Wij staan aan Het Begin van een Hele Nieuwe Realiteit op Deze Planeet

Wij staan aan Het Begin van een Hele Nieuwe Realiteit op Deze Planeet

We weten dat we in het jaar 2012 zijn begonnen met reizen door het diepste deel van de Fotonengordel waar deze hogere frequenties vanuit onze Centrale Zon stromen. Dit is het tijdperk van Waterman. We zullen de komende 2000 jaar in dit Nieuwe Tijdperk van de werkelijkheid zijn.

We staan aan het begin van een hele nieuwe realiteit op deze planeet. Ons zonnestelsel maakt deel uit van een veel groter zonnestelsel genaamd de Pleiaden, de Zeven Zusters die rond hun zon Alcyone draaien.

Onze planeet draait elke 365 dagen om onze zon en onze zon maakt elke 25.630 jaar een omwenteling rond Alcyone, Alcyone maakt elke 225 miljoen jaar een omwenteling rond het centrum van de Galaxy.

Op 21 december 2012 zijn we de Precessie van de Equinox gepasseerd, wat het begin was van een hele nieuwe cyclus, het begin van een heel andere realiteit. Het einde van een omwenteling van onze zon rond Alcyone en het einde van een omwenteling van Alcyone rond het centrum van de Galaxy.

Een nieuw tijdperk in Waterman…Vergeet niet dat elk sterrenbeeld een bepaalde frequentie afgeeft, een andere werkelijkheid, dus het zou zinvol zijn als we de overgang naar Waterman zouden maken en we een hele nieuwe werkelijkheid zouden ontvangen.

Wat de Precessie van de Equinox betekent is dat de Aarde 25.630 jaar lang een cyclus rond alle 12 sterrenbeelden voltooit. We brengen 2000 jaar door met het geven of nemen van een paar jaar in elk tijdperk, in elke constellatie.

We hebben net het Tijdperk van Vissen verlaten in 2012, dat ging over controle en onderdrukking, een laagfrequente werkelijkheid. Dus als je erover nadenkt is het een wonder dat deze buitenwereldse controleurs religie hebben ontworpen? Is het dan een wonder dat ze een verlosser hebben verzonnen voor de laatste 2000 jaars cyclus van Vissen?

Elke grote cyclus van transformatie komt met een knal binnen en is meestal vrij gelijkaardig. Dat wil zeggen, onze huidige situatie die we meemaken. Voortdurende oorlog, de radicalisering van ons wereldklimaat, armoede, de destabilisering van samenlevingen, ziekten, pandemieën, het smelten van ijskappen en de stijging van de zeespiegel, enz. We ervaren het inluiden van een wereldwijde reset. Wat we in feite zien en ervaren is wrijving tussen frequenties en in deze lagere sferen komt die wrijving helaas in de vorm van catastrofale gebeurtenissen.

Alle historische tekenen van een ineenstortende samenleving zijn duidelijk. Dat betekent dat de structuren die niet meer duurzaam zijn, zullen wegvallen. Wij moeten leren van de fouten van onze voorouders, anders zijn we gedoemd ze te herhalen. Maar, dit Menselijk Ontwaken verandert het hele spel. Dat betekent dat de elite die ontsnapt is en de Grote Zondvloed van Atlantis overleefd heeft, deze keer niet de enige met de kennis zal zijn.

Terwijl in deze 2000 jaar durende periode van deze intense hogere frequenties die door deze Fotonengordel worden opgewekt de mensheid het overbrengen van het hogere bewustzijn in ons DNA ervaart. Het is geen toeval dat de mensheid op een monumentale schaal wakker wordt voor onze waarheid. Al het menselijk DNA zal een nieuw trillingspatroon van extreem hoge intelligentie absorberen.

Wij ervaren op dit moment een wereldwijde reset, veroorzaakt door de expansie van energie. Dit gebeurt wanneer energie zich uitbreidt, zich uitbreidt en naar buiten duwt waardoor de vorige werkelijkheid in elkaar stort. Deze duistere, oude, diepgewortelde patronen ontbinden zich vlak voor onze ogen. Wanneer er een begin van een nieuw begin is, brengt dit de conclusie van verouderde omstandigheden met zich mee.

Wordt 2020 het jaar van de fysieke Ascensie? Velen laten los wat onze evolutie beperkt en als we ascenderen naar hogere frequenties en bewustzijn bandbreedtes worden de lagere frequenties vervangen door die hogere frequenties die op hun beurt weer hogere vormen van werkelijkheid met zich meebrengen. Dat wil zeggen, door zich te ontdoen van die dichte 3D energieën maakt het ruimte voor meer licht, wat een hogere frequentie is. Dit gebeurt met de mensheid op moleculair niveau, wat betekent dat onze cellen minder verhard worden, ze scheiden en absorberen dit licht, dat uiteindelijk ons lichaam naar ons toekomstige zelf transporteert.

Binnen deze voortdurende ineenstorting en uitdijing zien we dit ongelooflijke Universum zichzelf herscheppen. We laten oude verouderde patronen, gedachtevormen, obsessies, negatieve emoties en alle bagage uit het verleden los die is opgeslagen en overgedragen van leven naar leven. Velen zullen zeggen… al jullie lichtbrengers-, sterrenzaden enz. moeten niet in het duister blijven tasten, jullie zijn hier om de vibratie te verhogen en daar is een reden voor, en die reden is een missie om het huidige controlesysteem te destabiliseren, dat uiteindelijk een hogere realiteit zal brengen. Het is het doel waarom velen van jullie hier zijn, het is jullie spirituele toewijding om de mensheid te verplaatsen naar een meer harmonieuze beschaving. Begrijp je?

Terwijl deze 3D globale Matrix in elkaar stort, zien we de illusie vervagen. Tijdens deze ongelooflijk vluchtige tijd van snelle veranderingen zal alles wat niet met de waarheid resoneert, wegvallen. Met alles wat verandert in de wereld worden we verfijnd en veranderen we van koolstof naar kristallijn, allemaal in onze fysieke vorm. Nogmaals, dit is nog nooit eerder gedaan in zo’n fysiek, dicht omhulsel.

We staan aan de rand van een Nieuw Tijdperk, een Nieuw Tijdperk en het Tijdperk van de Waterman zal anders zijn dan we ons ooit zouden kunnen voorstellen. We zijn hier allemaal om de mensheid en de Aarde te laten overgaan naar een hele nieuwe werkelijkheid, een hogere werkelijkheid en we weten allemaal dat overgangen ruw kunnen zijn, dus maak jullie riemen vast.

Auteur: Danielle Noel

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien