Het Goddelijke Mannelijke is klaar om te verschijnen als zijn ware authentieke zelf

Het Goddelijke Mannelijke is klaar om te verschijnen als zijn ware authentieke zelf

Het Goddelijk Mannelijke heeft onlangs een hartchakra-activatie gehad door deze intense verschuivingen. Door deze activering kwamen zeer diepe traumalagen aan de oppervlakte, en dit heeft ertoe geleid dat velen zo overweldigd zijn geworden dat ze zich afsluiten als gevolg van het feit dat ze niet meer weten hoe ze met hun emoties moeten omgaan en de manier waarop ze er in het verleden mee zijn omgegaan om alle gevoelens te verdoven, ook die welke afkomstig zijn van Goddelijke liefde.

Als gevolg van deze diepe activering zien we het goddelijke mannelijke Onder Ogen en helen enorme verlatingswonden en voor zichzelf speelt het zich uit als het verwerpen van de liefde van zijn tegenhanger, het verblijven in zijn ‘veilige’ grot en het afstand houden van iedereen, ook van degenen waar hij intens voor zorgt. Dit is pijnlijk voor hem, ook al kiest hij ervoor om het nu niet helemaal te voelen. Het zal uiteindelijk aan de oppervlakte moeten komen in het ascensieproces en hij heeft zich voorbereid op de meest intense ontworteling van energie tot nu toe.

Dit is het meest duistere deel van de reis van het Goddelijke Mannelijke dit leven, en elke schaduw die hij nodig heeft om mee geconfronteerd te worden komt naar boven.

Hij voelt intense schaamte en dit is het opruimen van de cellen en het DNA zodat hij volledig kan opstijgen naar een hoger bewustzijn. Hij weet dat hij kwetsende dingen heeft gedaan voor het Goddelijke Vrouwelijke en in het verleden was het makkelijker om er niet mee om te gaan en haar buiten te sluiten. Iets diepgaands klikt nu door deze zuivering waar hij echt uit wil opstaan, ook al is het het moeilijkste wat hij ooit heeft gedaan. Hij wil zijn tegenhanger echt geen pijn meer doen en dus voelde hij dat afstand houden de enige manier was om dit te stoppen terwijl hij geneest.

Hij kan het gevoel hebben dat hij achteruit gaat; wat er gebeurt is een herstart van zichzelf vanuit een hoger standpunt gebaseerd op 5D-bewustzijn. Om dit te kunnen doen, moet hij een pijnlijke zuivering ondergaan en zichzelf op alle niveaus onder ogen zien.

Hij beweegt zich in de richting van de liefde en de innerlijke verbondenheid van zijn hart als alles begint in te storten en weg te vallen. Het Goddelijke Mannelijke is klaar om te verschijnen als zijn ware authentieke zelf.

Auteur: Abigail Wainwright

Vertaling: Martien

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien