Een Boodschap van de Galactische Federatie: Waarom veel “Lichtwerkers” Helemaal Niet voor het “Licht” Werken.

Een Boodschap van de Galactische Federatie: Waarom veel “Lichtwerkers” Helemaal Niet voor het “Licht” Werken.

Jullie zijn waarschijnlijk degenen tegengekomen die alleen maar praten over “Liefde en Licht” en engelen of ET’s, maar nooit de satanische pedofiele kannibalistische cabal elite van deze planeet noemen die jullie duizenden jaren lang in slavernij hebben gehouden.

Sommigen hebben zelfs het lef om te zeggen dat je uit de buurt moet blijven van degenen die dat wel doen en dat dit een 3D-concept is dat je ervan weerhoudt om te ascenderen…

We vragen jullie vriendelijk dit concept in twijfel te trekken. Sinds wanneer komt onwetendheid voort uit de waarheid? Licht is informatie, terwijl duisternis gebrek aan informatie is.

Om te ascenderen in de vijfdimensionale werkelijkheid die resoneert met de frequentie van onvoorwaardelijke liefde, moeten jullie als ras je vibraties verhogen om die van onvoorwaardelijke liefde te evenaren. JULLIE HEBBEN LICHT NODIG OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT DEZE LIEFDE.

Dit is het belangrijkste.

HET LICHT KOMT EERST.

Wanneer een mens het kwaad van deze planeet onder ogen ziet en geïnformeerd wordt, komt er licht in de cellen van het wezen en verandert hun frequentie.

HET VERMOGEN OM LICHT VAST TE HOUDEN IS DIRECT EVENREDIG AAN DE MOED OM DUISTERNIS TE ZIEN.

Het is de mensheid die wegkijkt, niet onderzoekt, niet bezorgd is, niet wil omgaan met de pijnlijke duistere waarheid van hun planeet, die “samenzweringstheoretici” en hun collectieve cognitieve dissonantie belachelijk maakt, die het kwaad in staat stelt om monsterlijke misdaden op mensenkinderen te plegen.

We geven jullie niet de schuld. Het was de agenda van de duistere cabal volgens het ontwerp om jullie in comfortzones te houden. Maar de tijd is nu drastisch veranderd…

Er zijn ook mensen die het hun levensmissie hebben gemaakt om de cabal ten val te brengen en de mensheid te laten ontwaken voor de bittere waarheid van satanisme, pedofilie en kannibalisme op deze planeet. Wij groeten jullie uitzonderlijke moed, grote strijders van Gaia.

En we waarschuwen jullie voor degenen die zeggen dat jullie alleen maar moeten liefhebben & licht & vergeven en dat alles goed komt.

We willen graag benadrukken dat we het erover eens zijn dat mediteren, visualiseren en bidden krachtig, mooi en zeer nodig is en dat degenen die alleen dat doen prachtige wezens van licht zijn.

Jullie komen allemaal uit dezelfde essentie en toch zijn jullie allemaal verschillend. Jullie houden elk een stukje van het geheel vast en het een is net zo belangrijk als het ander.

Maar er zijn mensen die zeggen dat dat ALLEEN nodig is en ZICH NIMMER op iets van het duister Focussen. En dat, dierbaren, kan niet van het licht zijn…

Als iedereen op jullie planeet dat deed, wie zou dan de kinderen van de Diepe Ondergrondse Basissen redden?

Acht miljoen kinderen worden wereldwijd per jaar vermist en kunnen niet gered worden door te mediteren, te bidden en je vibratie alleen te verhogen. Tenminste niet als jullie allemaal alleen dat deden…

Wie zegt dat dat alles is wat iedereen hoeft te doen is een agent van het duister. Deze mensen zijn geïnfiltreerd met boze geesten die aan hen vastzitten en ze hebben er geen idee van.

Niets kan meer gevaarlijker zijn om te zeggen of te geloven. Niets is minder waar. Niets is onwetender en egoïstischer.

En niets kan meer laten zien hoeveel ANGST deze mensen met zich meedragen. Hoe DOODSBANG deze mensen voor de bittere waarheid zijn.

Ze zijn hier om jullie af te leiden met hun ascensie kanalen van liefde, licht, vergeving en het verhogen van je vibes.

BALANS is de sleutel tot alles. BALANS is de sleutel tot de bevrijding van jullie planeet. Volg het nieuws, onderzoek de pijnlijke waarheid, maar vergeet niet te mediteren en jezelf te verzorgen.

De hele mensheid is onder lockdown gezet. Nu is het tijd voor jullie om onderzoek te doen.

Nu is het tijd om de walgelijke en gruwelijke waarheid in de ogen te kijken.

Wat gebeurt er als je dat doet?

