De Volgende Drie Maanden 

De Volgende Drie Maanden 

Wij doorkruisen dit Grote Kwantumveld van Kristallijne Deeltjes NU (van November 2020 tot eind Januari 2021).

Dit zal ons er ook toe aanzetten om af te zien van wat er achtergelaten moet worden en om ons ZELF open te stellen voor nieuwe ervaringen.

Het is niet verwonderlijk dat velen van ons door de fasen van het einde van de cyclus gaan, of het nu gaat om effectieve relaties of om een andere situatie met betrekking tot gezins- en werkomgevingen.

We worden naar het NIEUWE geroepen en deze drie maanden (november, december en januari) zullen een sterke impuls geven aan grote veranderingen.

Vertrouw op de krachten die jullie helpen, dierbaren! Wij worden NU meer geholpen dan ooit tevoren! Niets zal de Goddelijke Plannen die al door de Creatieve Bron zijn verordend, veranderen.

We gaan een Zone van de Ruimte binnen waar er een grote hoeveelheid Energie is die in staat is om de vibratie van ons lichaam drastisch te veranderen, waardoor onze Telepathische vermogens toenemen en ons Immuunsysteem wordt versterkt.

Hoe intelligent degenen die de negatieve krachten vertegenwoordigen ook zijn, zij “laten” dit feit “door” wanneer zij het lopende plan architeren aangezien het plan voor Covid-19 niet volledig kan worden uitgevoerd zoals zij wilden, omdat, door deze ZONE in de Ruimte te doorkruisen, wij op natuurlijke wijze onze eigen immuniteit verhogen.

Dit gebeurt dankzij de Kristallijne Deeltjes van deze specifieke Zone in de Ruimte die wij en de planeet doorkruisen, terwijl Moeder Aarde haar reis door de Melkweg voortzet.

We zullen de Balans vinden en er zeker van ZIJN dat dit NIET ver van onze Lineaire Tijd is.

Hoewel de media de neiging hebben om angst te blijven zaaien, en ook al blijven de dienaren van de negatieve krachten arrogant ontkennen dat hun plannen zijn mislukt, is het duidelijk: We bereiken een NIEUWE STAAT VAN BEWUSTZIJN, zodat we NIET langer terug kunnen keren naar de Oude Manieren.

Deze tijden zijn inderdaad uitdagend, en velen van ons zijn getroffen, na het verlies van geliefden door alle chaos en stampede die de duistere krachten hebben gecreëerd.

Maar in ieder geval WEET dat al onze inspanningen en al diegenen die het meest direct door de hele situatie zijn getroffen, zullen WORDEN Geëerd door ons Vertrouwen in de Opperschepper BRON.

Het veroveren van de innerlijke wereld is de eerste cruciale stap in het overstijgen van de uiterlijke wereld.

Dit zijn uitdagende tijden, ja, maar we waren er al voor gewaarschuwd. Dit zijn de tijden waarvoor we geboren zijn! Om de LichtHuizen te zijn temidden van alle commotie die aan een Kwantum Sprong voorafgaat.

Al het vuil dat eeuwenlang onder het tapijt werd geveegd Wordt NU Onthuld. En we hebben ook te maken met onze eigen schaduwen, lang vastgehouden.

Maar, WEET dat we in Geen geval alleen zouden zijn in het midden van al deze bewegingen.

Wij zijn de Dapperste WEzens in de Melkweg voor het accepteren van zo’n Grote Uitdaging om LICHT naar de planeet te brengen, die lange tijd gedomineerd werd door de duisternis.

Onze Galactische Families versterken hun aanwezigheid bij ons in de komende maanden, wanneer wij hun ruimteschepen in onze luchten blijven zien, vooral bij het reinigen van giftige gassen die voortdurend in onze Atmosfeer worden gepompt.

We zijn ALLEEN EEN.

Met Heilige LIEFDE van EEN

Pars Kutay

Bron

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien