Lord Ashtar, De Galactische Federatie van Licht: “21 december …………

Lord Ashtar, De Galactische Federatie van Licht:
“21 december, een Zonnevlam en Nog Zoveel Meer Op Komst”

via Lynne Rondell – 4 December 2020

Hallo dierbaren, ik ben het Lord Ashtar samen met de galactische federatie van licht.

We zijn zo blij dat wij beide vandaag tot jullie komen via deze channelaar. Wij willen jullie vandaag spreken over dingen die aan de hand zijn, op jullie planeet.

We willen vandaag met jullie spreken over datgene wat jullie doormaken is om jullie zeer snel vooruit te helpen en we willen vandaag ook met jullie spreken over energieën die het zonnestelsel binnenkomen en dat zijn energieën die binnen jullie zonnestelsel die binnenkomen om jullie de maand December te helpen met het daadwerkelijk vooruitgaan in jullie ascensie.

We willen het ook graag hebben over de zonnevlam en de zonne-uitbarsting van 21 december, dus we kunnen daar nu over beginnen te spreken. We willen jullie vertellen dat het geen grote zonnevlam of zonne-uitbarsting is, maar dat het een veel grotere hoeveelheid energie is die van de zon komt en dat het in of rond 21 december komt, aangezien jullie een samenstand van planeten hebben.

Ze lijnen zich ook uit om de energieverschuiving en de energie-boost te ondersteunen, we gaan zeggen dat jullie allemaal echt op veel verschillende manieren vooruit moeten gaan, maar deze energie-boost gaat veel van de mensen die nog steeds slapen, pushen. Het gaat ze wakker maken en het gaat feitelijk het bewustzijn openen van een heleboel van jullie die moeten verschuiven, we zullen zeggen, uit die derde dimensie matrix en paradigma.

Dit gaat jullie denken verschuiven, dit gaat jullie navigeren veranderen, dit gaat een uitbarsting van licht zijn wat al die energie is, een zeer hoogfrequente uitbarsting van licht die de planeet gaat raken. Het gaat jullie bewustzijn veranderen, ieder van jullie en het collectieve bewustzijn van de mensheid gaat jullie naar boven verplaatsen

Het gaat jullie bewustzijn verruimen en het gaat jullie die schok geven die sommigen van jullie nodig hebben om echt op weg te gaan met jullie ascensie. Degenen onder jullie die luisteren naar deze channelaar en andere channelaars en anderen die boodschappen doorgeven zijn al wakker, jullie zijn al bij bewustzijn, jullie doen al het werk om jezelf echt te veranderen op deze reis van ascensie.

Jullie zullen andere dingen hebben die binnenkomen voor jullie, want dit hoogfrequent trillend licht dat binnenkomt, gaat iets anders doen voor ieder van jullie. Het is echt om het collectief van de mensheid te bewegen om hun bewustzijn te openen en te verplaatsen naar een hogere dimensionale frequentie, zullen we zeggen maar werkelijk om hen te openen en te verplaatsen uit de derde dimensionale gedachten en die derde dimensionale matrix en paradigma waar ze al zo lang in hebben gespeeld, om hun bewustzijn uit te breiden naar dat van andere, om het licht voor veel van degenen die slapen binnen te laten komen en om hen echt hulp te bieden op het pad naar ascensie.

Er is geen angst tijdens deze ontploffing op 21 december of daaromtrent, er is geen angst dat het schadelijk zal zijn. Dat is het niet, het is alleen maar om het bewustzijn van de mensheid, het hele collectief opwaarts te helpen bewegen. Het is om veel mensen open te stellen voor het weten van wat er aan de hand is en het zal sommigen in staat stellen om hun bewustzijn te verruimen, om ook het herinneringsproces te starten, misschien waar ze in vorige levens zijn geweest of waarom ze hier beneden zijn op deze reis?

Dit is een hele grote. Velen van jullie zullen zich eindelijk realiseren waarom jullie hier beneden zijn, op deze planeet, op dit moment, omdat ieder van jullie erin is gesprongen om van dienst te zijn en om deze rit naar de vijfde dimensie te maken, velen van jullie zijn lichtwerkers, veel van jullie sterrenzaden en veel van jullie wegwijzers en jullie gaan online komen om van dienst te zijn.

Er zijn een heleboel verschillende dingen die gaan gebeuren met deze december energieën omdat ze vrij krachtig zullen zijn. Een ander punt dat we willen maken, is dat jullie voorwaarts beginnen te gaan om ook meer van de waarheid op je planeet te weten te komen, want er is jullie een hoop onwaarheden verteld, jullie zijn al heel lange tijd over duistere wegen geleid.

Dit zal beginnen te eindigen, op 21 december. De herinnering zal ook beginnen met het doordringen van de waarheid over wat er op jullie planeet gebeurt. Er zullen veel onthullingen komen in januari en volgend jaar zullen er veel onthullingen komen over wat er echt aan de hand is. Veel van degenen die een aantal zeer duistere spelletjes spelen zullen niet alleen worden blootgesteld, maar ze zullen ook worden opgemerkt voor wie ze zijn en veel van hen zullen worden opgepakt en niet in staat zijn om hun zeer duistere heerschappij voort te zetten.

