Wij Strijden voor Het Licht. Wij Strijden voor de Kinderen. Wij Strijden voor Iedereen.

Wij Strijden voor Het Licht. Wij Strijden voor de Kinderen. Wij Strijden voor Iedereen.

13 Februari 2021 – Galactische Federatie

Wij Staan Verenigd. Het einde is nabij voor de duisternis.

Je gerechtvaardigd voelen in het veroordelen van een ander voor iets wat je ge-loofd dat ( gelogen is ) hebt dat zij verkeerd hebben gedaan toont aan dat je niet begrijpt hoe dit energetisch hologram werkt, aangezien je uitnodigt en vraagt om meer van datgene waarover je oordeelt om in je leven te verschijnen zonder het zelfs maar “echt in de gaten te hebben”. ALLE oordelen gaan uitsluitend over onze eigen niet-geheelde disharmonische energieën die we nog steeds vasthouden en die daarom naar ons worden “teruggespiegeld”.

Het GEHEIM is om te beginnen elk oordeel over jezelf en anderen op te vangen en het automatisch om te buigen in Mededogen. Dit snijdt het “innerlijke” energetische koord door en bevrijdt je van het aantrekken van meer van datgene waarover je hebt geoordeeld naar je toe.

Wanneer iemand dit Innerlijk begrijpt, zal alles in zijn leven energetisch ten goede verschuiven, omdat we allemaal geprogrammeerd zijn om dit te doen, wat eigenlijk 180 graden het tegenovergestelde is van werkelijk in Vrede zijn en een leven van tevredenheid leiden door werkelijk iedereen Lief te hebben die zich als onze leraar in dit hologram vertoont. COMPASSIE is het nieuwe machtsmiddel.

Praten over iets duisters en het verspreiden van het duister zijn twee verschillende dingen. Dit nieuwetijds gedoe over dat we het gewoon luchtig moeten houden en niet in de details moeten treden, is een psyops-programma dat door de regering is opgezet. Gewoon een ander programma om ons denken te sturen. Een deel van preventie is bewustwording. Dat is het huidige proces waar we in zitten met duistere cabal en illuminati leden. Intuïtie heeft veel meer waarheid en kennis om ons te leiden dan de huidige menselijke basiskennis en programma’s.

Hoe het te stoppen, de eerste stap is om erover te spreken. Er is niets LAAG-VIBREREND over het verspreiden van bewustzijn AKA licht op het onderwerp en de kwestie. Daarom heet het LICHTWERK, omdat ik en anderen als ikzelf het licht van de waarheid en het bewustzijn verspreiden over de duistere zaken en de lelijke waarheid. De enige lage vibratie shit zijn jullie valse lichtwerkers die proberen te ontkrachten en te discussiëren met ons ECHTE STERRENZADEN die hier geïncarneerd zijn om de grondkracht te zijn om het CABAL systeem te doorbreken.

Een ware verlichte ziel kent de waarheid en discussieert niet over pedofilie of verdedigt pedofielen en het schaden van kinderen, mensen en andere voelende wezens van God Bron. Ik WEET zeker dat er meer dan 100 miljoen cabal leden zijn en ze zijn overal in onze samenleving vermomd als jullie familieleden, vrienden, collega’s en social media vrienden. Waarheid is waarheid, hoe je het ook bekijkt. DE LELIJKE WAARHEID IS NOG STEEDS DE WAARHEID. De ziel kent de waarheid omdat we rechtstreeks verbonden zijn met GODS BRON ENERGIE met NUL BLOKKADES. Wij zijn de ECHTE LICHTWERKERS VAN DE WERELD. WIJ KOMEN OP VOOR HEN DIE NIET MET ANDEREN KUNNEN SPREKEN EN INSPIREREN  OM HETZELFDE TE DOEN. Wij zijn de golf van licht die de duisternis ontmaskert en wij zijn hier om de FAKE FALSE LICHTWERKERS te ontmaskeren die vechten en ruzie onder ons willen maken en ons vertellen dat wij LAGE VIBRATIE zijn. Degenen die over een lage vibratie spreken, leven op een LAAG VIBRATIONEEL NIVEAU. Jullie spreken daarover omdat jullie je duisternis weerspiegelen. Jullie geven jezelf zo gemakkelijk bloot.

Lichtwerk is niet altijd EENHOORNS en MUFFINS. Bewustwording vergt moed en lef zoals je niet zou geloven. We worden bespot, gehaat, geëxcommuniceerd uit onze families, ontslagen van banen, zwart gemaakt uit de maatschappij en verteld dat we een soort van ALUMINIUM HOEDJES DRAGENDE MAFKEZEN zijn omdat dit het laatste toneelstuk is van de CABAL. Dit is om de LICHTWERKERS hun VIBRATIE te laten verlagen door met ons te redetwisten of te proberen ons te triggeren.

Leuk gedaan, maar ik ontmasker jullie beweging nu. Zij zijn CABAL-LEDEN van een laag niveau en zij vermommen zich als lichtwerkers.

Licht kent en ziet duisternis op een miljoen mijl afstand. We voelen het omdat het het directe tegenovergestelde is van het licht. Het is de tegengestelde polariteit vanons, dus we zien het aankomen.

Nu dat we ons bewust zijn van jullie allemaal, weet dat jullie optreden voorbij is en jullie niet zullen winnen.

Wij vechten voor wat juist is. WIJ VECHTEN VOOR ANDEREN. WIJ VECHTEN VOOR HET LICHT. WE VECHTEN VOOR DE KINDEREN. WIJ VECHTEN VOOR HET ZINLOOS AFSLACHTEN VAN DIEREN. WIJ STAAN VERENIGD ALS EEN ONEINDIGE KRACHT VAN LICHT, GEZONDEN DOOR GOD ZELF. JULLIE ZULLEN ONS NIET VERSLAAN. JULLIE ZULLEN ONS NIET BESMETTEN. JULLIE ZULLEN ONS NIET ONTKETENEN.

WIJ STAAN VERENIGD

HET EINDE IS NABIJ VOOR DE DUISTERNIS.

Het is zo en zo is het

Auteur: Sean Christopher

Artist Afbeelding: @indg0

Bron

Vertaling: Martien