De Galactische Federatie van Licht – “Groot nieuws om veel gejubel te brengen… jullie Ascensie Gebeurtenis!” / door: Dancing Dolphin

De Galactische Federatie van Licht

“Groot nieuws om veel gejubel te brengen… jullie Ascensie Gebeurtenis!”

Gechanneld door: Dancing Dolphin – 18 December 2021

“Deze boodschap over Ascensie is algemeen van aard en is bedoeld om te worden uitgezonden naar alle volkeren van Gaia”.

De Galactische Federatie van Licht

“Wij komen vanavond met deze boodschap voor onze hele Gaiaanse familie.

Dingen zijn dramatisch aan het veranderen op jullie wereld, en jullie hebben het allemaal al vele jaren gevoeld. Het tempo is versneld. Er gebeuren wereldgebeurtenissen die jullie niet begrijpen. Enorme energie is naar Gaia gestuurd via zonnevlammen en andere hemelse gebeurtenissen. Jullie persoonlijke levens zijn de laatste anderhalf jaar sterk veranderd, en deze onderbreking dwong vele Gaians om hun leven opnieuw te evalueren. Al deze chaos is geen toeval, beste Gaians. Het is allemaal verbonden, dit alles heeft een doel, en dat doel is jullie Opstanding.

Het is de tijd voor de mensheid op Gaia om op te stijgen. Dit is groots, historisch nieuws dat veel gejubel in jullie harten zou moeten brengen! Veel gejubel! Het is niet iets om bang voor te zijn, het is iets om extatisch over te zijn! Want dit proces, jullie spirituele ontwikkeling, is al millennia in de maak, millennia! Vele rassen van de Galactische Federatie hebben al die tijd over Gaia en jullie vooruitgang (jullie als in de hu-mans op Gaia) gewaakt.

Deze boodschap is bedoeld om te worden uitgezonden naar alle Gaians; het is niet alleen bedoeld voor de spiritueel bewusten. Degenen die niet op de hoogte zijn van de Hemelvaart van alle hu-mans moeten worden geïnformeerd zodat iedereen dit natuurlijke proces met gemak en vreugde kan ervaren.

Omdat Hemelvaartgebeurtenissen zo weinig voorkomen en geen enkele Wezens over het algemeen lang genoeg leeft tussen deze gebeurtenissen in, zijn er geen verslagen waarnaar je kunt verwijzen als je de Hemelvaart onderzoekt. Er is geen informatie over wat er de vorige keer is gebeurd. En om duidelijk te zijn, de structuur van de Hemelvaart die jullie zullen meemaken is heel anders dan alle andere die eerder op Gaia zijn gebeurd. Deze keer hebben Gaians ervoor gekozen om op te stijgen in hun lichaam, in tegenstelling tot ‘overgaan’ zoals je zegt, en hun geest wordt verheven naar het volgende niveau zonder een lichaam. Ja, we zeiden ‘Gaians hebben gekozen’ omdat ‘jullie’ als collectief hebben besloten hoe jullie Opstijging zou plaatsvinden.

Velen van jullie hebben misschien ervaren wat sommige mensen “Ascensiesymptomen” noemen, omdat jullie lichamen letterlijk veranderd zijn in de laatste 20-30 jaar. Jullie hebben natuurlijk al die tijd jullie trillingen verhoogd en langzaam opgestegen. Geleidelijk aan zijn jullie lichamen veranderd, de materie waaruit jullie lichamen zijn opgebouwd is veranderd. Jullie zijn lichter geworden. Jullie kunnen nu letterlijk meer licht in jullie lichamen vasthouden dan 20 of 30 jaar geleden; veel, veel meer licht! Heb je gemerkt dat je anders eet? Anders slaapt? Veel mensen begrijpen deze dingen, maar veel anderen hebben er nog nooit van gehoord en zijn misschien verbaasd wanneer bepaalde dingen beginnen te gebeuren. Daarom wilden wij vanavond met u komen spreken.