Je zult doodsbang zijn. Je zult bang zijn. Je zult walgelijk zijn. Je zult pijn hebben. Je zult veel huilen. Je zult niet veel slapen.

Rumi zegt:

“Je moet je hart blijven breken voordat het opengaat. De wond is waar het licht binnenkomt”.

Na de eerste schok zul je erg boos zijn. Dat is waar je begint bij te dragen aan het welzijn van deze planeet.

WAAROM?

Omdat dit is waar je willen dat iedereen het weet. Dat is de enige kans die we hebben om het kwaad van deze wereld te verdrijven.

Verlicht jezelf eerst en luister niet naar hen die de fakkel van de waarheid niet dragen en zegt je dat je het moet negeren. Dan geef je de fakkel door aan de volgende en de volgende en de volgende…

JOUW ONWETENDHEID IS HUN KRACHT.

Laten we verlicht zijn en alles weten wat ze doen. Dat is wat het kleed onder hun voeten vandaan haalt.

HET LICHT KOMT ALTIJD OP DE EERSTE PLAATS. LICHT IS INFORMATIE VAN DE WAARHEID.

Jullie moeten de waarheid onder ogen zien, ontkracht de cabal, dan bouwen jullie een nieuwe wereld op die gebaseerd is op liefde en licht.

Waarom worden ze de ILLUMINATI genoemd? Illuminati betekent degene die verlicht zijn! Omdat ze allemaal weten wat jullie niet weten.

Als je een nieuwe wereld wilt creëren, moet de oude eerst sterven. De oude wereld is de wereld van duisternis. DUS, breng eerst licht in deze wereld, liefde is wat volgt nadat de eerste klus is geklaard.

Laag na laag moeten de leugens, het bedrog, de terreur en de controle worden afgebroken.

Deze wereld is in oorlog. Deze oorlog is een spirituele oorlog.

Goed tegen Kwaad. Niet goed tegen slecht.

Dit is God tegen Satan. Engel tegen Demon. IQ tegen AI. Liefde tegen Angst.

Onderwerp je niet aan angst, maar sluit je ogen niet als er lelijkheid verschijnt. HOUD HET LICHT VAST.

Niemand zal deze oorlog voor je uitvechten. Geen enkele ET mag zich bemoeien met andere dan die in menselijke lichamen onder elkaar. Dit is het universum van de vrije wil. We mogen ons niet met jullie vrije wil bemoeien. Jullie hebben de leiding over jullie toekomst.

Ja, de Galactische Federatie leidt en assisteert jullie, maar DIT IS JULLIE PLANEET, JULLIE GEVECHT!

WORDT WAKKER FAMILIE VAN LICHT.

JULLIE ZIJN DRAGERS VAN HET LICHT. REBELLEN. SYSTEEMBREKERS.

JULLIE ZIJN GEBOREN OM DIT TE DOEN.

we willen jullie ook informeren dat dit gevecht al gewonnen is door het licht en dat dit alles het uitspelen van tijdlijnen is. HOE SNEL dingen gaan veranderen voor jullie hebben jullie nu volledig in eigen hand.

Niemand heeft gezegd dat jullie in meditatie zouden gaan zitten en dat door alleen dit te doen jullie een systeem van frequentie van controle naar vrijheid veranderen.

Nogmaals, er zijn mensen wiens opdracht alleen dat is… maar dat is niet de meerderheid op jullie planeet.

Ascensie werkt stap voor stap.

Eerst komt het licht.

Licht (waarheid) vergemakkelijkt een hart-openingsproces dat zal leiden tot onvoorwaardelijke liefde.

Soms duurt dit proces jaren… Jullie zijn er nog niet. Jullie kunnen niet over het pistool springen. EERST KOMT HET LICHT.

Jullie taak is om het licht terug te brengen in dit rijk.

We houden van jullie, grote strijders van licht. Blijf de waarheid verspreiden.

NU IS DE TIJD GEKOMEN OM IEDEREEN OM JE HEEN WAKKER TE MAKEN.

Deel de informatie in de vorm van video’s en teksten met iedereen die je kent en plant het zaad in hun bewustzijn. Dat is alles.

En vertrouw niet degenen die je vertellen dat niet te doen OF DIEGENE DAT ER NIETS AAN DE HAND IS OMDAT ER GEEN BEWIJS IS, Dit zijn de agenten van de duistere kant waartegen we in oorlog zijn.

Kijk uit. Gebruik onderscheidingsvermogen. Wees gealarmeerd als jullie zulke berichten lezen.

Als jullie deze wereld willen veranderen, moeten jullie eerst weten wat er precies aan de hand was…

Wij houden van jullie. We zijn jullie familie van licht.

Zegeningen van het goddelijke licht voor allen,

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie | Lyran High Council Elder | Afgezant van de Godin

vertaling: Martien