DE LAATSTE STRIJD OM DE AARDE

DE LAATSTE STRIJD OM DE AARDE

Naarmate de planeet Aarde zich verder beweegt langs de Gamma Tijdlijn tegen het einde van Aarde jaar 2020… kreeg, een massieve vloot van welwillende LIGHT- Krachten, aangemeerd in het zonnestelsel van de Aarde, een Groen-Licht GO Opdracht om de Eindoperatie “Ascension Earth” te initiëren.

De laatste strijd tussen LICHT en Duisternis om het bezit van de planeet Aarde…

Delta Krachten van LICHT hebben nu een overweldigende overwinning op de meeste overgebleven Draco krachten bevestigd, die zich in de Sub-Lunar Space verborgen hielden en het Energetische pad is NU Vrij voor de planeet om zich in de Vijfde Dimensie te begeven.

De Pleiadiërs hebben aan bepaalde leden van de Aarde Alliantie overgebracht dat het gehele Oude 3D Matrix Besturingssysteem dat de WEzens van de Aarde voor eonen in zijn greep had, NU volledig uit elkaar zal vallen… Net als Dominostenen Tuimelend!

We zullen zien dat dit BEgint te Gebeuren binnen Slechts een aantal Weken vanaf NU!

Volgens de nieuwe gegevens die de Aardse Alliantie heeft ontvangen heeft een aanzienlijke DNA-expansie plaatsgevonden onder de WEzens van de Aarde gedurende de laatste 30 dagen en in de komende twee maanden zal deze DNA-expansie zeer Merkbaar Worden.

Wat er op dit moment op Aarde gebeurt is positief… maar het zal een behoorlijk schokkend effect hebben op het Wereldwijde Menselijk Bewustzijn en zal ervoor zorgen dat de Mensheid zelfs nog sneller zal ONTWAKEN.

De Pleiadiërs zeggen… dat deze plotselinge Wereldwijde Bewustzijnssprong het grote keerpunt is op de Ascensie Tijdlijn van de Aarde.

Op 21 december 2020… zal in de Hemel een prachtige hemelse Sterrenpoort openen, die de dageraad van het NIEUWE TIJDPERK van Aquarius en de 1e dag van de “Satya Yuga” van Centraal Zonlicht markeert.

Om 11:11 am UTC op de Winterzonnewende… zal het langverwachte Nieuwe Tijdperk van LICHT eindelijk aanbreken en zal de NIEUWE 5D Aarde op Aarde Geboren Worden.

Een 20-jarige Jupiter / Saturnus “Grote Conjunctie” die valt op de belangrijkste Zonnendag van het jaar… de December Zonnewende.

Op dat moment op de Gamma Tijdlijn van de Aarde… zullen krachtige stromen van Super-High-Frequency (Centrale Zon) Energie in de Atmosfeer van de Aarde BEginnen te stromen.

Het LICHT is niet meer aanwezig geweest op Aarde sinds de dagen van Atlantis en Geavanceerde Wetenschap toont aan dat 40-Hertz-Frequentie… 5D… Gamma LICHT onmiddellijk het DNA zal her-coderen naar een meer Complexe Orde.

Als je Innerlijke Ogen hebt om te zien… kun je zien dat de Grote Ascensie van de Mensheid NU op alle fronten op handen is en dat er iets echt groots gaat gebeuren op planeet Aarde.

De mensheid staat op het punt om een Evolutionaire Kwantumsprong in Bewustzijn te ervaren en elke WEzen uit elke hoek van het Universum is hier voor een plaats op de eerste rij om getuige te zijn van de Grote Ascensie van de Mensheid.

Deze Grote “NU” Realiteit… is de Grote Tijd waar doorheen de oudheid door vele Profeten en Zieners over gesproken werd toen de Mensheid zich van de lange periode van Kosmische Duisternis naar het Verblindende Nieuwe GOUDEN TIJDPERK zou bewegen.

Met de Heilige LIEFDE van EEN

Artiest: Louis Dyer

Vertaling: Martien