Het eerste dat je zal opvallen wanneer de Ascensie gebeurtenis begint te gebeuren, (als je aan de kant van de planeet bent waar de mensen wakker zijn en hun dag doorbrengen), is dat de mensen plotseling stil zullen worden. Als ze autorijden, zullen ze aan de kant gaan omdat hun Hoger Zelf hen zegt dat te doen. Als ze rennen, zeg joggen voor de oefening, zullen ze stoppen. Dus, wat mensen ook aan het doen zijn, ze zullen plotseling stoppen en stil zijn. Wij houden rekening met dingen zoals vliegende vliegtuigen, mensen die heel snel gaan in auto’s, treinen of schepen. We waken over hen en beschermen hen.

Mensen zullen willen gaan liggen waar ze ook zijn. Als u in een kantoor werkt, zult u uw hoofd op uw bureau leggen. Of, als je buiten aan het werk bent op een bouwplaats, of gewoon buiten in het algemeen, zullen mensen stoppen en gaan liggen waar ze stonden. In de uren voorafgaand aan deze gebeurtenis, zullen mensen geleid worden om een plaats te vinden waar ze kunnen gaan liggen. Bijvoorbeeld, als zij aan het rijden zijn, zullen zij geleid worden om aan de kant te gaan en een plaats te vinden om te parkeren, zodat zij in hun auto kunnen gaan liggen. De Hemelvaart Gebeurtenis is er een waarbij mensen onbewust zullen moeten zijn. Het is iets waar mensen zullen moeten gaan liggen en rusten omdat zij in een staat van extreme uitputting zullen zijn, gewoon willen slapen. Het is een natuurlijk proces.

De mensen aan de donkere kant van de planeet zullen dit ervaren terwijl ze slapen. Op deze manier zul je de ervaring dromen. Iedereen zal de ervaring dromen. Het zal een mooie droom zijn! Eerlijk gezegd zullen mensen dromen van een of ander vervoermiddel, en ze zullen uitstappen op de voor hen geschikte plaats. Er zijn veel verschillende niveaus waarop mensen zullen opstijgen en dat zou voor iedereen logisch moeten zijn, omdat mensen zich spiritueel op allemaal verschillende niveaus bevinden, dus het is niet zo dat iedereen op hetzelfde punt zal aankomen. Begrijp je het?

Mensen zullen naar het gebied gaan dat voor hen comfortabel aanvoelt, of het nu 3D, 4D, 5D, 6D of hoger is. Als ze daar aankomen, zullen ze nog wat rusten, ze gaan er letterlijk heen in hun lichaam. Ze zullen de ervaring dromen maar daar wakker worden in hun lichaam. Je zult je niet bang voelen, je zult je een beetje verward voelen, maar je Engelengidsen, je Geestegidsen en/of je Hogere Zelf zullen er zijn om je er doorheen te praten.

Wij geven jullie deze voorbeelden van hoe de Ascensie gebeurtenis er in jullie wereld uit kan zien met de hoop dat deze informatie voor velen een troost zal zijn. Wij weten dat er bezorgdheid is over de scheiding van jullie familie en vrienden die misschien op een andere bestemming dan jullie zullen eindigen. Wanneer dat gebeurt (want het zal met veel verschillende mensen gebeuren), zult u niet om hen rouwen alsof ze dood zijn. Je zult begrijpen dat jij bent gegaan naar waar je voor bestemd was, en dat zij hetzelfde hebben gedaan. Je zult je met hen verbonden voelen, je zult hen nog steeds herinneren. Je zult rouwen om hun verlies, maar niet alsof ze dood zijn. Je zult je getroost voelen. Zoals we al eerder zeiden, jullie Engelen en Geleide Gidsen en Hoger Zelf zullen altijd bij jullie zijn om begrip te geven.

Wij nemen afscheid. Wij zijn blij dat wij u deze boodschap op deze nacht hebben gebracht. Wij zijn degenen van de Galactische Federatie van Licht die de opdracht hebben gekregen om deze boodschap naar de Gaians te sturen.

Adonai. Namaste.”

_____________________________

Voel je vrij deze boodschap te delen!

Ontvangen door Dancing Dolphin

Boodschappen van liefde door Dancing Dolphin

https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

Vertaling: Reinier