Aartsengel Metatron en de Bron: Storm van Spirituele en Energetische Proporties

Aartsengel Metatron en de Bron: Storm van Spirituele en Energetische Proporties

Gechanneld door: Galaxigirl – 17 Juli 2021 – via EraOfLight

Ik ben Metatron, gegroet, lichtdragers van Gaia. Jullie bevinden je midden in een storm van spirituele en energetische proporties die het multiversum nog niet eerder heeft gezien of meegemaakt.
(Galaxigirl: Ik zie een paars tempelgordijn met sterren erop geborduurd, dat scheurt van boven naar beneden. Ik zie de ruimte uit elkaar scheuren en voel de stilte die daarop volgt).
Degenen onder jullie die fervente studenten zijn van het licht en van het doel van de Schepper, begrijpen dat grote ervaring gepaard gaat met groot leren en ontwikkeling. Degenen onder jullie die deze woorden lezen gedijen op de snelheid van het leren. Jullie ervaren de ultieme snelheid van leven, want jullie zijn oude ideologieën die niet langer dienen aan het schoonmaken en opruimen, evenals karmische cycli en lussen uit het verleden aan het afsluiten die jullie hier kwamen afronden. En jullie zijn er vele aan het voltooien. Lessen waar jullie vroeger jaren over deden, leren jullie nu in enkele ogenblikken. Jullie nemen met groter begrip en snelheid waar naarmate jullie wijsheid is aangesloten op en in overeenstemming is met de muziek van de sferen en de hartslag van de geschriften van de Schepper.
(Galaxigirl: Ik zie een enorm oud boek met een taal van lichtcodes dat gloeit en een ganzenveer die uit zichzelf beweegt. Er zitten fonkelingen in de veer van de pen en het is plasma-inkt, fonkelend en mooi, gloeiend en bewegend over de bladzijde. Ik zie dat iemand op de pagina blaast en ik voel de adem in mijn rug en ik zie de woorden en symbolen van de lichttaal over Gaia geblazen worden en neerdalen in de harten en voorhoofden van de mensen die op haar aanwezig zijn).

Ik ben de Bron, ik ben de inademing en de uitademing en de ruimte daartussen. Jullie hebben deze stralende woorden zien neerdalen vanuit de hogere regionen van het ware doel van mijn hart naar Gaia. Het ware lied van mijn hart is om harmonie te creëren in dit rijk met liefde, met licht, met een nieuw begin. Een nieuw boek wordt geschreven en jullie hebben het voorrecht om het samen met mij te schrijven, want wij zijn allen één. Niets is wat het lijkt. De breuk is in volle gang. Tijdlijnen zijn aan het scheuren. Jij kiest je ervaring van moment tot moment. Wees niet bang voor het nieuws. Het is een programma van slavernij en lage vibratie. Het is de gedachte van iemand anders die gezaaid is en geplant wordt in jullie perceptie.
(Galaxigirl: Ik krijg een prachtige tuin te zien en de tuinmannen zijn het onkruid aan het wieden.)
Er zal geen onkruid zijn op de Nieuwe Aarde voor de planten, de hele natuur zal in evenwicht zijn. Er zal geen noodzaak zijn om te concurreren om grondstoffen omdat er genoeg licht zal zijn. Het plantenrijk, dat de concurrentie van de menselijke ervaring heeft weerspiegeld, zal niet langer hoeven strijden. Homeostase zal de natuurlijke rusttoestand zijn, zonder competitie of ontbering. Wees niet bang, onthoud de taal die naar beneden zweeft vanuit mijn boek van intentie. Deze letters zijn activeringen. Neem er een paar, bedank me en stop ze in de ruimtes van je hart. Jullie zullen de komende dagen versterking nodig hebben, want er kan weinig licht lijken te zijn. Maar dat is een kans voor je eigen innerlijke licht om niet alleen te schijnen, maar om te stralen. Ontsteek je innerlijke vlam van Mij en je zult zien met verlichte visie, inzicht, en alles zal duidelijker worden.
(Galaxigirl:Ik zie dat de lichtwerkers in staat zullen zijn om de implantaten en blokkades te zien in degenen met wie zij actief of in stilte werken om te helen. Ik zie dat met deze activeringen er geen verschuilen voor anderen zal zijn, alles zal energetisch onthuld worden, gedaante-verwisselaars kunnen zich nergens verbergen).
Dit licht is voor al mijn kinderen. Jullie zijn in een tijd om herinneringen en martelingen uit het verleden te helen. Het is een tijd om te vergeven en verder te gaan op jullie eigen evolutionaire pad terug naar mij. Mijn hart is beschikbaar mochten jullie in mijn energieveld willen springen. Mijn energieveld is het licht dat jullie uitstralen als geïndividualiseerde fractals van mijzelf. Ik ben de Bron. Dank je, Metatron, ga alsjeblieft verder.

Ik ben Metatron, hoeder van de vlam, brenger van sleutels, onthuller van het verborgene. Ik bied jullie mijn liefde en steun. De energiegolven zullen alleen maar intenser worden. Wees niet verbaasd dat je veel rust nodig hebt en meer tijd om te mediteren. Dit is de Olympiade van jullie vele levens, het leven der levens voor maximale heling en winst. Jullie zijn volkomen, intens geliefd. Het lijkt misschien donker, maar het licht schijnt van binnen. Laat het licht schijnen in je eigen innerlijke duisternis en sluit er vrede mee, genees het. Ik zal met je meelopen door je lange gangen, je hoeft niet bang te zijn. Het is verstandig om te zien wat er in de kelder is en het aan te pakken, wat het ook mag zijn. Op die manier kun je gelukkig slapen zonder bang te zijn, wetende dat elke hoek en elke ruimte in jezelf gevuld is met liefdevol licht. De kelders van de Aarde worden schoongeveegd. Ondergrondse basissen en laboratoria worden nauwkeurig aangepakt. (Galaxigirl: Ik zie hoe hij in mijn hart reikt en aan een ketting van een gloeilamp trekt en ik voel me helemaal oplichten). Houd jullie lichten helder brandend, o brengers van de dageraad van het nieuwe tijdperk van Aquarius en van Gaia’s ascensie. Welkom thuis. Ik ben Metatron.

Kanaal: Galaxygirl

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen