Tweeling Vlam 5D Verbindings Tools

Tweeling Vlam 5D Verbindings Tools

Er zijn veel geleide meditaties op YouTube die je zullen helpen om verbinding te maken met jouw tegenhanger & zijn echt een goede plek om te beginnen, zodat je kunt oefenen met visualisatie. Dit is een spier die je dient te trainen, dus maak het verbinden met jouw tegenhanger in 5D deel van jouw dagelijkse routine.

Jouw tweeling’s energie heeft een unieke karakteristiek die onmiskenbaar & gemakkelijk te herkennen zal zijn voor jou. Wij hebben de neiging om hun energie te voelen op een chakra punt – meestal het hart (voor mij de zonnevlecht) – wanneer hun energie binnenkomt zal het voelen als een tintelend, uitstralend, zelfs trekkend gevoel. Je kunt een brandend gevoel krijgen in het chakra of suizingen van energie voelen als een laserstraal. Dan word je je ook bewust van hun energie signatuur die binnenkomt. Deze energetische verbinding voelt heel goed aan – voor mij is het een beetje als dronken worden, alsof je gelei-achtig wordt. Wanneer je voelt dat deze verbinding plaatsvindt, experimenteer dan met het terugsturen van liefde via je verbonden chakrapunten of eventuele berichten die je telepathisch wilt versturen. Wanneer deze energie binnenkomt, concentreer je er dan echt op en ga je er in baden zodat je het meteen leert herkennen.

Zodra je de energie herkent, kun je proberen deze naar believen in te roepen. Dit is meestal makkelijker in de avond (ik denk omdat het waarschijnlijk is dat jullie beiden op hetzelfde moment aan het relaxen zijn). Breng je bewustzijn naar het chakra waar je meestal jouw tweeling voelt (ga mee met het hart als je het niet zeker weet), en probeer echt de energetische verbinding te zien. Zie een lichtstraal uit jouw hart komen en je verbinden met je tweeling. Probeer jouw tweeling zo duidelijk mogelijk in je gedachten voor te stellen en roep zoveel mogelijk details op. Zeg in je geest: “Ik roep de energie van [naam] op”. Zie hoe dit voelt. Het kan een oefening vergen voordat je hun energie naar believen kunt oproepen.

Gebruik kristallen voor het versterken van de intuïtie & voor de liefde, zoals heldere Kwarts, Anethist, Maansteen & Rozenkwarts. Houd ze onder je kussen om de astrale verbinding te stimuleren. Je kunt een kristal programmeren om te helpen met je 5D verbinding. Plaats het kristal op je 3de oog & verklaar “Ik programmeer dit kristal om te helpen met de niet-fysieke verbinding die ik deel met mijn geliefde”. Draag dit kristal elke dag & stel de intentie om je 5D verbinding te verbeteren.

Via @Divinefeminineuk

Bron

Vertaling: Martien