullie hebben je er hier en op andere plaatsen al vele levens op voorbereid. Ik, Wij, van de Galactische Federatie zijn heel trots op jullie.

Jullie thuiskomst komt eraan en wij kijken ernaar uit om dit samen met jullie te vieren…. zeker weten.

Versterk de kracht van de wind van verandering. Vul het met violet vuur! Word creatief! Wij zijn altijd opgewonden om te zien hoe onze grondzielen, onze alchemisten in de vorm, de kracht versterken van de elementen om hen heen, ten voordele van al het leven. Gaia verwelkomt jullie hulp. Alles wordt bewaard, alles maakt deel uit van deze grootse verandering van het spel.

Gebruikt jullie licht en laten wij samen uit de startblokken gaan!

Ik Ben jullie Ashtar. Het zal nu niet lang meer duren.

Sananda

Mag ik nu even? Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben het, Sananda en ik wil vertellen hoe blij en opgewonden wij zijn als wij jullie aanschouwen in jullie zeer kwetsbare menselijke staat. Toch vinden jullie de kracht die binnenin jullie zit en die erop wacht om tot uitbarsting te komen. Jullie DOEN het! Jullie lichamen beginnen ook beter te antwoorden op de veranderingen, nietwaar? Jullie zijn Galactische mensen, nooit eerder gezien – een nieuwe schepping, vlak voor jullie ogen en die van ons.

Er wordt zoveel van jullie gehouden op dit moment van grote veranderingen. Jullie krijgen heel veel steun. Allen van het Gezelschap der Hemelen steunen jullie en wij barsten bijna van liefde en bewondering voor onze vrienden en vriendinnen die momenteel in de vorm de opwaardering van alle opwaarderingen tot stand brengen!

Ik weet, Wij weten, dat jullie doodmoe zijn – maar ook daar zal een einde aan komen. Iedereen zal op lijn komen en de galactische Hartslag komt naar jullie toe en wees er alsjeblieft van verzekerd dat verandering plaats zal vinden – wees hier alsjeblieft van verzekerd en ook van het feit dat dit in een oogwenk zal gebeuren.

De tijd van waarschuwen en wee, is voorbij. De partijen hebben allang gekozen. En jullie, mijn vrienden en vriendinnen, hebben ook gekozen, want zelfs achter de sluier zijn jullie formidabele strijders voor het licht die jullie kracht van liefde en vreugde gebruiken en die weven tot een nieuw sjabloon van Nieuw Begin.

Wij houden van jullie met een nooit eindigende liefde. Wij steunen jullie op elk cellulair, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau – als jullie ons daarom vragen! Doe dit alsjeblieft… vraag!!! Laten wij onze harten en handen ineen slaan en samen op mars gaan – rennen – over de geweldig verbluffende regenboogbrug van mede-scheppende inspanningen en wel met gemak en gratie, als een solide muur van liefdeslicht.

Ik houd van jullie. Ik ben hier altijd voor jullie. Praat met mij. Ik kan goed luisteren. Wees in vrede. Voel je goed. Alles verloopt perfect. Alles is goed! Ontspan je en laat de wind alles wegblazen dat jullie niet langer meer dient en stap in de “nieuwigheid” van jezelf, van jullie uitgebreide engel-zelf!

IK Ben jullie Sananda. Voel mijn energie van lichtheid van het hart, en wees in vrede.

http://sananda.website/ashtar-and-sananda-via-galaxygirl-february-5th-2018/