Sterrenzaad -Lichtdragers

12 December 2020

Sterrenzaad -Lichtdragers

21 december, dit is de dag van de Grote Samenloop van Jupiter en Saturnus om precies 05:00 PM – 05:45 PM Pacific Time dit gebeurt eens in de 20 jaar Op hun hoogtepunt, zullen ze slechts 0,1 graden van elkaar verwijderd zijn.

Nu deze dag nadert, komen ook de angst en de ongerustheid van sommigen naar boven. Velen Channelingen hebben voorspeld dat dit het teken is van het einde der tijden of de dag van de grote zonneflits of de Grote Reset… Wel, het is mogelijk. Alles is mogelijk. Of het kan gewoon een gewone dag zijn. Zonsopgangen en zonsondergangen… Het is mogelijk. Alles is mogelijk… We leven in een Multiversum met meerlagige frequenties en resonantie. Tijdlijnen voor elk individu zijn gevarieerd en speciaal op basis van ieders focus en frequentieniveau.

Wat zijn de belangrijkste vragen die je jezelf diep en eerlijk moet stellen, vooral voor lichtdragers op Gaia zijn… Welke mogelijkheid geef je de voorkeur? En waarom wil je dat het gebeurt? Waarom wil je een zonneflits om de hemel te verlichten? Of waarom wil je niet dat er een zonneflits gebeurt? Waarom wil je dat de wereld abrupt verandert? Of waarom wil je dat het hetzelfde blijft? Waarom heb je op tijd een teken nodig om te veranderen hoe je de wereld met een nieuw stel ogen bekijkt?

Als een zonneflits of zelfs het einde van de wereld of zelfs het begin van de nieuwe schepping zal gebeuren op 21 december of morgen of vandaag, maakt het dan echt uit? Maakt het echt uit voor een oneindig lichtwezen zoals jij? Wat is jouw dominante frequentie gedachte en emotie over deze dag? Vragen die je alleen in jezelf kunt beantwoorden. Want alles is binnenin je.

Zelfs de verandering waar we naar verlangen in deze wereld begint binnenin ons allemaal.

In het hogere bewustzijnsveld, is alles een proces, het leven is een proces, het bestaan en de evolutie is een lang moeizaam proces. De Bron weet hoe te wachten. Gaia weet hoe ze moet wachten. Engelen weten hoe ze moeten wachten. Wat belangrijk is voor de hele schepping is om het proces van dag tot dag te doorlopen. Laat het leven leven zijn. Laat de evolutie zijn natuurlijke weg vinden. Vertrouw op het proces van het leven, wat het ook is. Leven in het moment. Het zien van de schoonheid en het contrast in alles zonder oordeel in iemands oog is extreem krachtig in deze tijd van onrust.

Waardering van het huidige moment is de sleutel tot alles. Er is geen toekomst, er is geen verleden. Er is alleen het huidige moment. De schoonheid van het huidige moment is een krachtig instrument in elke onzekerheid.

Er zijn verschillende resetten en wereldwijde vernietiging geweest met Gaia. Gaia kon zich niet weer een andere veroorloven. Daarom riep ze om hulp. Bron antwoordde de raad had een plan gemaakt. Welwillende lichtkrachten sturen hun beste vertegenwoordigers als sterrendragers in menselijke vorm. Zodat er geen wereldwijde vernietiging meer zou plaatsvinden. Zodat liefde, licht en begrip op Aarde zullen heersen. Er zullen natuurrampen zijn als Gaia haar 3-D huid verbrandt, maar geen wereldwijde vernietiging meer. Dat zal nooit meer worden toegestaan uit respect en liefde voor Gaia’s gebed.

Als er iets groots zou gebeuren op deze dag van de conjunctie… zal het de verschuiving van het bewustzijn zijn. Het zal het begin zijn van een nieuw begrip van hoe het leven werkelijk stroomt. Het is het begin van het tijdperk van de Aquariaanse kijk op het leven voor de meerderheid van de aardbewoners. Het zal dan beginnen met het in evenwicht brengen van mannelijke en vrouwelijke energie.

Het zal voor velen van ons tijd zijn voor grote tijdlijn verschuivingen. We zullen in de tijdlijn worden geplaatst waar we veel mee te maken hebben. Maar toch, het zal tijd kosten. Niet zomaar een dag. Als lichtdragers is het de tijd van jullie IK BEN aanwezig om echt te beslissen op welke tijdlijn jullie echt willen zijn om de evolutie van jullie ziel voort te zetten. Maar deze tijdlijn verschuiving gebeurt eigenlijk dag na dag, minuut na minuut door elke beslissing die je in dit leven neemt.

Nogmaals, als er iets groots zal gebeuren op 21 december is het de grote verschuiving van het massabewustzijn en de uitgebreide tijdlijn verschuiving voor velen van ons. Laat geen angst toe. We moeten gewoon vertrouwen hebben in het leven. Vertrouw op de liefde van de Schepper Bron voor ons allemaal.

Alles wordt gedaan voor ons grote goed en voor de uitbreiding van het leven. Voor deze 21e December zullen jullie je meer en meer bewust zijn van je innerlijke gedachten en emoties.

Jullie zullen je meer en meer bewust zijn van de dingen om je heen. Jullie zullen meer controle krijgen over jezelf.

Dit is de verschuiving. Dit is ascensie. Het is het toegenomen bewustzijn van jullie hele wezen en al jullie energetische lagen. Het bewustzijn van het voedsel dat we eten. Het bewustzijn van gewoontes die we hebben. Het is een verhoogd bewustzijn van onze verbinding met de natuur en de wereld om ons heen. Het is het verhoogde bewustzijn van onze gidsen, hogere zelf, en overgevoeligheid. Ascensie is ons toegenomen bewustzijn van onze ware plaats in deze wereld en daarbuiten, die voor velen zal beginnen op 21 december 2020. Of helemaal niet. Het maakt niet uit. Waar het om gaat is wat je van binnen gelooft. We hebben allemaal de kracht om onze eigen realiteit te creëren. Dat kunnen we elke minuut van de dag doen.

Zorg voor jullie allemaal.

Moge de Bron met ons allen zijn.

Namaste.

Dezmein Bluray

Bron

Vertaling: Martien

 ♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien