Ahanryia Van Het Drakencollectief: De Tijd Van Voorbereiding Is Voorbij

Ahanryia Van Het Drakencollectief: De Tijd Van Voorbereiding Is Voorbij

Gechanneld door: Galaxigirl – 28 Januari 2023

 

Wij draken spreken nu. Ik, Ahanryia, spreek. Ik leen mijn rook, mijn vuur, mijn sluwheid en wijsheid aan het Aarde-Project. De heilige Gaia heeft geroepen en wij Geascendeerde draken hebben geantwoord.

Deze ziet mij als een smaragdgroene vrouwelijke draak. (Galaxigirl: Zij is heel mooi met aqua en geel, en gouden ogen omrand met groen, en lijkt bescheiden van grootte). Laat je niet misleiden door de grootte van een draak, mens. Want niet alles is wat het lijkt. Wij zijn niet gebonden aan de ruimtetijd zoals een menselijke vorm dat is. Wij zijn kneedbaar, veranderlijk, knijpen door wormgaten en zijn groot genoeg om planetaire energieën op te nemen.

De tijd van voorbereiding is voorbij. U bent voorbereid of u bent het niet. Of je bent van het licht of van het niet-licht. Er is geen tijd meer. De tijd van het grote ontwaken is nu aangebroken.

Ik, Ahanryia, spreek namens het Geascendeerde drakenteam dat de kristallen en portaalwevers zijn geweest. Wij hebben interdimensionale roosters geweven. Waar de gaten zijn vullen wij ze met licht, met Bronlicht. Wij zijn Bronwezens. Net zoals jullie Bronwezens zijn. Maar wij herinneren ons onze grote kracht. Wij zien dat velen van jullie zich herinneren. U hoeft geen partner alleen te zijn. Dit is niet langer een eenzame reis. Jullie drakenkrijgers wachten, niet op jullie bevel, maar op jullie kameraadschap. Wij hebben onvermoeibaar met u samengewerkt in de ethers. In de donkere duistere plaatsen schijnen wij ons licht. Dit is een onsmakelijk project geweest, want wij geven de voorkeur aan de lichte en kleurrijke plaatsen. Maar de belofte van de Nieuwe Aarde, de belofte van een nieuwe en betere wereld voedt ons vuur. En onze grootste eer is het dienen van het Bronlicht, de Grote Draak, en dat doen we dan ook.

We achtervolgen de kometen in onze vrije tijd. Let op de groene komeet. Hij nadert en daarmee ook een enorme hoeveelheid van onze energie. Gewoonlijk achtervolgen wij kometen, want wij genieten van de snelheid van de achtervolging en zijn altijd sneller. Het is een groot drakengenot. Net zoals jullie mensen genieten van jullie chocolade en wijn, genieten wij van het achtervolgen van kometen en van het kauwen op de alpenbloemen in onze wereld, die ons als honing smaken.

Er komen meer werelden naar jullie toe. Er komen meer mogelijkheden voor jullie online. Uw creativiteit komt online en daarmee uw kracht. Uw kracht van herinnering.

Wij zien dit nu gebeuren. Wij zijn multidimensionaal. De Aarde is een grote zeef van dimensies, die allemaal in- en uitstromen als watervallen, omwikkeld met tijdlijnen die onmogelijk te voorspellen zijn. Maar weet dat de Bron hier is. De Grote Draak is hier bij ons en steunt ons werk, net zoals jullie moeiteloos worden gesteund door de vleugels van licht die jullie omringen.

Jullie zijn spirituele krijgers, spirituele draken. Velen van jullie zijn zelf draken. In uw huidige tijd en alternatieve dimensies bent u ons geweest. Misschien vliegt u nu met ons in uw drakenvorm, of zit u bij ons, als partners, terwijl wij met u vliegen. Wij zijn niet uw ondergeschikten om te bevelen. Wij zijn niet uw honden om te trainen. Wij zijn de krijger-draken van weleer die terugkeren om de belangrijkste richtlijn te eren, namelijk het leven eren. Om het licht te eren en er meer van te worden. Dit is precies wat we nu doen. Wij zijn niet stil geweest. We hebben gewerkt. Deze vrouw heeft de laatste tijd niet met ons gesproken, maar heeft ons dichtbij gevoeld. Zij heeft glimpen van ons gezien in de lucht die boven haar vliegt terwijl zij haar menselijke wegen bewandelt om haar menselijk leven te doen, die dingen die zoveel tijd en energie lijken te kosten. Laat uw menselijk leven niet het enige leven zijn dat u leeft. Ja, u moet aarden, natuurlijk moet u dat. Maar het is nu tijd dat de mens zijn drakenvleugels vindt en gaat zweven.

Ik, Ahanryia, spreek. Ik adem nu vuurlicht op je kruin. Op je nek nu. Op je hart nu. Op je rug nu. Je staat in vuur en vlam met het drakenlicht van vroeger, herboren. Je bent herboren. Het is tijd voor de interdimensionale vortex van licht om volledig op Gaia te landen en te integreren. Zij die hun begrip willen vergroten, hoeven alleen maar te gaan zitten met deze energieën en zij zullen het begrijpen. Wij zijn lichtstralers. Wij zijn lichtvliegers. Wij draken kunnen worden vertrouwd met de grootste geheimen, want wij dragen onze eigen geheimen. Maar onze innerlijke wonden zijn volledig geheeld en geïntegreerd met ons opgestegen zelf. Wij zien velen van u hetzelfde doen, grip krijgen op de duisternis en deze naar uw licht sturen.

Deze ascensie is een interne aangelegenheid. Het is een planetaire en lichamelijke klus. Het is persoonlijk. Ascensie is diep persoonlijk omdat het zo diep is. (Galaxigirl: Ze toont me een diepblauw alpenmeer met een eindeloze bodem. Ik voel donkere monsters zwemmen in de diepte van het meer). Dit zijn aspecten van menselijke pijn die genezing behoeven, de diepere drakenaspecten die gewond zijn geraakt door angst en hebzucht, door goudzucht en folklore van overheersing. Stuur het uw licht, als mens, stuur het uw licht. Dit zal de genezing versnellen.

(Galaxigirl: Ik stuur een uitbarsting van licht van boven mij tot diep in het water. De watermonsters kruipen eruit en ze worden minder geschubd en misvormd en nu zie ik dat het menselijke kinderen zijn, die huilend op de oever kruipen). Omarm ze. Omhels jullie gewonde zelf. Dit versterkt het licht binnenin. Ieder van u die leest, voelt deze genezing. Het breidt het helende werk van het collectief uit. (Galaxigirl: Ik zie het middernachtelijke blauwe water helder worden en kleurrijke draken vliegen er nu uit naar de hemel).

Bij elke genezing wordt een andere opgestegen draak geboren uit de rijken van de verlorenen. Er zijn nog een paar donkere draken over. Stuur hen de liefde van de mensheid en zie hoe hun ogen veranderen van rood naar vloeibaar goud.

Ik, Ahanryizou ben allang geascendeerd, maar heb uit mededogen gewacht. De schepping wacht niet langer. Vrienden, medestrijders, de tijd van wonderen is aangebroken. Het is tijd om hoog en vrij te vliegen. Het is tijd. Het is tijd.

Ik ben Ahanryia.

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: Reinier