Alahandran: De Herinnering Aan Thuis Doorstralen

Alahandran: De Herinnering Aan Thuis Doorstralen

Gechanneld door: Galaxygirl 7 Juni 2022

Wij voorvaderen van de mensheid spreken nu. (Galaxygirl: Ik zie een verscheidenheid aan soorten wezens die allemaal stralen van liefde. Ze staan in een groep en observeren Gaia en ons.) Degenen van de lagere dimensie zijn niet bij ons. Degenen die negatief hebben ingegrepen voor hun eigen gewin zijn niet op deze plaats.

Ik Alahandran spreek. (Galaxygirl: Ik zie een lange kale man in een blauw pak met grote blauwe ogen die glimlacht door zijn blik. Ik voel dat hij probeert zijn gezicht menselijker te laten lijken, maar het flikkert en ik zie dat zijn ogen vrij groot en donker zijn, maar nog steeds vriendelijk). Ja Galaxygirl, er is hier geen behoefte aan schone schijn. Ik spreek, Alahandran. Wij zijn degenen onder velen die reikhalzend uitkijken naar de wending van de gebeurtenissen. Want wij houden van de mensheid en zijn zeer betrokken bij de voortgang en het succes van dit Aarde ascensieproject. Wij hebben onze tijd, talenten en wetenschappelijke wiskundige vaardigheden geleend om op welke manier dan ook te helpen de mensheid te verheffen.

Galaxygirl: Dank je, Alahandran.(Hij buigt voor me.)

Jij Galaxygirl en vele anderen, jullie houden het licht, miljoenen van jullie, sterk. Het nadert de miljarden. Eén ziel kan onmetelijk veel licht vasthouden. Het is het onmetelijke licht dat nodig is voor het succes van het aarden van de fotonen van de zonnen. (Galaxygirl: Ik zie een helder licht van zonnen die allemaal op een rij staan en licht van het zuiverste wit naar de aarde zenden. Het is zo helder dat ik even niets kan zien, ik ben gewoon licht, in licht, omgeven door licht. Ik ben thuis.)

Ik Alahandran spreek. Geliefden, jullie zijn thuis. Wij stralen jullie de herinnering van thuis. Thuis. Thuis. Jullie zijn hier thuis. Want jullie zijn licht, hier. Het licht is hier. Het is in je, zie je, op dit moment ben je thuis. In dit moment kun je ons voelen, want wij zijn bij jou. Wij zijn jullie sterrenfamilie. Wij zien er hetzelfde uit als jullie, want binnen onze verschillende lichaamspakken zijn ook wij licht. Wij allen ademen collectief licht op jullie, nu, onze liefde op jullie, nu.

(Galaxygirl: Ik zie wezens in alle maten en vormen, allemaal in verschillende uniformen, allemaal zeer intelligente, liefdevolle wezens. Dit lijkt veel op de Star Wars films waar de karakters verschillende verschijningsvormen hebben, maar deze wezens zijn liefdevol, vastberaden, zeer sterk). Wij houden het licht in stand. Wij stralen onze boodschap door deze want de tijd is gekomen voor de lichthouders om meer licht te hanteren.

(Galaxygirl: Ik voel de haren op mijn hoofd branden terwijl zij licht naar ons sturen, ik hoop dat jullie het door deze woorden heen kunnen voelen. Ik zie dat er codes zijn van lichttaal in gouden letters die ons DNA activeren en het innerlijke vuur ontsteken. Ik zie onze chakra’s oplichten en de stralen één voor één aangaan terwijl de mensheid ontwaakt en hun chakra’s op één lijn staan met de zonnen die op één lijn staan).

Het is een grootse kosmische gebeurtenis. De opwinding is voelbaar. Geliefden, jullie zijn de gebeurtenis. Jullie zijn het licht. Wij buigen voor jullie, grote wezens van liefde. We zijn eeuwig dankbaar voor jullie dienst aan het licht. Jullie kwamen hier, jullie boden vrijwillig aan hier te zijn, om van deze plek die zo donker was een plek te maken met alleen maar licht, schoonheid, vrede en voorspoed. Velen van jullie wachten op de grote financiële reset. Wij zien de grote spirituele reset als iets wat het belang hiervan verre overstijgt, want natuurlijk zal met een verhoogd bewustzijn een monetaire en financiële verhoging volgen. Het is als een moeder die de hand van een kind vasthoudt terwijl ze zij aan zij lopen. De moeder leidt (spiritueel ontwaken) en het kind volgt (financieel ontwaken). En zo is alles goed gediend, is alles goed geaard, en is alles goed op weg.

Ik ben Alahandran. Ik ben dankbaar voor deze gelegenheid om te spreken. (Hij krijgt tranen in zijn ogen, zijn grote ogen zijn helemaal waterig). Ja Galaxygirl, je ziet tranen van immens geluk. Mijn achter-achter-achter kleinkinderen zijn op jullie planeet en ik waak over hen. We zijn allemaal zwaar betrokken in dit moment op Gaia, want jullie zijn de vreugde van onze harten.
Ik ben jullie eeuwige Alahandran.

(Galaxygirl: Hij buigt, klopt met zijn vuist tegen zijn hart en stapt terug in het licht.)

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org