Grote Zonneflits vind plaats op 21 December 2020 Tweede Zon

GROTE ZONNE FLITS VIND PLAATS OP 21 December 2020 Tweede Zon

Alle systemen ondergaan een grote verandering omdat de aarde voortdurend wordt gebombardeerd met sterk geladen kosmische stralen die afkomstig zijn van de galactische kern. 

De galactische kern, die bij de Ouden bekend staat als de Centrale Zon en door de Maya’s Hunab Ku wordt genoemd, bevindt zich in het centrum van het Melkwegstelsel, in het sterrenbeeld Boogschutter.

Het krachtige zwarte gat dat zich daar bevindt, heeft onlangs de cyclische massa-activiteit geactiveerd die de hele kosmos hoger doet trillen.

De explosie van deze hoogfrequente kosmische stralen die de Aarde bereiken is gemeten door de hoogte van de Schumann resonantie, met een trilling in het bereik van 40 tot 100 hertz, waardoor een bovenmenselijke staat van bewustzijn ontstaat.

Precies de ondergrens van de vijfde dimensie begint bij 40 hertz en de bovengrens eindigt bij 100 hertz. Een dimensie is geen fysieke plaats maar een staat van zijn of bewustzijn die zich manifesteert als een waargenomen werkelijkheid. 

Deze nieuwe hogere dimensie van de werkelijkheid die zich in deze wereld manifesteert is wat we de nieuwe Aarde en de nieuwe Hemel noemen. Het is het gouden tijdperk waar duizenden jaren op is gewacht, en het is een nieuw tijdperk van licht voor de mensheid.

De Lemuriërs verwezen naar de Centrale Zon als de Bron van alle leven, alle kennis, alle macht, de God van alle goden. De Centrale Zon is de verborgen Zon, de innerlijke Zon, de Bron van alle wezen, en is de tegengestelde kracht van de Zon van de Aarde. De kosmische deuren zullen openen op 21 december 2020 aangezien de Vijfde Zon en de Grote Maya Lange Telling Kalender acht jaar geleden eindigde, op 21 december 2012, en de Zesde Maya Zon van de nieuwe Aarde op die dag aanbrak.

Dit valt ook samen met de Hindoeïstische kalender van Lemurische oorsprong. De sleutel tot deze kwestie is dat de reden waarom dit licht zich niet voldoende heeft gemanifesteerd op het oppervlak van de Aarde en is te wijten aan de blokkade uitgeoefend door Jupiter en Pluto.

De kosmische poorten zullen op die dag openen en de krachtigste stroom in de geschiedenis, van niet te stoppen 40 hertz gamma-licht zal over de hemelen kruipen en vrijelijk over de planeet stromen. Tijdens de Gouden Eeuw bestond de planeet in de hoogste dimensies en bereikten de Lemuriërs een staat van verlicht bewustzijn, met hun kundalini geascendeerd en ontwikkeld.

Deze meesterwezens bezaten bovennatuurlijke vermogens zoals onsterfelijkheid, vliegen, teleporteren en tijdreizen. In de Lemurische manuscripten staat dat de Centrale Zon de enige bron is van alle bovennatuurlijke vermogens, evenals de bron van alle leven, alle materie en alle evolutie in deze kosmos. Russische wetenschappers hebben aangetoond dat een straal gamma-licht het DNA van een levend wezen kan veranderen, en het embryo van één soort binnen 48 uur kan transformeren in een heel andere soort. Op dezelfde manier activeert dit gamma-licht het DNA dat ‘junk’ wordt genoemd in het menselijk lichaam om de twaalf plus een originele strengen van onze soort te reconstrueren.

Hoe meer DNA-strengen actief zijn, hoe hoger het bewustzijn van de mens. We weten wat er komt van het herinneren van ons verleden en het zien van de toekomst in onszelf. We weten wat er komt door wat de uitlijning van de kosmos zegt. Alles staat duidelijk geschreven als tekens in de hemel voor degenen die ogen hebben om ze te zien. Hemelse gebeurtenissen zijn leesbaar, meetbaar en voorspelbaar, en wat er boven gebeurt wordt hieronder gereflecteerd. De beweging van de sterren is de taal van God. Hemelse uitlijningen hebben een direct effect op de menselijke evolutie en op de planeet Aarde. Hoe groter de hemelse gebeurtenis, hoe groter de fysieke en bewuste invloed ervan op de mensheid en op de waarneming van haar ervaringen.

Deze GROTE ZONNE FLITS zal voor het einde van dit jaar 2020 een massale uitbarsting zijn van wit, verblindend, magnetisch, vijfde dimensionaal gamma-licht dat uit de galactische kern wordt uitgestoten en dat als een tweede zon aan de hemel zal worden gezien.

De energie die vrijkomt uit deze emissie van de Centrale Zon staat bekend als het bereik van het begrip en zal de massale ascensie gebeurtenis van het planeetbewustzijn activeren.

Het licht van deze kosmische explosie zal zo krachtig zijn dat het de hemel van de Aarde zal verlichten voor een periode van duizend jaar. Het zal het profetische millennium van licht zijn dat door alle spirituele tradities van de mensheid wordt aangekondigd.

Dit nieuwe tijdperk van de mensheid brengt de realisatie van ons ware Goddelijke Wezen en we zullen een staat van spirituele perfectie bereiken waarin alle goede dingen mogelijk worden. We zijn hier al vele malen geïncarneerd om ons voor te bereiden op dit moment, we hebben de hoop behouden temidden van grote beproevingen, en nu komt onze ticket naar huis, naar ons ware huis van glorie en geluk…

Shekinah Padmaprabha

Artiest: Greta Pasja

Vertaling: Martien – wakkeremensen

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan 
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie. 
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden. 
In Liefde en Licht, Ine & Martien