Jullie zitten op een ander niveau, we gaan vertellen over de dingen die zich op de planeet afspelen, zodat jullie zelf kunnen gaan zien en geloven wat er echt aan de hand is. Dus het gaat verder met uitrollen, december gaat “rocky” vibrerende mogelijkheden hebben en energetisch omdat er een heleboel zeer sterke energieën naar beneden komen op de planeet, maar het gaat jullie allemaal helpen om naar boven te verplaatsen. Het is niet nodig om bang te zijn, het is niet nodig om te denken dat er iets ergs gaat gebeuren. Dat is het niet, het zullen gewoon veel meer energieën zijn die inslaan voor jullie ascensie.

Er komen ook energieën van buiten jullie zonnestelsel, ook van ver buiten jullie zonnestelsel. Ze komen binnen om jullie allemaal te helpen met jullie herinneringen, ze komen binnen om jullie allemaal te helpen wakker te worden en te beseffen wat er echt aan de hand is, want er zijn er nog zoveel van het collectief die nog slapen.

Een van de belangrijkste dingen, het Collectief van Licht, het Hoge Collectief van Licht, Galactische Sterren Naties en een heleboel verschillende Raden van Licht, ze maken zich zorgen over de massa’s die wakker worden en dat het nogal snel moet gebeuren in plaats van jaren en jaren en jaren te wachten omdat ze deze ascensie niet zien als een slepend proces van levens en levens, zij zien het als een korter proces en ze zien dat de tweede en derde golf ook heel snel zou kunnen opstijgen.

Deze energieën die binnenkomen zullen voor jullie allemaal anders zijn, ze zullen jullie allemaal opwaarts verplaatsen, ze zullen jullie allemaal helpen om jullie bestemming te realiseren, jullie reis hier beneden op dit planeetvlak. Ze geven een groot aantal van jullie wat herinnering, ze gaan jullie meer laten zien in de manier waarop jullie je voelen over wie jullie werkelijk zijn.

Deze december heeft een heleboel prachtige energieën die binnenkomen, maar er zullen veel pieken en dalen zijn, jullie zullen ascensie symptomen hebben, jullie zullen je uit je lichaam voelen en licht in het hoofd op momenten dat de explosies binnenkomen, dan kunnen jullie je erg moe en slaperig voelen, jullie zullen misschien veel moeten rusten en jullie zullen misschien ook geen zin hebben om veel te eten.

Want het licht dat in jullie lichtlichamen gaat komen, gaat binnen komen en het blijft daar zitten tot het kan worden geassimileerd, maar het zal niet te veel zijn. Sommigen van jullie gaan een buitengewone hoeveelheid licht opnemen, jullie hebben al veel van het zuiverende werk gedaan en zijn goed op weg naar deze ascensie, anderen van jullie gaan een beetje energie opnemen en daar werk je mee.

Iedereen is hier anders, er is geen goed, er is geen fout, het is niet dezelfde reis want ieder van jullie heeft een andere reis van hoe je deze ascensie ook gaat ervaren.

Er zullen enkele symptomen zijn die dit kanaal zal doorgeven met informatie daarover, maar we willen jullie vertellen dat jullie een heleboel prachtige dingen hebben die gaan gebeuren in december, het gaat echt een van de grootste veranderingen in het bewustzijn tot nu toe zijn. Wij hebben een paar grote veranderingen meegemaakt. We zien wel dat jullie, niet allemaal, maar wel velen van jullie enorme zuivering hebben gedaan en jullie hebben echt veranderd hoe jullie denken en jullie hebben echt een andere manier gevonden om naar de buitenwereld te kijken en veel van jullie zitten meer in je hart.

Dit gaat jullie in staat stellen om echt te centreren in dat hartchakra en in je hart, dit gaat jullie in staat stellen om daadwerkelijk een vibrerende verhoging te doen, een verhoging van jullie frequentie die belangrijk is en die hand in hand moet gaan met alle andere dingen die jullie doormaken.

December is zoals we al eerder zeiden een maand om niet te vergeten, het wordt een prachtige maand van buitengewone veranderingen en verschuivingen. We kijken er naar uit om veel berichten door te brengen via dit kanaal. We zijn hier bij jullie, we helpen jullie op weg. De galactische federatie van licht en ik zijn allebei toezichthouders.

We zien dat jullie in orde zijn, we halen uit jullie zonnestelsel en van jullie planeet wat jullie niet dient. We hebben dat nog steeds lopende want het zal nog een tijdje duren. Het kan intenser worden als jullie ook naar boven beginnen te verschuiven, want de duistere negatieve ET’s willen deze ascensie niet. Ze willen niet dat jullie allemaal het niveau van vrijheid hebben dat jullie echt verdienen en het niveau van vrijheid dat jullie echt altijd hebben gehad, maar dat zij voor jullie verborgen hebben gehouden.

Er zijn veel veranderingen gaande. Het is allemaal prachtig, het is allemaal goed, er komt niets ergs aan op 21 december, er zijn geen black-outs, er zijn geen drie dagen duisternis, er is niets van dat alles, er is gewoon prachtige energie van de zon en prachtig licht dat doordringt tot jullie allemaal.

Ik Lord Ashtar, samen met de hele Galactische Federatie, sturen jullie zoveel liefde, licht en zegeningen.

—————————–

Dank u Lord Ashtar, dank u Galactische Federatie van Licht, dat was een interessant aandeel denk ik, dat was een interessante channeling om door te geven, prachtige dingen gaan gebeuren deze december samen met de zonnevlam het is erg spannend.

Ik kijk er naar uit om nog veel meer boodschappen door te geven aan jullie allemaal, ik stuur jullie zoveel liefde, zoveel licht en zegeningen.

Bron

Vertaling: Martien