De Galactische Federatie: Situatie Update / door: Aurora Ray

De Galactische Federatie: Situatie Update

Geplaatst door: Aurora Ray – 3 April 2021

Het is belangrijk, zoals reeds gezegd, om te blijven reizen naar de Helende Centra van de Lichtkrachten om energetische eerste hulp te ontvangen. Het is ook mogelijk om een Mini Maria tempel in jouw slaapkamer te laten installeren voor diegenen die geen kracht meer hebben om naar boven te reizen. Vraag er gewoon mentaal om.

De Galactische Confederatie werkt op dit moment achter de schermen gretig aan de voorbereiding van zogenaamde energetische “Zorgpakketten” om de Sterrenzaden aan de oppervlakte te bevoorraden.

De missie op Aarde is vergelijkbaar met de inzet van parachutisten die ver achter de vijandelijke linies worden ingezet om belangrijke strategische punten te veroveren en “pockets” te vormen totdat de hoofdmacht tot hen doordringt. Het verschil hier is dat Sterrenzaden in een driedimensionaal raster langs een planeetoppervlak springen om het licht vast te houden totdat de Galactische Confederatie doorbreekt.

En net zoals er zogenaamde bevoorrading drops zijn voor omsingelde grondtroepen tijdens een oorlog, hebben de Lichtkrachten energetische “Zorg Pakketten” voorbereid die moeten worden uitgezonden over de Sterrenzaden die op het oppervlak zijn ingezet. Deze pakketten werken boven de fysieke niveaus en zijn bedoeld om een enorme verbetering teweeg te brengen in de levensomstandigheden van de individuele Sterrenzaad, bijvoorbeeld plotselinge materiële welvaart, gezondheid, ontmoeting met de TweelingVlam, enzovoort. Dit zou het ook gemakkelijker moeten maken voor Sterrenzaden om hun Lichtcentra/Lichteilanden aan de oppervlakte te vestigen, waar het eerste contact zal plaatsvinden.

Deze pakketten zijn er al een hele tijd, maar het probleem was dat de Chimera Groep spin-achtige implantaten had geïnstalleerd op de plasma vlakken (en waarschijnlijk zelfs daarboven) in de gebieden waar de Sterrenzaden zich bevinden. Deze implantaten fungeren als beschermende schilden die deze droppings tegenhouden. Soms vallen de pakketten zelfs in handen van de vijand, zoals op fysieke slagvelden. Dit is ook een van de vele redenen waarom Sterrenzaden het vaak zo moeilijk hebben in het leven, terwijl het de elites aan niets ontbreekt.

Voor de missies van de verschillende Sterrenzaden is het belangrijk dat deze pakketten kunnen aankomen. Daarom stelt de Galactische Confederatie het volgende voor om de arachnoïde stoorvelden van de Chimera te overwinnen:

Tijdens een meditatie of mentaal, zouden Sterrenzaden zogenaamde “Gouden Zuilen van Vrede” moeten creëren op hun respectievelijke locatie op het oppervlak en de Zorgpakketten door hen heen moeten “downloaden”. Dit zou de voorraden uiteindelijk op de beoogde bestemming moeten brengen.

De hier gestationeerde Sterrenzaden hebben zich te lang door deze incarnatiewoestijn moeten worstelen. De eerste oases zullen nu ontstaan in het zand, maar er zal geen tijd zijn om ze te beplanten met verse zaden. In plaats daarvan zal de volgroeide palmboom worden neergehaald en als het ware worden verpot.

Het zand van deze woestijn stroomt nu weg in een zandloper, en we naderen meer en meer het moment waarop de laatste korrel zal vallen.

Nu het laatste deel, dat informatie bevat over de Pleiadische Vloot, wachtend in de lucht:

Hoewel de situatie aan de oppervlakte chaotisch lijkt, laat de Galactische Confederatie de Sterrenzaden weten dat de planeet nu al enkele maanden in hun handen is.

Auteur onbekend. Stuur ons een email als je hem kent, zodat we hem de juiste credits kunnen geven 🙂

The Galactic Federation | Aurora Ray.

Email: contact@thegalacticfederation.com

Bron

Vertaling: Martien