Jullie zijn niet alleen. Jullie zijn met velen.

24 Januari 2021

Jullie zijn niet alleen. Jullie zijn met velen.

Dierbaren, het is het donkerst net voor de dageraad.

Wanneer je de dingen bekijkt vanuit een derde-dimensionaal politiek standpunt lijkt het misschien dat de duistere krachten nog steeds de controle hebben.

Maar op een hoger frequentie niveau hebben de lichtkrachten de controle en hebben ze al gewonnen.

Dit is het tijdperk van de Waterman. Dit is geen loze kreet.

Wij willen jullie eraan herinneren dat de duistere krachten op jullie planeet de meesters zijn in het creëren van illusies. Het zijn magiërs en tovenaars. Priesters en priesteressen van het occultisme. Zij zijn meesterlijke misleiders.

Jullie moeten niet vergeten dat elke oorlog wordt uitgevochten om een specifiek grondgebied. Op aarde is het gebied waar om gevochten wordt het menselijk bewustzijn. De vijand is al lang geleden de geesten van de mensheid binnengedrongen, maar nu pas valt hun machtsconstructie als een kaartenhuis in elkaar.

Vergis je niet, zij zullen alles doen wat nodig is om de illusie te wekken van hun overwinning op het licht, terwijl zij in werkelijkheid niets anders zijn dan ellendige verliezers. Slechte acteurs in een film die er niet in slaagt de zalen te vullen.

Maar omdat zoveel mensen op aarde zich nog steeds vastklampen aan hun drama en hun illusies van een derde-dimensionale wereld bestaat deze werkelijkheid helaas nog steeds. Dit is waar de krachten van het kwaad hun laatste kans zien om zoveel mogelijk zielen te traumatiseren en op te sluiten in hun matrixcreatie.

Gedurende de laatste drie jaar was er een ongekende versnelling in het massa-ontwaken over de hele planeet aarde. Er zijn dingen die niet ongedaan gemaakt kunnen worden. Als ras hebben jullie onbekend terrein aangeboord. Jullie werden gedwongen om jullie geloofssystemen, gedachten en uiteindelijk jullie realiteit te overdenken. Jullie werden uit jullie comfortzone gedwongen en zijn sindsdien enorm gegroeid.

Wij eren jullie moed. Wij eren jullie vrije keuze om te evolueren en vrede, eenheidsbewustzijn en vrijheid op jullie planeet te vestigen.

Sommigen van jullie zijn dit proces in de afgelopen paar jaar begonnen en er zijn anderen onder jullie die al tientallen jaren op deze reis zijn. Tenslotte weten jullie allemaal dat jullie niet alleen zijn. Jullie zijn inderdaad in groten getale wakker geworden en jullie zien nu duidelijk dat jullie allemaal een leger voor God vormen.

Degenen onder jullie die al heel lang op deze reis zijn, zien de betekenis van dit weten. In de afgelopen jaren was jullie leven misschien tamelijk eenzaam, maar nu is er een hele nieuwe wereld opengegaan van eindeloze mogelijkheden in de vorm van menselijke verbondenheid.

Jullie zijn niet alleen. Jullie zijn met velen.

Jullie zijn belachelijk gemaakt, afgewezen en als gekken behandeld. En er zijn miljoenen, zo niet honderden miljoenen van jullie over de hele wereld.

Nu jullie over jullie vermogens en mogelijkheden hebben geleerd en weten dat er een enorm aantal van jullie is, mogen jullie je vertrouwen niet verliezen.

Wanneer jullie mensen horen spreken over vertrouwen in het plan, willen we nogmaals benadrukken dat er inderdaad een plan wordt uitgevoerd. Dit is echter geen werelds plan. Het is niet politiek, noch gemaakt door het leger, hoewel er een alliantie is tussen deze krachten en die van het licht.

Maar het plan waar wij over spreken is het goddelijke plan. Gemaakt door de machtigste wezens in het universum. Het is de ascentie van Gaia.

De godin is aan het oprijzen. Zij is de godin van de GEHELE schepping. Ze vraagt nergens om, noch heeft ze iemand nodig.

Dit is waarom niets kan stoppen wat er komt.

Dit is waarom het bijbels zal zijn.

Als de godin opstaat hebben ook wij de kans om te evolueren en met haar op te staan. De krachten van het kwaad hebben deze mogelijkheid niet. Zij zijn vierde-dimensionale wezens – voor hen is het game over.

Er is absoluut niets om je zorgen over te maken. Sta 3D toe zijn laatste wanhoopsdaden te beëindigen terwijl het afbrokkelt.

Jullie zijn wezens van ongelooflijke kracht en jullie zullen je spoedig je eigen goddelijkheid herinneren.

Terwijl jullie je bewustzijn onvoorwaardelijk blijven verhogen, zullen jullie getuige zijn van een verhoogde evolutie in het gehele menselijke bewustzijn dat uiteindelijk zal leiden tot de volledige manifestatie ervan die de totale ontbinding markeert van de illusie van de 3D machtsstrijd constructie.

Wees in deze wereld, niet ervan.

Houd het licht vast, lieve mensen. Dit is de rit van jullie leven.

Wij houden van jullie. Wij zijn hier bij jullie. Wij zijn jullie familie van licht.

Zegeningen van goddelijk licht voor allen,

A’HO

Aurora Ray

Liraanse Hoge Raad Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron

Vertaling: Martien