Een boodschap voor 2021

23 Januari 2021

Een boodschap voor 2021

Lieve Sterrenzaden en lichtwerkers. Een boodschap voor 2021.

Allereerst wil ik jullie allemaal feliciteren dat jullie 2021 zijn binnengegaan en zo ver zijn gekomen. Er zijn een groot aantal zielen die het afgelopen jaar deze planeet hebben verlaten om een paar verschillende redenen.

1. Velen waren eerste golf zaden wiens missie gedaan was en velen van hen wilden hier bewust weg en deden dat ook.

2. Anderen zijn vertrokken omdat zij resoneerden in 3D angst en Covid19 naar zich toe trokken en er energetisch niet tegen opgewassen waren. Het virus heeft in feite een heleboel zeer dichte 3-dimensionale zielen vrijgemaakt.

3. Degenen die in 3D geboren werden, waren een oudere generatie die hun vibratie mentaal en fysiek niet verhoogden in deze zeer nieuwe hoog vibrerende energieën, zij pasten er niet bij en hun lichamen waren niet in staat om de nieuwe hoge frequenties aan te kunnen. Dus besloten ze uit elkaar te gaan.

4. Er zijn enkele zielen wiens missies eenvoudigweg zijn voltooid en zij hebben de mensheid een vliegende start gegeven op verschillende manieren die misschien nog niet voor de hand liggen, maar die niettemin deze nieuwe energieën hebben geholpen, sommigen van wie hun leven hebben gegeven in omstandigheden die anderen zouden hebben geholpen of die veranderingen mogelijk hebben gemaakt in verschillende systemen en structuren die nu als gevolg daarvan aan het veranderen zijn.

Het volgende dat mij opvalt is dat velen van jullie moe zijn na 2020. Dat is begrijpelijk. Het resultaat daarvan is dat jullie alleen de berichten over liefde en licht willen lezen, omdat jullie op dit moment niet veel anders onder ogen kunnen zien. Jullie zielen staan dat niet toe. Ik begrijp dit. Lieve Sterrenzaden, dit is niet het moment om aan de zijlijn te staan en je in de schaduw te verstoppen omdat je voelt dat je geen nieuwe stap kunt zetten. Ik zie veel lichtwerkers die de energieën als een buffet behandelen. Ze kiezen wat ze lekker vinden en laten de rest links liggen.

Laat me jullie een analogie geven die dit beter zal uitleggen en hoe je verder kunt gaan. Stel je voor dat je een religieus persoon bent. Misschien ga je op een zondag naar een gebedsplaats en zing je verschillende liederen en draag je zelfs de juiste geestelijke kleding tijdens deze samenkomsten, terwijl je de verschillende niveaus van aanbidding die dag uitvoert. Na afloop hang je jouw gewaden weer op, sluit je de boeken, en ga je terug naar je routines en dagelijkse leven alsof de eredienst of spirituele oefening nooit heeft plaatsgevonden.

3D en 5D tijdlijnen zijn nu gescheiden. Als je nu uit die kerk of plaats van aanbidding stapt en niet verder gaat op een 5D tijdlijn, zal het een strijd zijn omdat het universum het hek-zitten niet meer zal ondersteunen. naar een 5D voedselbuffet gaan maar alleen de stukjes eruit pikken die je lekker vindt zal niet resoneren met het baren van deze nieuwe wereld nu. Schepper Bron en Gaia hebben daar niet veel tijd meer voor want deze nieuwe wereld gaat hoe dan ook geboren worden.

Meer over 2021…Dingen zullen ruwer worden tot ongeveer maart of mei. Dus hou je stevig vast. De boom moet aan het wankelen worden gebracht om de slechte appels eruit te schudden. Er moet turbulentie zijn om alle duisternis op te graven en het in het zicht te brengen voor genezing. Als je op een 3D tijdlijn bent zullen deze appels hard op je vallen. Als jullie je op een 5D tijdlijn bevinden zullen ze op jullie vallen als zomerregen en al die 3D zweren en jeuk wegspoelen. Sommige zielen zullen in nog grotere angst gaan verkeren en veel meer zielen zullen hier weggaan.

Nu zullen er 3D lichtwerkers zijn die zullen zeggen, Maar ALEX! je jaagt alleen maar angst aan, je probeert ons bang te maken, luister niet naar hem! en mijn antwoord zou zijn, ja je hebt gelijk, want vanuit een 3D angst bewustzijn zal jouw 3D perspectief je alleen maar toestaan om meer angst te zien en dit te interpreteren als iets om bang voor te zijn. In een 5D bewustzijn is dit iets om jezelf mee op te winden!

Veel waarheden zullen in het tweede deel van dit jaar naar buiten beginnen te komen. Dus bereid jullie geest voor en blijf voor je lichaam zorgen. Jullie kunnen het volhouden, ik weet dat jullie je moe voelen, en uit bed komen is de laatste tijd moeilijk geweest, vooral omdat zo velen van jullie zoveel doen in slaaptijd en strijden in het astrale.

Jullie teams (aan de andere kant) zijn nu overal om jullie heen. Reik naar hen uit. Praat met hen. Vraag hen je te helpen lage energieën om te zetten in hoge energieën. Ze zijn overal om je heen, wachtend om te helpen op elk niveau, maar het moet van jou komen.

Wees opgewonden over de duistere en vele geheime gruweldaden en leugens die naar de oppervlakte komen, want het moet naar buiten komen om gezuiverd te worden. Er is geen andere manier. Onthoud dat jullie het allemaal zo goed doen. 2020-2024 zijn de grote jaren van zuivering, herstructurering, en het duistere verhaal dat naar de voorgrond komt om te worden gezien voor wat het werkelijk is, zodat we het naar buiten kunnen brengen, het kunnen benoemen en het dan voor eens en voor altijd kunnen begraven.

Ik dank jullie allemaal voor jullie diensten hier in deze tijd.

Blijf sterk.

Al mijn liefde,

Auteur: Alexander Quinn

Bron

Vertaling: Martien