De Pijn van Sterrenzaden

DE PIJN VAN STERRENZADEN

Aurora Ray – 9 Februari 2021

Als Sterrenzaden hebben jullie hoogstwaarschijnlijk misbruik ervaren in je kindertijd, als tiener, of zelfs als volwassene, maar de kans dat grootschalig misbruik, of het nu emotioneel, lichamelijk, seksueel of geestelijk is, op de een of andere manier heeft plaatsgevonden gedurende een bepaalde tijd in je leven, is erg groot bij Sterrenzaden.

Het misbruik dat plaatsvindt in de gezinnen van Starseed kinderen veroorzaakt eerst problemen zoals aandacht tekort stoornissen en leerstoornissen. Dit zijn symptomen die ontstaan bij getraumatiseerde kinderen en kunnen van de school een ervaring maken die net zo onaangenaam is als thuis.

De meesten van ons zijn opgevoed in ongezonde en giftige omgevingen die gastheer waren voor een reeks ongelukkige problemen die we ons tijdens onze volwassen jaren moesten beseffen.

Wij bestaan op een kwantum niveau.

Het emotionele lichaam en het mentale lichaam vereisen onmiddellijke en intense genezing – soms gedurende vele jaren. Deze trauma’s kunnen zich zelfs manifesteren als fysieke problemen die nog meer aandacht, healing en kwantumwerk vereisen.

Dit is een lange pijnlijke reis die absoluut noodzakelijk is. Het is door het donker dat je het licht bereikt.

JULLIE ZIJN HIER OM ANDEREN HET LICHT TE LATEN ZIEN.

Hoe zou je dat kunnen doen als je niet eerst had geworsteld om het licht voor jezelf te vinden? En als je het uiteindelijk niet had gevonden hoe zou je dan authentiek kunnen zijn en handelen vanuit integriteit?

De moeilijkste en pijnlijkste ervaringen zijn die welke ons in onze kindertijd hebben gekwetst. Niemand had perfecte ouders, maar degenen die op enig niveau misbruikt zijn, weten hoe het je geest en je hart aantast en hoe moeilijk het is om ervan te genezen…. net genoeg om als een ‘normaal’ mens te kunnen leven.

Het wordt tijd dat we ophouden de dingen mooier te maken dan ze zijn en toegeven dat onze wereld een gebroken puinhoop is. Het is een donkere plek.

Deze wereld is ontworpen om mensen te breken in plaats van ze op te bouwen.

Maar we zijn hier niet gekomen om gebroken te zijn. We zijn niet gekomen om dit donkere leven te leiden. We hebben de kracht om het allemaal om te draaien.

Al de pijn die je in jouw leven hebt gevoeld, heeft je naar dit bitterzoete moment van de realiteit gebracht. Al die paden die je bewandelde gaven je het gereedschap dat je nu nodig hebt.

Neem de pijn die je hart jaren en decennia verscheurde en kanaliseer die in iets productiefs. Laat het je brandstof zijn om naar het licht te blijven gaan.

Wees degene die anderen geneest, leer hen de wegen van hoger bewustzijn. Wees degene die leeft door het voorbeeld te geven. WAAROM? Omdat je in die donkere plaatsen bent geweest en je hebt je weg eruit gevonden. Je bent een expert op dit gebied.

Wij dragen allemaal pijn en binnen dit hartzeer moeten we elkaar zien als zuivere zielen om te erkennen dat we toch niet zo verschillend zijn. (Dit geldt NIET voor slechte misbruikers! Zij zijn ZEER verschillend van ons! Vergis je niet, gebaseerd op valse geestelijke leringen die doelbewust zijn ontworpen om leraren te infiltreren, zodat je het kwade als goed blijft beschouwen! BS!)

Wacht niet op de magische bonen. Het eerste deel van jullie leven heeft jullie al door de universiteit gevoerd waarin jullie een dokterstitel in bewust bewustzijn hebben behaald. Jullie patiënten wachten. Zij hebben jullie nodig.

Stop met wachten op magische bonen. Alsjeblieft. Deze planeet heeft jullie nu serieus nodig. Met de nadruk op NU.

Dit is jullie wake-up call.

De magische boon zal niet groeien en de geest zal ook niet verschijnen met drie wensen.

Of je kunt je pijn nemen, die kanaliseren in goede daden, en diegenen helpen die ook doormaken wat jij hebt meegemaakt. Je bent misschien maar een dag wijzer en dat is alles wat je nodig hebt om anderen te helpen. Vandaag kun je hen helpen het licht te integreren dat je gisteren pas hebt geleerd.

Je hoeft het niet allemaal uitgedacht te hebben. Niemand van ons heeft dat. Maar we kunnen elkaar helpen om stap voor stap te groeien.

Hoe helen we de wereld? Als de één geheeld is en de ander helpt te helen.

Lief Sterrenzaad, deze wereld heeft jouw nodig. Jouw kracht, jouw zwakte, jouw pijn en jouw liefde zijn allemaal even mooi en belangrijk.

“Je moet je hart blijven breken voordat het opengaat. De wond is waar het licht binnenkomt.” Rumi

Jullie zijn niet gebroken, jullie zijn vol licht.

Zegen ons met jullie licht, goddelijken. Geen wezen in alle Universums is machtig genoeg om jullie te breken en jullie licht te stelen.

Ze kunnen jullie alleen maar sterker maken. Een Sterrenzaad die kindermishandeling overleeft, is een kracht om rekening mee te houden.

Jullie reisden door de duisternis en bereikten het licht. Niemand kan dat van je afnemen terwijl je anderen de weg wijst.

Deze planeet maakt dezelfde reis die jij al hebt afgelegd. Voor sommigen was het minder traumatiserend dan voor anderen, maar degenen die het volledige pakket hebben gekregen, vertrouw erop dat jullie Gods mooiste lichtdragers zijn. Jullie begrijpen wat pijn is, dus jullie zijn je er volledig van bewust dat we de liefdesfrequentie op deze planeet moeten terugbrengen.

Dit is jullie grote taak. Jullie zijn er een meester in. Twijfel geen seconde.

Ik hou van jullie.

AHO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron

Vertaling: Martien